Esileht Imetamine Imetan last – kaalu mure

Näitan 4 postitust - vahemik 1 kuni 4 (kokku 4 )

Teema: Imetan last – kaalu mure

Postitas:
siuhsauh

Imetanud olen last peagi 3 kuud ja enne nagu kaal langes ja nädal aega olen täheldanud, et juurde hakkab tulema. Milles selline pööre?

Laps saab ka ööse rinda ja söön korralikult päeval sooja toitu ja jalutan temaga väljas.
Öiseid mugimisi ei ole. Viimane söök on mul hiljemalt kell 19.
Menüü on ikka sama nagu senini on olnud.

Kas kellegil sama jama olnud?

Plaanin nüüd trenni ka minna…vast see rinnapiimale kahju ei too.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

RE: Imetan last – kaalu mure

Kas sellest võib tulla, et lihaseid on hoopis juurde tulnud lapsega tegeledes? Et kui sa oled justkui peeglis nähtuga rahul, siis pigem mõõda oma ümbermõõte. Kaal on minu meelest just imetamise ajal eriti petlik. Vähemalt minul on:P

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul sel korral ei taha kaal kuidagi langeda. Sünnitusest möödas 1 kuu. Lisakilosid järel u 7. Kurvaks teeb, sest selga pole midagi panna, pükste probleem. Uusi riideid ei taha ka ostma hakata, äkki ikka saan oma vana kehakaalu tagasi.
Esimest last imetasin ka, kuid 1,5 kuuga olid rasedusega kogutud kilod kaotatud.

Mul vist sellest ka, et esimesega saime peaaegu kohe liikuma, kuid nüüd istusime üle 3 nädala toas.

Ma arvan, et mõõdukas trenn ei tee paha.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ehh, minul sünnitusest möödas 7 kuud ja olen ikka hädas oma ülekaaluga. Ostsin uued riided endale, midagi pole teha, kui kaal ei lange.
Pole üks neist õnnelikest, kel imetamisega kaalvõluväel kaob. Tissitan kogu aeg, aga minule see kaalulangetajana ei mõju.
Mul samuti u 3. kuul hakkas kaal hoopis tõusma. Jaanuaris hakkasin kasutama lehte tap.nutridata.ee ja sain aru, et söön liiga palju. Alles nüüd on tasapisi langema hakanud. Esimese kilo kaotus tekitas nii hea tunde 🙂
Trenn küll halba ei tee, kui sa just olümpiat eesmärgiks ei võta 🙂

0
0
Please wait...

Näitan 4 postitust - vahemik 1 kuni 4 (kokku 4 )

Esileht Imetamine Imetan last – kaalu mure

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.