Vaata aga vaata. Agathe käib iganädalaselt läbi kümnete ja kümnete sugulastega. Kõigi lähedastega, sh miniad ja väimehed, on ülilähedane suhe ja suur sõprus. Igal nädalavahetusel võõrustatakse ohtralt külalisi, sealjuures käib muidugi ka tihe korilus, vaaritamine, kaanetamine, hoidistamine. Ja muidugi sage linnareisidel-spaades käimine kõigil ülejäänud nädalapäevadel..
Räägi, kas neil külluslikel aiapidudel teinekord ka pardifilee grillile eksib?
Mind ei ole võimalik kiusata, kuigi lõõmav ja aktiivselt agressiivne vahkviha veidi ajab muigele küll.
Aga on sul võimalik proovida püsida enam-vähem tõe lähedal. Kõigil ülejäänud nädalapäevadel on üle võlli, aga muu isegi peaaegu, väikeste mööndustega, vastab tõele. Tõepoolest, suhted on laste peredega ja õdede-vendadega väga head (proovi, täitsa mõnus on kellegagi ka sul hästi läbi saada) ning kui me ära ei ole, siis mitu inimest tõesti pühapäeval lauda lisandub.
Kuigi miks sa toidust reisiteemas rääkima hakkasid, on ka veidi hämar. Ent viisakas küsimus nõudis minu poolt viisakat vastust –
pardifilee grillimisele söegrillil pole tulnud, pole proovinud, aga ideena huvitav. Kuidas sa seda enne marineerid, et tead küsida? Täitsa tore mõte iseenesest. Mina küll linnufileesid ei osta, ostan alati terve linnu, on see siis kana või part või jõuluhani, soodsam ja saab rohkem 🙂