Esileht Rasestumine ja lapse ootamine ivf august-september 2023

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 91 )

Teema: ivf august-september 2023

Postitas:
Kägu

Täna kuidagi naljakalt ainult ühelt poolt krambitab vōi kisub kuidagi. Tegin endale täna natuke haiget ka kogemata ja hullu valu lõi kõhust läbi. Loodan, et kõik ikka tiptop kõhus.. ei jõua septembrit ära oodata, et näha, kas kõik korras on.

Myy❤️

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mitmendal tsüklipäeval on teil FET-i puhul ultraheli olnud? Eelmine kord oli mul 9 ja folliikulid olid juba 14 suuruses. Nüüd pani assistent aja tsükli 12 päevale, kas see liiga hilja pole? Mul on lühike tsükkel 25 päeva :/

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Uhh, mul nüüd on kuus päeva siirdamisest möödas, reedel, 1.09 on VT. Ärevus on päris kõrge, nii väga ju tahaks, et kohe õnnestuks, aga samas hirm pettumuse ees ei luba eriti loota ka.

Kes juba mitmekordselt seda protsessi läbinud, kas ja millal olete alustanud kodus testimist?

Kuldnokake

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Uhh, mul nüüd on kuus päeva siirdamisest möödas, reedel, 1.09 on VT. Ärevus on päris kõrge, nii väga ju tahaks, et kohe õnnestuks, aga samas hirm pettumuse ees ei luba eriti loota ka.

Kes juba mitmekordselt seda protsessi läbinud, kas ja millal olete alustanud kodus testimist?

Kuldnokake

Tee Biocard ülivarajane test v siis hangi omale Clearblue digital. Need mõlemad peaksid õnnestumise korral juba praegu midagi näitama. Hoian pöialt sulle!

Riina

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere tere.

Esiteks soovin Teile kõigile edu katsetustel. 🙂

Natukene siis meist ka.. Meil probleem mehes, minul kõik korras. Esimene katsetus oli mais ( ICSI meetod) kahjuks ei õnnestunud, külma jäi veel viis tibu. Nüüd tuleb esimene FET katse. Kuna septembri keskel on ees reis türki siis ei hakanud veel augustis tegema vaid lükkasime kuu jagu edasi.

Sellega seoses on mul küsimus, kas keegi on oma rohtudega ka käinud reisil niimoodi? On vaja olnud mingisugust arsti tõendit või taolist asja?

Ma peaksin hakkama võtma teisest mens. Päevast estrofemi ja prednisolonit. Praeguse arvestuse järgi peaks see teine päev olema viimane reisi päev. Ehk siis kui rohte mitte kaasa võtta ja alles kolmandal päeval hoopiski võtma hakata kas siis on kõik väga nihu?

Võtan ka arstiga ühendust sellel teemal aga huvi pärast mõtlesin, et ehk kellegil kogemust.

Eltsu

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuldnokake

Tavaliselt olen varajaste testidega 6-7p peale siirdamist saanud heledamad triibud.

Kui pea ütleb, et testi siis tee ka seda 😉

Tere tere.

Natukene siis meist ka.. Meil probleem mehes, minul kõik korras. Esimene katsetus oli mais ( ICSI meetod) kahjuks ei õnnestunud, külma jäi veel viis tibu. Nüüd tuleb esimene FET katse. Kuna septembri keskel on ees reis türki siis ei hakanud veel augustis tegema vaid lükkasime kuu jagu edasi.

Sellega seoses on mul küsimus, kas keegi on oma rohtudega ka käinud reisil niimoodi? On vaja olnud mingisugust arsti tõendit või taolist asja?

Ma peaksin hakkama võtma teisest mens. Päevast estrofemi ja prednisolonit. Praeguse arvestuse järgi peaks see teine päev olema viimane reisi päev. Ehk siis kui rohte mitte kaasa võtta ja alles kolmandal päeval hoopiski võtma hakata kas siis on kõik väga nihu?

Võtan ka arstiga ühendust sellel teemal aga huvi pärast mõtlesin, et ehk kellegil kogemust.

Eltsu

Mida mina õppisin enda ringidest on, et ma kunagi ei lükka neid edasi.. katse nr 5 käsil juba, arvasin, et saab kiirelt.. (mehepoolne viljatus)

Ja tableti kujul ravimitega pole kunagi reisimisel muresid olnud. Süstaldega sind võetakse kohe rajalt maha 😀

Ja mul nädal siirdamisest, õrnad triibukesed sain täna testile 🙂 Loodame, et seekord viib õnneliku lõpuni!

Ann.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuldnokake

Tavaliselt olen varajaste testidega 6-7p peale siirdamist saanud heledamad triibud.

Tere tere.

Eltsu

Mida mina õppisin enda ringidest on, et ma kunagi ei lükka neid edasi.. katse nr 5 käsil juba, arvasin, et saab kiirelt.. (mehepoolne viljatus)

Ja tableti kujul ravimitega pole kunagi reisimisel muresid olnud. Süstaldega sind võetakse kohe rajalt maha 😀

Ja mul nädal siirdamisest, õrnad triibukesed sain täna testile 🙂 Loodame, et seekord viib õnneliku lõpuni!

