Esileht Imetamine Imetamise ajal tuleb piima ninast välja?

Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )

Teema: Imetamise ajal tuleb piima ninast välja?

Postitas:
Kägu

Tere!
Märkasin, et täna on imetamise järel voodil märg plekk. Alguses arvasin, et rind lekib, kuid viimase imetamise ajal nägin, et minu 2,5-nädalane beebi ajab rinnast söömise ajal piima ninast välja. Tuleb see koos natukese tatiga, enamik siiski vedel piim.
Kas kellelgi on veel sellist kogemist? Kas ja mida ma peaks tegema?

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Melodiake

RE: Imetamise ajal tuleb piima ninast välja?

Palju õnne emmele!

Tsiteerin:
\”Muretsemiseks ei ole põhjust, kui laps ajab välja väikese koguse piima. Vahel on nii, et lapsel tuleb piim üles nii vaikselt, et seda on raske kuulda. Piima võib välja tulla nii suust kui ninast. Soovitatakse pöörduda perearsti või pereõe poole konsultatsiooniks.\”

Mina sain haiglast kaasa sellise lehe koos raamatuga toitmise kohta, kus oli kirjas järmine: …Teadke, et oleme alati valmis Teid aitama kõigis Teid ja Teie beebi toitumist puudutavates meditsiinilistes ja praktilistes küsimustes. Teie küsimusi ootame telefonil
6262702 või e-meilile nutri@nutrikaubandus.ee…parimate soovidega Külli Mitt. Lastearst.

Ma pole küll ise helistanud aga ehk saad sa abi. Sest selles raamatus ei olnud ka konkreetse mure kohta midagi mainitud ja enda lastel pole seda täheldanud.

Peatset lahendust soovides.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu lapsel ka algul tuli söötmise ajal ninast piima. Ehmatasin päris ära esimesel korral, kui märkasin. Aga see normaalne. Meil sõltus asendist- kui pikali söötsin, siis tuli ninast, kui süles, siis mitte.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aitäh, olen teemaalgataja. Meil on sama asi – ninast tuleb piima pikali imetades. Süles imetades ei tule. Päeval üritan siis süles imetada ja loodan, et see asi läheb meil mööda. Ma olen nüüd natuke rahulikum.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Minu lapsel tuli ka, mitte alati, aga u kuni 2k saamiseni ikka vahetevahel. Söötsin peaaegu alati pikali.

0
0
Please wait...

Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )

Esileht Imetamine Imetamise ajal tuleb piima ninast välja?

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.