Esileht Rasestumine ja lapse ootamine ITK ämmaemand Erika Tjazlo?

Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )

Teema: ITK ämmaemand Erika Tjazlo?

Postitas:
Kägu

Sain sellise ämmaemanda seekord. Kas kellelgi on temaga kokkupuuteid? Kuidas ta on? Kas pean ise küsima palju või ta räägib ikka ise palju?
Esimese rasedusega oli mul väga tore ämmakas Anneli Pokk.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

RE: ITK ämmaemand Erika Tjazlo?

Mina olen käinud tema juures ühe korra esimesel visiidil , kui sain teada ,et rase olen – kahjuks mind tõsteti ümber teise ÄE juurde , kuna Tjazlo läks puhkusele .
Mulle tundus ta väga tore aga samas ma käisin ka ainult ühe korra

0
0
Please wait...

Postitas:
interni

Hetkel käib mul 40. nädal ja olen terve raseduse aeg tema juures jälgimisel olnud. Väga tore ja põhjalik ämmaemand. Kordki ei olnud arusaamatusi vms, kui midagi jääb segaseks, siis küsin ja saan alati vastuse. Samuti vastab ta alati meilidele.

0
0
Please wait...

Postitas:
Maagik

Mina käin ka tema juures, ta on tõesti hästi sõbralik ja väga hästi kättesaadav juhul kui küsimusi.

Üks intsident oli temaga, kus mul esimene vereproov näitas kõrget suhkrutaset ja kui kuu aja pärast küsisin, mis saab sellega, siis ütles, et kõik korras. Muidugi tekkis sellest segadus, sest suhkrutaset poldud mul teist korda eraldi mõõdetud ja ma ei saanud ehk temast sel korral aru, ta nimelt viitas sellele, et reeglina, kui suhkrutase nii vähe üle on, siis ei ole vaja muretseda. Rääkisime asjad hiljem selgeks, saatis mind südamerahuks suhkrukõverat mõõtma ja asi laabus.

Ega ta muidu väga palju rääkima ei kipu, ikka ise pead julgelt küsima. Nagu seegi intsident, ta rõõmsameelselt napisõnaliselt andis seletusi, mina aga vajasin puust ja punaseks sel hetkel.

Ehk siis kokkuvõtvalt: hästi sõbralik, väga hästi kättesaadav, alati nõus su küsimustele vastama, kuid ise pead agar küsima olema.

0
0
Please wait...

Postitas:
Imedeime

Olen ka tema juures terve raseduse aja jälgimisel olnud ja homme jälle uuele visiidile.
Minule ta sobib kuna ei tekita minus kui vanemas (35 a.) esmarasedas mõtetut paanikat… või siis ei lase ma ise paanikal tekkida 🙂
Napisõnaline küll aga väga lahke olemisega ja väga õrnade kätega 🙂
Mulle ta määrati ja pole tundnud ka vajadust välja vahetada.
Kui küsimusi on siis peab ise julgelt küsima ja vastuseta ei jää ükski küsimus.

0
0
Please wait...

Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )

Esileht Rasestumine ja lapse ootamine ITK ämmaemand Erika Tjazlo?

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.