Augusti ja septembri IVF-ikad ühinegem :).
Kasulikud lingid :
https://www.yourduedate.com/
http://www.betabase.info/chart/basic/single%20%20hcg%20tasep%C3%A4evade
Tutvustage end ka.
Esileht › Rasestumine ja lapse ootamine › ivf august-september 2023
Augusti ja septembri IVF-ikad ühinegem :).
Kasulikud lingid :
https://www.yourduedate.com/
http://www.betabase.info/chart/basic/single%20%20hcg%20tasep%C3%A4evade
Tutvustage end ka.
Mina 29 ja mees 30. IVF protsessis mehepoolse viljatuse tõttu, minul endal kilpnäärme alatalitlus. Kaks aastat triipe püüdnud, sellest viimane aasta siis Pelgulinna viljatusravikeskuses. Sügis/talv/kevad möödus mehe raviga. Kevadel vahetult enne IVF-ga alustamist õnnestus imekombel jääda lapseootele, aga kahjuks rasedus peetus 6/7 nädala paiku.
Nüüd augustis alustasime esimese täisringiga (Gonal-F ja Ganirelix), 14.08 veel üks UH ja siis 16/17.08 punktsioon. Eelmise nädala UH-s tuli välja, et üks folliikul teistest ette spurtinud ja on oht selle vabanemisele, seega hetkel ei tea, kas on lootust selles tsüklis ka siirdada (selgub ehk esmaspäeval või punktsiooni päeval). Loodan siiski parimat!
Kuldnokake
Minul algas ka augustis uus täisring, järjekorras kolmas. Probleem mehepoolne. Proovime teist last alates eelmise aasta maist. Selle aja jooksul olnud kaks täisringi ja kokku viis siirdamist, kõik ebaõnnestunud. Neljapäeval esimene UH visiit, et vaadata, kuidas keha ravimitele reageerib. Eelmine kord saadi vaid kaks rakku, millest mõlemad küll viljastusid ja siirati, aga kahjuks rasedust ei tekkinud.
Minul oli neljas siirdamine, esimene õnnestus aga peetus, vahepeal oli kaks nulliringi ja nüüd oli viimane, millelt vaatas mõni päev tagasi vastu hele positiivne test.
Ootasin uut IVFi teemat, seega pean Teiega sammu siin. 🙂
myy
Kuldnokake, kas sul ei ole peal ganirelixit või cetrotidet? Et hoida ovulatsiooni tagasi, mul on pidevalt erisuuruses olnud folliikleid.
Mina siis Ann. 31 ja ka mehepoolse viljatusega. Tehtud 2TR ja nüüd tulemas 5 siirdamine. Viljatusravis umbes 1,5a, last proovinud kokku varsti 3a.
4 rasedust peetunud või siis nö missed ab. Viimane kord tuli ka tabletipuhastus teha.
Mul tekivad rasedused kuid ei arene.. eks näis mis edasi saab nüüd. Uuel nädalal siirdamine ja toimub mul kõik loomulikku tsüklisse mida siis aidatakse kaasa progesterooniga.
Ann
Kuldnokake, kas sul ei ole peal ganirelixit või cetrotidet? Et hoida ovulatsiooni tagasi, mul on pidevalt erisuuruses olnud folliikleid.
Mina siis Ann. 31 ja ka mehepoolse viljatusega. Tehtud 2TR ja nüüd tulemas 5 siirdamine. Viljatusravis umbes 1,5a, last proovinud kokku varsti 3a.
4 rasedust peetunud või siis nö missed ab. Viimane kord tuli ka tabletipuhastus teha.
Mul tekivad rasedused kuid ei arene.. eks näis mis edasi saab nüüd. Uuel nädalal siirdamine ja toimub mul kõik loomulikku tsüklisse mida siis aidatakse kaasa progesterooniga.
Ann
Ganirelix peal, esmaspäevases UH-s oli kõik hästi, ei olnud enneaegset ovut toimunud. Homme punktsioon, loodan, et kõik on nii nagu peab ja siis saaks juba teisipäeval siirdada.
Kas sul on arst ka uurinud, miks ei arene edasi?
