Ilmselt tühistati, sest raamat oli aja jooksul mõnes teises keskkonnas juba uue omaniku leidnud. Seal saab kontot ajutiselt deaktiveerida, ilmselt tegi pakkuja siis seda, et uuesti sama ei juhtuks, et keegi mõnd teist raamatut, mida tal enam pakkuda pole, ei telliks. Ja siis kui millalgi aega tekib, vaatab konto üle, uuendab, aktiveerib uuesti. Mingeid punktipettuseid mu arust niimoodi teha ei anna.
Kas seal raamatuvahetuses siis ei ole võimalust teada anda, et neid raamatuid enam saada pole? Mingi nii kuum kaup, mis korraga mitmetesse kohtadesse üles pannakse ja seal maha müüakse, kust suurem pakkumine tuleb? Et kui ühe raamatu hoopis ostas maha müüd, siis pead raamatuvahetuse konto deaktiveerima, mis siis et samal ajal oksjoniga ka raamatuvahetuse soovijaga läbi rääkisid, et milla saaks raamatu üle anda?
Teemaalgataja ei maini, et tema just soovija on, seega võib ära kaduda nii raamatu pakkuja kui ka soovija (või ssvad pakkujad ainult punkte?).
Konto ajutine peatamine
See võimalus on loodud selleks, kui soovid minna reisile, puhkusele või lihtsalt ajutiselt raamatuvahetusega mitte tegeleda. Kui sul ei ole pooleliolevaid Vaja üle anda raamatutellimusi, saad minna Minu konto lehele ning kasutada Panen konto puhkusele nuppu. Sealt saad valida enda jaoks ka sobiva ajavahemiku, millal sinu konto on mitteaktiivne ehk puhkab.
Konto sulgemine
Kui tunned, et sooviksid raamatuvahetusega mitte jätkata ning sul ei ole pooleliolevaid Vaja üle anda ega Ootan raamatutellimusi, saad minna Minu konto lehele ning kasutada Sulge oma konto võimalust.
Kumbki variant ei näe ette, et kui on üleandmine juba kokku lepitud, siis kontot ajutiselt sulgeda saaks. Ma ikkagi kirjutaks sinna abisse (kiire googeldus näitas, et see raamatuvahetus on üsna tasuline teenus) või siis saadaks kogu selle portaali kuu peale ja leiaks mingi muu võimaluse üleliigsetest raamatutest lahti saamiseks või soovitute hankimiseks. Olgu või kallima, aga kus mängitakse ausate ja kõigile võrdsete reeglite alusel.