Häbi peaks olema mind süüdistada peaministri halvustamises. Soovitan oma kommentaarid läbi lugeda, ei ole ühtegi halvustavat sisu. Vastupidiselt mulle vastajale, kes nimetab lolliks ja kremli trolliks. Rumal, madal ja matslik käitumine. Jah, nüüd ma näen, et trollid ongi päriselt olemas, kes käivadki kommentaariumides solvamas, provotseerimas, kiusamas. Poliitikast on teadmised muidugi 0 ja laiapõhjalist argumenteerimisoskust samuti ei ole.
Vabandust, et ma sekkun, aga ma ei usu, et sind trolliks peeti. Trolli teema tõi sisse inimene, kes ütels, et siin teemas on juba kaks trolli. jamina olen ka täpselt kaks kokku lugenud.
Tähesära, kes hakkas neid linke loopima, et teema alsest kõrvale veeretada. Ta saavutaski oma tahtmise. Algne teema ei huvita enam kedagi, teeme pöördus Kaja Kallase materdamiseks ning teiselt poolt siis tema kaitmiseks.
Teine troll on freyafefa. Sina siin kenasti selgitad, kuidas ei peaks teisi lihtsalt lolliks ja trolliks sõimama selle eest, et nad on teisel arvamusel. Panid ikka tähele, kes teisi sildistama esimesena hakaks ses teemas? Just, sesama freyafreya, stiilinäide siis selline:
Tundub jah, et Refi (Kaja Kallase) taha on kogunenud suur mass lihtsakesi, kelle valikud baseeruvad emotsioonidel.
Sinu arvamusega ma ka päris 100% nõus ei ole. Nt ei usu ka mina, et hetkeolukorras kõik teised poliitikud Euroopas sama head tööd teeksid. Kindlasti mitte EKRE, ka Ratas oma ümmarguse jutuga seda ei suudaks. Aga sa argumenteerid ja suhtled normaalselt, troll sa ei ole.