Minul oli siirdamine esmaspäeval 14.08. FET ja arvu mõttes seitsmes siirdamine. Senistest katsetest ei ole tekkinud isegi mitte biokeemilist rasedust. Aga olen optimistlik ja loodan ikka, et ükskord näen rasedustestil ka triipe 🙂
Esimest korda kasutan juba siirdamise päevast alates Clexanet (arst arvas, et äkki tekivad mikrotrombid ja seepärast ei rasestu) ja progesteroon on ka uue kujul – Lubioni süstidena. Kõik siirdamised on mul tehtud loomulikku tsüklisse.
Riina
Tere, vabandust kui ebasobiv teema, aga enne kui apteeki tagasi viin siis pakun siia. Ära anda: Lubion 2 tervet karpi+4 ampulli. Utrogestan 6 tervet karpi +3 tabl. Estrofem 3 tervet karpi+ 3 avatud pakendit (22+23+24 tabletti). Provera 28 tabletti.
Saan saata pakiautomaati.
K.
Minul oli siirdamine esmaspäeval 14.08. FET ja arvu mõttes seitsmes siirdamine. Senistest katsetest ei ole tekkinud isegi mitte biokeemilist rasedust. Aga olen optimistlik ja loodan ikka, et ükskord näen rasedustestil ka triipe 🙂
Esimest korda kasutan juba siirdamise päevast alates Clexanet (arst arvas, et äkki tekivad mikrotrombid ja seepärast ei rasestu) ja progesteroon on ka uue kujul – Lubioni süstidena. Kõik siirdamised on mul tehtud loomulikku tsüklisse.
Riina
Hoian pöialt, et uue skeemiga toimiks. Kas te muidu hormoonidega tsüklisse proovimist olete arstiga arutanud? Minul ka teadmata põhjusel 2 loomulikku tsüklisse siirdamist olid täiesti nulliringid, samas esimese hormoonidega tsükli puhul tekkis madal hcg ja teine õnnestus. Ükski vereproov ega UH ei viidanud, et loomulikus tsüklis õnnestuda ei võiks, aga ometi nii oli. Lihtsalt mõtteainet, kui ka sel korral ei peaks õnnestuma🙂
Myy olen.
10 päeva peale siirdamist hcg tase 112, arst arvab, et madal. Järgmine nädal uus vereproov..
Mingeid sümptomeid ei ole, eelmise õnnestunud (hiljem peetunud) siirdamise järgselt olid rinnad valusad ja kõhus torked.
Loodan parimat❤️
Riina
Hoian pöialt, et uue skeemiga toimiks. Kas te muidu hormoonidega tsüklisse proovimist olete arstiga arutanud? Minul ka teadmata põhjusel 2 loomulikku tsüklisse siirdamist olid täiesti nulliringid, samas esimese hormoonidega tsükli puhul tekkis madal hcg ja teine õnnestus. Ükski vereproov ega UH ei viidanud, et loomulikus tsüklis õnnestuda ei võiks, aga ometi nii oli. Lihtsalt mõtteainet, kui ka sel korral ei peaks õnnestuma🙂
Minul lihtsalt selline asi, et tablettidega toetatud siirdamine pole väga mõeldav, kuna minu keha estrofemi üldse ei talunud. Muutusin väga uimaseks, ei tundnud hästi käsi ega jagu, kuklas valutas, ühesõnaga üsna ebameeldiv kogemus ja seda kohe estrofemi esimesel päeval.
Minul on punktsioon teisipäeval, UH-s oli näha päris palju folliikuleid kasvamas, loodetavasti on seekord tulemus hea. Kui kõik läheb hästi, siis järgmine reede ka siirdamine.
No mul nüüd neljapäeval oli punktsioon, saadi 11 munarakku. Teisipäevaks, 22.08, planeeritud siirdamine, veits juba ärevil.
Punktsioonijärgselt sain omale ikka sellise “mõnusa” kõhuvalu ka, aga täna õnneks juba enam-vähem, ehk uueks nädalaks on möödunud ka.
Kuldnokake
Minul oli siirdamine esmaspäeval 14.08, eile tegin Biocardi eriti varajase testi, 5 min ees ilmus õhkõrn triip, mille nägemiseks pidi küll testi keerutama ja läbi valguse vaatama. Täna sama lugu, triip ei ilmunud päris kohe, aga 5 min sees, aga on pigem juba natuke rohkem triibu moodi. Kuna nii palju ebaõnnestunud katseid olnud, siis rõõmustada ei julge veel.
