Esileht Rasestumine ja lapse ootamine ivf august-september 2023

Näitan 30 postitust - vahemik 61 kuni 90 (kokku 91 )

Teema: ivf august-september 2023

Postitas:
Kägu

Minul oli eile 2 nädalat 3-st siirdamisest ja taas ebaõnnestumine.

Nüüd vaatab, mis saab. Järgmisest nädalast arst 3 nädalat puhkusel. Kui menses algab, siis võtan igaljuhul arstiga ühendust. Kas jääb vahe sisse või suunab kellegi teise juurde.

Sansa

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere taas,

Minul peaks homme FET katse olema, käisin täna arsti juures verd andmas, progesteroon ainult 17. Arst käskis täna kohe veel teha 2 ampulli Lubioni süste. Siiamaani on peal olnud 2*2 utrogestan.

Kuidas Teil on olnud enne siirdamist progesterooni näit? Ja kas siis on õnnestunud või ei?

Eltsu

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere taas,

Minul peaks homme FET katse olema, käisin täna arsti juures verd andmas, progesteroon ainult 17. Arst käskis täna kohe veel teha 2 ampulli Lubioni süste. Siiamaani on peal olnud 2*2 utrogestan.

Kuidas Teil on olnud enne siirdamist progesterooni näit? Ja kas siis on õnnestunud või ei?

Eltsu

FET siirdamine juunis, siirdamise hommikul näit: PRG- 35,9 nmol/L (norm 1,5-67 nmol/L)(SynLabi labor). 

Lisa midagi ei saanud, kuni 11 nädalani oli 2×2 uteogestan peal. Katse edukas, tänaseks 19 aga alguses ikka oli parajalt paanikat, hcg ei tahtnud kuidagi veres “kasvutempot” näidata. Samas ajaliselt kõik klappinud uh-s.

Edukat katset!

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tänase seisuga oli proge 27. Jätkan sama skeemi järgi 2×2 utrogestan ja 2 ampulli lubioni.

Siirdamisega oli ka paras jama, mul emakakeal ei lasknud no kohe kuidagi moodi läbi. Lõppes asi sellega, et kutsuti A.Sõritsa. Tema sai siiski siirdatud. Mul oli juba korraks lootusetuse tunne. Minuga tuli koju siis üks 4BA embrüo, loodame, et sellest pisikesest piisab, et unistus teoks saaks.

Külma jäi veel 4BA ja 3BB.

Eltsu

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul ka nüüd triibud testil.

Täna oli ka VT mille tulemus 177. (9 päeva siirdamisest). Praegu veel ei suuda nagu kuidagi uskuda.

Eltsu

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Niii tore Eltsu ❤️

Sansa

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas uusi IVFikaid on ka foorumis peale tulemas? Mõtlen, kas teha uut teemat või oleksin seal ainus jutustaja 🙂
Endal on plaanis alustada uuest aastast, praegu alustades võivad juba jõulud segama hakata protseduure.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas uusi IVFikaid on ka foorumis peale tulemas? Mõtlen, kas teha uut teemat või oleksin seal ainus jutustaja 🙂

Endal on plaanis alustada uuest aastast, praegu alustades võivad juba jõulud segama hakata protseduure.

No tee uus teema, eks siis ole näha..

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jube vaikseks jäänud siin kõik.

Hea meel  on nende üle, kes siin riburadapidi oma triibukesed kätte said ❤️

Minul oli täna 4. siirdamine (3.külmast) ja pandi 2 mummukest. Öeldi, et siiski nii tugevad pole, kui eelmised 🙁

Täna oli kuidagi eriti raske olla. Eks teadmine, et viimased 🙁

Sansa

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jube vaikseks jäänud siin kõik.

Hea meel on nende üle, kes siin riburadapidi oma triibukesed kätte said ❤️

Minul oli täna 4. siirdamine (3.külmast) ja pandi 2 mummukest. Öeldi, et siiski nii tugevad pole, kui eelmised 🙁

Täna oli kuidagi eriti raske olla. Eks teadmine, et viimased 🙁

Sansa

Hoian Sulle kõvasti pöidlaid Sansa! Kindlasti õnnestub ka sinul ja võibolla ootab sind juba varsti üllatus.

Olin ise ka seekord siirdamisest tulles kindel, et ei õnnestu kuna nii palju muret oli progesterooni ja siirdamise endaga aga vahest elu üllatab.