Ann.

Oh kui tore. Kuna veretest?

Eltsu

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tegin täna 8DPT Biocard varajase testi ja sain õrnad, aga konkreetsed triibud kätte. Võttis ikka õnnest silma märjaks. Reedel VT ka, nüüd natukene lihtsam oodata.

See ootuseaeg ikka räigelt mängib nende närvidega, tee mis teed, aga ei suuda päris rahulik olla.

Kuldnokake

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tegin täna 8DPT Biocard varajase testi ja sain õrnad, aga konkreetsed triibud kätte. Võttis ikka õnnest silma märjaks. Reedel VT ka, nüüd natukene lihtsam oodata.

See ootuseaeg ikka räigelt mängib nende närvidega, tee mis teed, aga ei suuda päris rahulik olla.

Kuldnokake

Kui tore!!! Nii hea meel sinu pärast, Kuldnokake.

Anna siis teada ka, mis VT tulemus on.

Riina

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuldnokake

Tere tere.

Eltsu

Ann.

Oh kui tore. Kuna veretest?

Eltsu

Arsti poolt määratud veretest on 5.sept 🙂 Ootamist veel jagub küllaga

Ann

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Täna VT-l käidud ja tulemuseks 256. Arst ütles, et väga kena number ja sain esimeseks UH-ks aja kirja ka. Nüüd julgen ikkagi natuke rõõmustada ka :).

Soovin kõigile palju edu ja loodetavasti ilusaid triipe ja numbreid!

Kuldnokake

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Täna VT-l käidud ja tulemuseks 256. Arst ütles, et väga kena number ja sain esimeseks UH-ks aja kirja ka. Nüüd julgen ikkagi natuke rõõmustada ka :).

Kuldnokake

Palju õnne, Kuldnokake! Nii tore, et õnnestus.

Minul sai eile ametlikult 5. nädal täis, aeg-ajalt iiveldab, vahepeal pea valutab ja õhtuks on väsimus peal, aga muidu olemine üsna hea.

Kuidas teistel?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuldnokake

Minul sai eile ametlikult 5. nädal täis, aeg-ajalt iiveldab, vahepeal pea valutab ja õhtuks on väsimus peal, aga muidu olemine üsna hea.

Kuidas teistel?

Riina olen, jäi kirjutamata.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuldnokake

Kuidas teistel?

Minul peaks olema kalendri järgi 6+1, järgmine nädal lähen tuvastama. Rinnad on valusad, aga mitte koguaeg, väsimus on aga sealhulgas ka unetus, öine wcs käimine ja kõht krambitab aegajalt. Lõhnataju on teatud asjadega juba tugevam ja mõni asi ajab iiveldama. 🙂

Myy

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuldnokake

Kuidas teistel?

Minul peaks olema kalendri järgi 6+1, järgmine nädal lähen tuvastama. Rinnad on valusad, aga mitte koguaeg, väsimus on aga sealhulgas ka unetus, öine wcs käimine ja kõht krambitab aegajalt. Lõhnataju on teatud asjadega juba tugevam ja mõni asi ajab iiveldama. 🙂

Myy

Mul rinnad valusad ja rasked, aga ma ei tea, kas see nüüd rasedus või progesteroon, mida lisaks kasutan. Lisaks kõhukinnisus ja selline… pohmakatunne – pea veits huugab otsas ja kõhus kergelt imelik ja õõnes. Söögiisu eriti pole, ainus, mis isutab, on igasugused soolased näksid. Kerge väsimus ka peal. Täna öösel hakkas kõhus krambitama ka, see minu jaoks kõige ebameeldivam osa, sest meenutab kohe eelnevat katkemist.

Kuldnokake

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuldnokake

Kuidas teistel?

Myy

Mul rinnad valusad ja rasked, aga ma ei tea, kas see nüüd rasedus või progesteroon, mida lisaks kasutan. Lisaks kõhukinnisus ja selline… pohmakatunne – pea veits huugab otsas ja kõhus kergelt imelik ja õõnes. Söögiisu eriti pole, ainus, mis isutab, on igasugused soolased näksid. Kerge väsimus ka peal. Täna öösel hakkas kõhus krambitama ka, see minu jaoks kõige ebameeldivam osa, sest meenutab kohe eelnevat katkemist.

Kuldnokake

Minul samad hirmud, ei oska nendest krampidest midagi mõelda. Kas on hea sel korral või halb. Eelmine oli peetumine ja andis enne veritsuse algust tunda, et miski pole siiski korras.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu viies siirdamine on siis jälle õnnelik 🙂 hcg üle 500 ja ultraheli aeg 18ndal 🙂

Loodame, et siis siit tuleb üks maibeebi!

Kuidas teistel siirdajatel?

Ann.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei!

Ma siin vana olija, vahepeal jäi teekond pooleli ja nüüd tagasi.

Neljapäeval oli siirdamine, juba eile tegin testi, ma ei teagi miks 😁. Ilmselt seetõttu, et mul neid teste liiga palju. Igatahes, mingi õõõõhkõrn teine triip ilmus, sama asi ka täna hommikul. Et kas see on nüüd minu soovnägemine, ei tea. Väga vara on ka muidugi..

