RE: Inimesed siin ja võõrsil
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Immigrandid kirjutavad muudkui, et läksid Eestist ära, kuna siin on ebasõbralikud, kurjad, ebaausad, ebaviisakad inimesed. Kes need inimesed on? Mingisugused teised inimesed? Kes keelab siinsamas, oma maal, kena inimene olla? Võõrsil ju hakatakse hoobilt headeks?[/tsitaat]
ma ei ole immigrant 🙂
aga plaanin Eestist emigreeruda küll. Üsna pea. Ja sõbralik olemisega ei ole probleeme, olen kogu aeg sõbralik. Liigagi, see on aegaajalt ikka kurjalt kätte ka maksnud, sest inimesed kipuvad seda ära kasutama või valesti aru saama. Aga see selleks, mis seal ikka.
Paraku aga minu laste õpetaja, kohaliku raamatukogu töötajad ja konsumi müüjad ei ole enamasti sõbralikud. rääkimata kaasliiklejatest, kelle hulgas on ikka tõelisi õudusunenägusid. igasugustest netikommentaatoritest jms huvitavatest \”nähtustest\” ei hakka rääkimagi. Ma ei suuda kahjuks neid kõiki muuta 🙁 Seepärast ei saa nad olla ka kuidagi põhjuseks siia jääda.
Niisamuti, nagu ma ka ise kuskil mujal ei muutu seepärast kohe halvemaks või paremaks, kui siin, aga saan elada inimväärsemat elu.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 22.01 20:47; 22.01 20:50;