Käin siin ikka aeg-ajalt silma peal hoidmas kuidas kellegil läheb. Hoia ikka kindlasti kursis ja proovi mitte muretseda. 🙂

Eltsu

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aitähh Eltsu  heade soovide eest ❤️

Tead, iga korraga muutun vist aina apaatsemaks ja ükskõiksemaks igasugu tunnuste jne. koha pealt. Eks see mingi alateadlik kaitse, et kui lootused kõrged, siis kõrgelt kukkumine võib väga valus olla 🥺

Sulle imelist kõhubeebi kasvamist ❤️

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eelmine kiri Sansalt 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aitähh Eltsu heade soovide eest ❤️

Tead, iga korraga muutun vist aina apaatsemaks ja ükskõiksemaks igasugu tunnuste jne. koha pealt. Eks see mingi alateadlik kaitse, et kui lootused kõrged, siis kõrgelt kukkumine võib väga valus olla 🥺

Sulle imelist kõhubeebi kasvamist ❤️

Ega tulekski tibule rahu anda ja mitte üle ilmselt mõelda. Minul oli seekord siirdamise ajal ja järgselt kodus väike remont, mis võttis kogu võhma ära… ühtegi tunnust justkui ka ei olnud. (Ausalt öeldes pole siiamaani, kui välistada veidi valusamad rinnad).

Kuna sul vereproov Sansa?

Eltsu

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

09.11 teen kokkulepitud hommikuse rasedustesti. Vereproovile ei lähe. Täna sai nädal siirdamisest.

See ootamine on alati kõikse hullem.

Palju Sul rasedust juba on? 😊

Sansa

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

09.11 teen kokkulepitud hommikuse rasedustesti. Vereproovile ei lähe. Täna sai nädal siirdamisest.

Sansa

Tänase seisuga 5+6 nägin üleeile oma mannatere ka ultrahelis. Ilusti emakasisesene. Südametööd väga hästi ei kuulnud, kuid mingi signaali sai kätte, lähen järgmine nädal uuesti, ehk siis.

Kuna mõned päevad on olnud ka veidi sellist pruunikat määrimist siis praegu võtan eriti rahulikult ja puhkan.

Hoian pöidlad sulle ka! 🙂

Eltsu

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sansa

Tänase seisuga 5+6 nägin üleeile oma mannatere ka ultrahelis. Ilusti emakasisesene. Südametööd väga hästi ei kuulnud, kuid mingi signaali sai kätte, lähen järgmine nädal uuesti, ehk siis.

Kuna mõned päevad on olnud ka veidi sellist pruunikat määrimist siis praegu võtan eriti rahulikult ja puhkan.

Eltsu

Mannatera-nii vahva hellitusnimi 😊

Hoia lisaks pöialdele varbaid ka 😄

Sansa

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sansa

Eltsu

Sansa

Nonii Sansa, kuidas on?

Eltsu

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sansa

Eltsu

Sansa

Nonii Sansa, kuidas on?

Eltsu

Jälle läks nihu 🥺

Täna punased ka kohal.

Võtame nüüd 1-2 tsüklit aja maha ja siis uuele ringile. Tunnen, et pean laskma kehal puhata ja peal selgineda. Lasime jutiga eesmärgi nimel ja ma arvan, et on hea mõte korraks puhata 😊

Sansa

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lex

Mina siin uus, aga IVFi teel juba aastake.

Algas köik kenasti, ravimid mõjusid, 2 tk viljastus, siirdati üks ja kohe õnnestus. Kahjuks esimesel ultrahelil selgus, et südametööd polnud (enam). Kurb oli, aga tuli edasi minna. Teine embrüo oli kehvema kvaliteediga ja väga lootust ei antud, nii ka läks.

Seejärel läksime uuele ringile, pikk skeem, 4 nupsikut viljastus ja köik suht hea kvaliteediga. Alustasime parimast, kuid kahjuks ebaõnnestus. Nüüd 27 okt siis oli uus siirdamine (2tk seekord) ja 10.11 triibud käes, HCG oli ka paar päeva pärast eesimest möötmist topelt.

Püüan olla optimistlik, aga eks esimene kogemus ikka veidi painab. Esimene ultraheli saab ilmselt õudus olema.

IVF on väga raske.  Kummardan teie ees naised- köik see ootamine, närvitsemine, sümptomite googeldamine, pidevad pettumused…. lisaks ravimid. Ei ole lihtne. Soovin köigile edu ja õnnetumist, see ei ole allaandjatele ega nõrkadele 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kiksu

Minul oli siirdamine 27.10 ja 10.11 sain positiivse tulemuse :). Kokku proovisime teist last 1,5 a, oli 3 täisringi ja 6 siirdamist, millest siis viimane õnnestus. Järgmine reede on esimene uh. Loodetavasti läheb kõik hästi, erilist hirmu pole…

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere Lex 🙂

Mulle juba tundus, et olen ainuke, kes siia jäänud.

Nii tore kuulda positiivseid uudiseid.

Ilusti kirjutatud-oleme tõesti kõikvõimsad sellel teekonnal ❤️

Sansa

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Edu Kiksu ❤️

Sansa

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere!