Riina
Mina 32, mees 36. Probleem mehe poolne. Elasime läbi neli raseduse katkemist kui proovisime loomulikult. Läbisime kaks IUI protseduuri, mis ebaõnnestusid. Läksime IVF teekonna peale üsna enesekindlalt.
Minul siis olnud kaks punktsiooni, esimene oli nullring, teisega saime 5 kvaliteetset blastot, kõik läksid külma. Peale teist punktsiooni tundsin ennast kohutavalt, tekkis hüperstimulatsioon, seega samase tsüklisse siirdamine ei tulnud kõne alla. Veel korra sama põrgut läbi elada ei tahaks, seega väga loodan, et viie blastoga kõik õnnestub.
16.08. oli esimene siirdamine, siirdati 1 blasto. Hcg test on 28.08. Ei jõua ära oodata seda kuupäeva.
Lily
Käisin täna siirdamisel ja VT on 1.09. Külma läheb 4 embrüot.
Ei julge küll kõrgeid lootusi seada, sest arst ütles ka, et ikkagi keskmiselt neli katset kulub, aga samas kuklas ikkagi on see mõte, et noniii meie beebi on nüüd tulemas. Ehk siis rase, kuniks keegi tõestab vastupidist :D.
Hoian pöidlaid teile kõigile!
Kuldnokake
Minul oli siirdamine esmaspäeval 14.08, eile tegin Biocardi eriti varajase testi, 5 min ees ilmus õhkõrn triip, mille nägemiseks pidi küll testi keerutama ja läbi valguse vaatama. Täna sama lugu, triip ei ilmunud päris kohe, aga 5 min sees, aga on pigem juba natuke rohkem triibu moodi. Kuna nii palju ebaõnnestunud katseid olnud, siis rõõmustada ei julge veel.
Riina
Riina, kuidas sul nüüd juba lood on? Millal VT?
Minul oli täna punktsioon, saadi 21 munarakku, siirdamine lükkub edasi ilmselt oktoobrisse. Olen kolm punktsiooni teinud, aga midagi sellist pole küll enne olnud. Kõht megavalus, valuvaigisti ka väga ei aita, süda läks vahepeal pahaks… samas pole ka nii palju rakke enne saadud. Hüperit ei pidavat olema.
Teisel vereproovil käidud, tõus on olemas 112->602 peale, aga päevade arvult natuke maas. Sellegipoolest sain lõpuks tuvastamiseks aja kirja panna. Hirm on suur, ei ole muud teha, kui oodata ja loota, et kõik hästi läheks. 🙂
Myy
Riina
Riina, kuidas sul nüüd juba lood on? Millal VT?
Mul on lood sellised, et ei pidanud vastu ja käisin juba täna oma raha eest verd andmas, tulemus hCG 125…. See on siis 9 DPT. Arsti saatekiri vereproovile on 24.08, eks siis annan uue vere ja saan vaadata, kas tulemus on kahekordistunud. Ma ei oska ise midagi öelda, kas see 125 on vähe või palju.
Riina
Ma usun, et 125 on hea tulemus. Mul oli 9 DPT 114 ja katse oli edukas.
Mul 12 dpt fet oma tsüklisse ja kodune test negatiivne. olin nii kindel, et seekord õnnestus, sest muidu mul lühike tsükkel 25 päeva ja eelmisel korral hakkasid päevad juba 10 peale siirdamist. veretest reedel. loen netist, et 12 peaks juba kindlasti test näitama:( ilmselt siis midagi tekkis, aga peetus 🙁
125 üheksandal päeval väga hea 🙂
Bri
Ma usun, et 125 on hea tulemus. Mul oli 9 DPT 114 ja katse oli edukas.
Aitäh, see annab küll lootust! Nagu öeldud, siis mul 7. katse, nii et ei julge igaks juhuks väga midagi loota.
Jep, käisin synlabis ja 13 päeva ning 2,5 hcg mis siis sisulilselt 0. Ei teagi, kas midagi siis hakkas tekkima, et päris 0 polnud, aga siis edasi ei arenenud. Eks reedel itk veretestile ka, saab võrrelda.
