Kõigepealt aitäh sellele kes andis nipi kuidas uut teemat teha 🙂
Aga juba eilsest saadik tahtsin kirjutada asjadest, millest ma aru ei saa, mis mind ärritavad aga ma püüan selle peale mitte vihastuda ja oma suu kinni hoida ja lihtsalt imestada. Keegi tark inimene ju soovitas, imesta, ära vihasta 🙂 Loodetavasti on nende asjade väljakirjutamine teraapilise toimega.
1. sõidan automaattanklasse, olen esimene auto, panen püstoli paaki ja lähen makseautomaadi poole ( Nestel ja Alekselal ) on üks makseterminal mitme tankuri peale. Aga vahepeal on kusagilt ilmunud teine auto, mille juht kargab välja ja jookseb esimesena makseautomaadi poole, jõuab sekundi murdosa võrra minust varem, surub oma kaarte pilust sisse ja lõpuks saab makstud, siis saab kiire otsa, nüüd minnakse mõõdetud sammul ja hakatakse autol bensiinipaagi luuki avama, ja keeratakse korki maha, siis otsitakse kohta kuhu kork panna, ja lõpuks hakkab tankimine pihta. Aga mina lihtsalt seisan ja ootan ja oota sest automaat ei lase enne mul kaarti sisestada, kui tema pole tankima hakanud. Ja see ei ole ainus taoline juhtum, selliseid on sageli, väikeste variatsioonidega. Miks nii tehakse, ma ei saa aru. Minu meelest peaks tanklasse tulles panema enne püstoli paaki ja siis hakkama automaadis maksma aga ju ma olen millestki valesti aru saanud 🙂 Kas tõesti peaks ise ka sinna maksmise poole jooksma hakkama ja siis seal automaadi ees puksime teineteist puusalöökidega, et kes on tugevam?! Vat see kujutluspilt ajab mind nüüd tõesti naerma. Ja arvestades, et olen keskmisest pikem ja üsna palju sporti teinud ja ma olen päris tugev, siis usun et tuleksin võitjana välja 🙂 Prooviks ehk järgmine kord.
2. ootan tiheda liiklusega maanteele vasakpöörde tegemist, lõpuks on tee tühi ainult üks ebamäärase kiirusega auto veel tuleb, ootan siis edasi ja kui minu juurde jõuab, paneb sekundiks suunatule ja keerab ise peateelt ära. Huvitav, kas suunatuli kulub ära või miks oma keeramisest ei võiks varem teada anda, ma siis ei passiks seal tee ääres vaid keeraks ka varem välja. Et sellel teel võib liikuda 90 km tunnis aga mõni sõidab märksa kiiremini ja pealt vaadates ei saa alati kindel olla, kas ta jõuab minuni 5 või 35 sekundiga, olen pidanud mõistlikuks mitte peateele välja keerata. Pärast jääb süüdi ette keeraja, mitte see kellel 130 sees oli, sest seda ma ju ei saa enam tõestada.
3. pirukate lett kust näpitstangidega peaks saiakesi võtma, aga nägin kuidas keskeas proua vsortis oma palja käega sealt vaagnalt kotti saiakesi. Ebatervislik toit nagunii ja see pilt silme ees, nüüd enam poest ei osta kunagi. Teen ise, või panen Eesti Pagari sügavkülmutatud saiad ahju.
4. inimesed kes ei taha vaktsineerida ja kuulutavad seda igal pool ja igale ühele. Ka neile, kes seda infot ei küsi ja kes sellel teemal ei taha vaielda. See on nii väsitav ja ühiskonda lõhestav teema. Igas suguvõsas on mõlemad leerid esindatud ja seda vaidlust ei taha igal kokkusaamisel kuulda. Üks kolleego on ka nagu ära tinistatud, räägib ja räägib kuidas see vaktsiin võib ta tervise ära rikkuda…nagu koroona ei võiks
Ma olen vaktsineeritud aga ma ei pea vajalikuks seda igal pool rõhutada ega ka selles mingeid privileege nähe. Trennis, Spas ega ka reisil praegu perega ei käi, sest olukord on raske ja ma ei tea, mismoodi see koroonaloterii meie peres toimib. Tööl oleme sunnitud käima ja lapsed koolis