Mina olen Liblikas. Olen siin mõned aastad tagasi aktiivselt sõna võtnud. Nimelt kodus on kasvamas kahene poiss, kes tuli ka IVF-ga, keda väga armastame. Omal ajal õnnestus esimese täisringi 2. külmasiirdamine. Nüüd igatseme talle õde või venda. Võimalus ikka ainult IVF-ga (põhjus mehepoolne).

Paar kuud tagasi tegime täisringi, mis aga ebaõnnestus täielikult – see oli suur shokk (viljastus 5 embrüot, kellest 1 siirdati, aga ei kinnitunud ning ülejäänud 4 ei arenenud piisavalt, et külma saada). Lisaks olin ikka väga hüperi äärel, s.t. et haiglasse mineku äärel, sest kõht paisus peale punktsiooni nii suureks, et olin justkui 5 kuud rase juba ning väga raske oli olla.

Nüüd uues kliinikus läheb peagi lahti järgmine täisring teadlikult kohe sellise plaaniga, et värsketega ei siirda, kuna mul AMH kõrge ja tekib palju munarakke. Kuigi mõtlesin, et ei räägi IVF-st eriti kellelegi ega kirjuta foorumites, siis tunnen, et ärevus on juba üsna kõrge ja vajan seda siiski jagada siin ja anonüümselt. Paari kuu tagust ebaõnnestumist oli ka ikka väga raske üle elada eriti, kui keha jaoks oli protsess väga koormav.

Nüüd olen uuesti jõudu kogunud ja vaatab, mis homme arst täpsemalt räägib ja kuidas skeem täpsemalt välja nägema hakkab.

Mulle on siit tuttav ka nimi “Kiksu”. Kui ma ei eksi, siis mõned aastad tagasi püüdsime siin mõlemad esimest last? 🙂

Jõudu kõigile ja õnnestumist

Liblikas (39)

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere, Liblikas 🙂
Olime vist siin koos 2019-2020. Sul õnnestus ruttu ja ma jäin veel uusi ja uusi täisringe tegemas. Kunas Sul uus katse algab?

Sain ka oma tibu kätte viiendast täisringist. Praegu on veel paar embrüot külmas. Juurde neid enam ei tee, aga mõtlesime olemasolevatega õnne proovida. Vahepeal oli juba meelest ära läinud kui õudne see lootuse ja lootusetuse tunde üles alla pendeldamine oli. Sel korral on vähemalt üks laps olemas, kes aitab tuju üleval hoida.

Celly

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kiksu

Tere!

Mina olen Liblikas. Olen siin mõned aastad tagasi aktiivselt sõna võtnud. Nimelt kodus on kasvamas kahene poiss, kes tuli ka IVF-ga, keda väga armastame. Omal ajal õnnestus esimese täisringi 2. külmasiirdamine. Nüüd igatseme talle õde või venda. Võimalus ikka ainult IVF-ga (põhjus mehepoolne).

Paar kuud tagasi tegime täisringi, mis aga ebaõnnestus täielikult – see oli suur shokk (viljastus 5 embrüot, kellest 1 siirdati, aga ei kinnitunud ning ülejäänud 4 ei arenenud piisavalt, et külma saada). Lisaks olin ikka väga hüperi äärel, s.t. et haiglasse mineku äärel, sest kõht paisus peale punktsiooni nii suureks, et olin justkui 5 kuud rase juba ning väga raske oli olla.

Nüüd uues kliinikus läheb peagi lahti järgmine täisring teadlikult kohe sellise plaaniga, et värsketega ei siirda, kuna mul AMH kõrge ja tekib palju munarakke. Kuigi mõtlesin, et ei räägi IVF-st eriti kellelegi ega kirjuta foorumites, siis tunnen, et ärevus on juba üsna kõrge ja vajan seda siiski jagada siin ja anonüümselt. Paari kuu tagust ebaõnnestumist oli ka ikka väga raske üle elada eriti, kui keha jaoks oli protsess väga koormav.

Nüüd olen uuesti jõudu kogunud ja vaatab, mis homme arst täpsemalt räägib ja kuidas skeem täpsemalt välja nägema hakkab.

Mulle on siit tuttav ka nimi “Kiksu”. Kui ma ei eksi, siis mõned aastad tagasi püüdsime siin mõlemad esimest last? 🙂

Jõudu kõigile ja õnnestumist

Liblikas (39)

Jaa, mäletan sind ka vanast ajast, meie lapsed peaksid olema üsna ühevanused 🙂

Mina ka mõtlesin, et mis see teine laps ära teha pole, esimesega õnnestus samamoodi esimene külmaring nagu sinul, aga tõesti oli teise raseduseni teekond palju raskem. Minul ka esimesed täisringid olid väga kehvad, esimesest saadi üks külma (värskelt ei siiratud) ja teisest saadi kokku üldse kaks rakku, mis mõlemad küll viljastusid ja siirati, aga ebaõnnestusid. Alles viimane täisring oli heade tulemustega, saadi 9 külma ja nüüd on veel 8 alles. Aga siis oli ka tõesti väga raske enne ja pärast punktsiooni.