Mul oli esimene FET elus ja progesterooni küünalt hakkasin panema alles siirdamise päeval, mis suht kummaline.
Minul oli täna punktsioon, saadi 21 munarakku, siirdamine lükkub edasi ilmselt oktoobrisse. Olen kolm punktsiooni teinud, aga midagi sellist pole küll enne olnud. Kõht megavalus, valuvaigisti ka väga ei aita, süda läks vahepeal pahaks… samas pole ka nii palju rakke enne saadud. Hüperit ei pidavat olema.
Mult saadi 24 munarakku ja siirdati ka kohe värskesse itks. Tagantjärgi, arvestades mis piin see oli ja kuidas tundsin, kahtlustan, et ikka kaldus hüperisse. Igaljuhul katse ebaõnnestus. Taastusin väga väga pikalt sellest, määris sisuliselt kuuaega. Nüüd naturaalsesse tsüklisse külmutatud on hoopis midagi muud.
Unustasin eelmisele postitusele lisada nime 🙂
Brii
Jep, käisin synlabis ja 13 päeva ning 2,5 hcg mis siis sisulilselt 0. Ei teagi, kas midagi siis hakkas tekkima, et päris 0 polnud, aga siis edasi ei arenenud. Eks reedel itk veretestile ka, saab võrrelda.
Mul oli esimene FET elus ja progesterooni küünalt hakkasin panema alles siirdamise päeval, mis suht kummaline.
Mult saadi 24 munarakku ja siirdati ka kohe värskesse itks. Tagantjärgi, arvestades mis piin see oli ja kuidas tundsin, kahtlustan, et ikka kaldus hüperisse. Igaljuhul katse ebaõnnestus. Taastusin väga väga pikalt sellest, määris sisuliselt kuuaega. Nüüd naturaalsesse tsüklisse külmutatud on hoopis midagi muud.
Brii, kui sul esimene FET alles, siis see, et hakkasid progeküünalt alles siirdamise päeval panema, on täiesti normaalne. Eks arstid algul ikka loodavad, et oma keha hormoonid hakkavad tööle, kuna loomulik tsükkel. Mul on kõik siirdamised olnud loomulikku ja esimesed 2-3 korda tuli ka proge alates siirdamise päevast, hiljem siis hakkasin panema 4-5 päeva varem.
Mul saadi 27 munarakku esimesel korral ja olin ka öö haiglas tilguti all, aga see seisund oli ka veel alles “hüperi oht”.
Ann
Ganirelix peal, esmaspäevases UH-s oli kõik hästi, ei olnud enneaegset ovut toimunud. Homme punktsioon, loodan, et kõik on nii nagu peab ja siis saaks juba teisipäeval siirdada.
Arsti vastus on, et ilmselt on probleem siiski kvaliteedis ning selles, et meil üldse on mehepoolne viljatus. Seega ootame ja proovime..
Mul oli siirdamine number 5 nüüd ja samuti alustasin progesterooniga siirdamise päeval.
Sügaval südames loodan 🙂 Eks selgub umbes juba järgmisel nädalal kas sealt midagi tuli ka
Ann
Ann
Arsti vastus on, et ilmselt on probleem siiski kvaliteedis ning selles, et meil üldse on mehepoolne viljatus. Seega ootame ja proovime..
Mul oli siirdamine number 5 nüüd ja samuti alustasin progesterooniga siirdamise päeval.
Sügaval südames loodan 🙂 Eks selgub umbes juba järgmisel nädalal kas sealt midagi tuli ka
Ann
Ann, mina igal juhul hoian väga pöialt!
Riina
Minul oli täna siis ametlik VT ja hCG tulemuseks 250. See on vist päris hea. Siirdati kaks embrüot 14.08.
Kuna oli loomulikku tsüklisse, siis sain õnneks Lubioni süstidest juba lahti ja pean panema vaid Utrogestani kapsleid ja süstima hommikuti Clexanet.
Kuidas teistel läheb?
Lily, kas sa juba kodus testinud oled?
Riina
Hei, kas veel alles, oleksin huvitatud
Esileht › Rasestumine ja lapse ootamine › ivf august-september 2023