Äkki sa mõtled üle. Kui lutti ei võta, sisi peal etoitmist pane lihtsalt laps õlale ja krooksuta. Võid seda ka söömise vahepeal teha, kui tundub, et laps laseb rinnast lahti, aga tahaks süüa veel. Võibolla tekivad söömise ajal kerged õhumullid ja vajab abi.
mul oli tees lapsega igasuguseid teemasid imetamisega. Alguse poole oligi see vahe-krooksutamine vajalik. Siis mingi hetk hakkas nagu järjest kiiremini sööma ja algul olin jube õnnelik, et noh, 1-2 minutit ja kõht täis, kuni ükspäev üldse enam ei söönud – siis sain aru, et last häirib iga piuks, minu köhatus, vanema lapse jutt jne ja ta ei suuda enam edasi süüa, sest tähelepanu on mujal – kolisin pimedasse magamistuppa toitmisega (päeval ka rulood ees) ja üritasin oma köhatusi tagasi hoida… ajaga läks asi paremaks, ei tea, kas asi oli samal ajal tuvastatud B-vitamiini puuduses, mille siis nö välja ravisime või lihtsalt kasvas välja…nüüd 3-aastaseltki on tal raske rahulikult söögilauas istuda 😀
No ja siis oli tal mingi periood, kui juba toe najal seisis, et pidigi jalgadele toetudes, tagumik püsti, söömise ajal olema 😀
Nii et peamine on, et ära ise liigselt stressa. Kui laps laseb rinnast lahti ja on rahutu – krooksuta esmalt. Siis paku uuesti sama või teist rinda, kuidas tundub kohane. Kui sööb veel, siis sööb ja pärast jälle krooksuta. Kui rohkem ei taha ja on rahulik, siis on kõik hästi. Kui ag alaps jääbki rahutuks – proovi teda natuke rhaustada ja kui 2-3 minutiga rahuneb, on ka kõik hästi.
Kui tahad kodus kaaluda, siis kaalulangust jälgi nädala perspektiivis minimaalselt ja iga 20 g pärast ära põe. See võib sõltuda millest iganes.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 19.02 13:16; 19.02 15:43; 25.02 11:27;