Kui eelmine kord oli siinsest foorumist väga suur tugi, siis seekord kuulasin pigem mingeid podcaste, nt “IVF this”.

Hoian sulle pöidlaid ja loodetavasti saad oma teised triibud kiiremini kui minul selleks kulus!

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere

Celly, mul hakkas katse 18. novembril ehk siis täna on süstimise 8. päev. Kuigi kolmandal päeval tõmbus kõht juba punni, siis nüüd on natuke tagasi tõmmanud ja on isegi päris hea enesetunne. Vahepeal sai ka UH-s käidud. Alustasime teadlikult väiksema koguse ravimiga (Pergoveris 125 ühikut, varasemalt on mul olnud 150 ühikut päevas). Esmaspäeval on järgmine UH, tõenäoliselt tuleb sel ringil pikemalt süstida, sest kuigi mammukesi on endiselt tublisti tekkinud, siis olid nad eelmises UH-s pisikesed ja arst ütles, et vajavad natuke pikemalt kasvamist. Celly, kas saan õigesti aru, et oled ise parasjagu külmaringi plaanimas?

Kiksu, on väga julgustav kuulda, et kuigi teise lapse püüdmisel olid kaks täisiringi ebaõnnestunud, siis kolmandast saite koguni 9! külma. Minu jaoks oligi eelmise ebaõnnestumisega suurim shokk see, et midagi külma ei saanud. Kas tegite midagi konkreetset õnnestunud ringil teisiti? Igal juhul rõõmustan koos Sinuga uue raseduse puhul, palju õnne, see annab ka lootust endale 🙂

Õnnestumist kõikidele meile siin!

Liblikas

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Liblikas, Sul juba punkteerimise aeg teada?

Hoian pöialt 🙂

Ma valmistun jah külmaringiks. 3 embrüot on ootel ja kui neist mõni laps tuleb, siis tuleb. Järgmiste päevade ajal jään pillidele ja enne jõule lähen arstile. Seal lepime ajakava paika. Jaanuari lõpus kunagi peaks esimene siirdamine tulema.

Celly

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kiksu

Tere

Celly, mul hakkas katse 18. novembril ehk siis täna on süstimise 8. päev. Kuigi kolmandal päeval tõmbus kõht juba punni, siis nüüd on natuke tagasi tõmmanud ja on isegi päris hea enesetunne. Vahepeal sai ka UH-s käidud. Alustasime teadlikult väiksema koguse ravimiga (Pergoveris 125 ühikut, varasemalt on mul olnud 150 ühikut päevas). Esmaspäeval on järgmine UH, tõenäoliselt tuleb sel ringil pikemalt süstida, sest kuigi mammukesi on endiselt tublisti tekkinud, siis olid nad eelmises UH-s pisikesed ja arst ütles, et vajavad natuke pikemalt kasvamist. Celly, kas saan õigesti aru, et oled ise parasjagu külmaringi plaanimas?

Kiksu, on väga julgustav kuulda, et kuigi teise lapse püüdmisel olid kaks täisiringi ebaõnnestunud, siis kolmandast saite koguni 9! külma. Minu jaoks oligi eelmise ebaõnnestumisega suurim shokk see, et midagi külma ei saanud. Kas tegite midagi konkreetset õnnestunud ringil teisiti? Igal juhul rõõmustan koos Sinuga uue raseduse puhul, palju õnne, see annab ka lootust endale 🙂

Õnnestumist kõikidele meile siin!

Liblikas

Mul olid kolmandal ringil päris suured ravimikogused, ei mäleta täpselt, aga üle 200 juba kohe algusest. Esimese lapsega olid kogused pigem väikesed ja saadi ka mõistlik arv rakke, aga eks vanust ka juurde tulnud jms, keha reageeris seekord teisiti.

Ise käisin nüüd UHs ära, kõik on nagu peab ja süda lööb, varsti saan võtta rasedusega arvele.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lex

Kiksu, kui tore! Oled hea eeskuju oma rahulikkusega, püüan järgmine kord samamoodi 🙂

Järgmine kord, sest seekord sain jälle sama sama tulemuse 🙁 Kurb on olla, aga tean, et läheb paremaks kui nutud nutetud.

Edasi lähme nii, et teeme geneetilise testimise- siis saame põhjuste ringi natuke koomale tõmmata ja ehk süda ka rahulikum, et oleme enda poolt kõik teinud.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere

Celly, jaa, punktsiooni aeg on teada ja see on ülehomme ehk 1. detsembril.

Liblikas

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 61 kuni 90 (kokku 91 )

Esileht Rasestumine ja lapse ootamine ivf august-september 2023