Samas 5a tagasi tehtud ivf õnnestus kohe esimesel katsel ja triibud sain ka vara testile, aga no mitte sellised heledad 🙄

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu viies siirdamine on siis jälle õnnelik 🙂 hcg üle 500 ja ultraheli aeg 18ndal 🙂

Ann.

Nii tore kuulda, et läks hästi!

kuldnokake

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei!

Ma siin vana olija, vahepeal jäi teekond pooleli ja nüüd tagasi.

Neljapäeval oli siirdamine, juba eile tegin testi, ma ei teagi miks 😁. Ilmselt seetõttu, et mul neid teste liiga palju. Igatahes, mingi õõõõhkõrn teine triip ilmus, sama asi ka täna hommikul. Et kas see on nüüd minu soovnägemine, ei tea. Väga vara on ka muidugi..

Samas 5a tagasi tehtud ivf õnnestus kohe esimesel katsel ja triibud sain ka vara testile, aga no mitte sellised heledad 🙄

Väga loodan, et sulgi läheb õnneks! Millal VT?

Kuldnokake

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mu arst veretestile ei saadagi, 10ndal päeval test ja siis juba naistearstile aeg kirja. Nii siis toimetasin vähemalt esimesel korral.

Aga no ega ma pärast hommikut ikka ei suutnud kannatada ja ei andnud rahu, ostsin teise firma testi ja mõtlesin, et homme hommikul teen selle 😂. Ilmselgelt tegin kohe, peas mõte, et pole hommikune uriingi. Igatahes sain sellele testile ka õrna triibu 🥺.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ann.

Minul oli neljas siirdamine augustis, olen ametlikult rase. Südametöö on olemas.
Teine rasedus, loodan võiduka lõpuni jõuda.❤️

myy

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere, vabandust kui ebasobiv teema, aga enne kui apteeki tagasi viin siis pakun siia. Ära anda: Lubion 2 tervet karpi+4 ampulli. Utrogestan 6 tervet karpi +3 tabl. Estrofem 3 tervet karpi+ 3 avatud pakendit (22+23+24 tabletti). Provera 28 tabletti.

Saan saata pakiautomaati.

K.

kirjuta jennyferkask@gmail.com

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ann.

Minul oli neljas siirdamine augustis, olen ametlikult rase. Südametöö on olemas.

Teine rasedus, loodan võiduka lõpuni jõuda.❤️

myy

Kas rasedus vastas täpselt suurusele ? 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere, vabandust kui ebasobiv teema, aga enne kui apteeki tagasi viin siis pakun siia. Ära anda: Lubion 2 tervet karpi+4 ampulli. Utrogestan 6 tervet karpi +3 tabl. Estrofem 3 tervet karpi+ 3 avatud pakendit (22+23+24 tabletti). Provera 28 tabletti.

Saan saata pakiautomaati.

K.

Kirjuta Jennyferkask@gmail.com

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere kõigile! Kuidas teil läheb? 🙂

Minul oli eelmine kolmapäev, 20.09, kolmas siirdamine (5-päevane blastotsüst). Täna dpo 6.  Külma jäi veel 2 mammukest ühele kõrrele ❤️

Võtan asja juba väga rahulikult ja läheb nagu läheb.

Iga kord peale siirdamist on alaselja-ja kõhuvalud /pinged. Samuti iga kord kaasneb öine higistamine.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Unustasin nime eelmisele kirjale lisada 🙂

Arst ootab minult siis hommikust testi 04.10.

Sansa

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere kõigile! Kuidas teil läheb? 🙂

Minul oli eelmine kolmapäev, 20.09, kolmas siirdamine (5-päevane blastotsüst). Täna dpo 6. Külma jäi veel 2 mammukest ühele kõrrele ❤️

Võtan asja juba väga rahulikult ja läheb nagu läheb.

Iga kord peale siirdamist on alaselja-ja kõhuvalud /pinged. Samuti iga kord kaasneb öine higistamine.

Minul siirdamine õnnestus, UH-s südametöö  oli olemas ja kasv ka vastas numbritele. Kuna eelnevalt on olnud ka katkemine, siis lähen veel tuleval esmaspäeval uuesti UH-sse, sest arst tahtis loote kasvu monitoorida. Kui kõik hästi, siis saan viljatusravikeskuse ukse kinni panna ja raseduskeskuse ukse lahti teha :).

Loodan väga, et sulgi kõik õnnestub ja saad hakata kooskasvama!

Kuldnokake

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Niii tore kuulda Kuldnokake ❤️

Imelist kasvamist ja ikka positiivset meelt ❤️

Sansa

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nii tore, et siin nii palju positiivseid uudiseid! Palju õnne teile kõigile! 🙂

Ise sain täna arstil käidud, kõik tundus arsti sõnul ilus ja minu esimene FET planeeritakse järgmisele kolmapäevale. (11.10) Teie õnnestumised tõstavad aind positiivset enesetunnet katse eel.

Eltsu 🙂

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 91 )

Esileht Rasestumine ja lapse ootamine ivf august-september 2023