Tere
Minu esimene FET jÀi Àra sel kuul kuna limaskest jÀi Ôhukeseks vaatamata estrofemmi vÔtmisele. Kas kellelgi nippe emaka limaskesta kasvatamiseks.
Mitme pĂ€evased ja mitu lasksite siirdada? Mul suure vaevaga saadud kaks blastotsĂŒsti kĂŒlmas.
Mari
Minul peaks siirdamine olema jaanuaris, elu esimene fet đViimane kord kui visiidil kĂ€isin, oli asendusarst, kes mÀÀras mulle detsembris algava tsĂŒkli 2. pĂ€evast estrofemi 3x pĂ€evas. Samas mul tavapĂ€raselt limaskesta paksusega mingeid probleeme pole. Kui ma nĂŒĂŒd 3x pĂ€evas estrofemi vĂ”tma hakkan, siis kas vĂ”ib olla oht, et limaskest saab liiga paks (mis pole ka ju hea) đ€. Ăkki peaks kindluse mĂ”ttes oma arstile kirjutama ja ĂŒle kĂŒsima kas ta nĂ”ustub teise arsti mÀÀratud doosiga⊠VĂ”i, mĂ”tlen ĂŒle?
Mul kĂŒlmas 8 tk 5-pĂ€evast, kĂ”ik hea vĂ”i vĂ€ga hea kvaliteediga, juhhuu. VĂ”rdluseks, esimene tĂ€isring lĂ€ks tĂ€iega aia taha â 10 viljastus, 3. pĂ€evaks olid kĂ”ik arenemise lĂ”petanud. Me olime abikaasaga nii Ă”nnelikud, et see kord tasus see vaev end Ă€ra, saaks nĂŒĂŒd juba siirdada! đ
Dinnu
VĂ€ga hea saak teil! On, mille ĂŒle rÔÔmustada:)
Kas sul oleks eelmine kord siirdamine jĂ€rgmisesse tsĂŒklisse toimunud vĂ”i jĂ”udsid ka estrofemi kasutada? Kas arst jĂ”udis limaskesta paksust vaadata? Minul on 3x pĂ€evas estrofem olnud ja on vastavalt ootustele toiminud. Ma ei tea, palju teised seda vĂ”tma on pidanud, kuid tean, et on ka neid, kes pole ĂŒldse mingeid rohtusid vĂ”tnud ja on Ă”nnestunud. Ja kui esimene kord estrofemi kasutada, eks siis ole ka katsetamise asi ning kusagilt tuleb alustada. Eeldan, et enne siirdamist toimub ka UH, mille pĂ”hjal vĂ”ib veel ĂŒht-teist muuta saada.
Masa
Jaa, need 8 tk on teemanti vÀÀrtusega! đ
Mul jah alles esimene kord ees ootamas, esimese tĂ€isringi jĂ€rel polnud mida siirdada ning teine tĂ€isring lĂ”ppes nĂŒĂŒd edukalt novembris (kuid siirdamist kohe otsa ei tehtud hĂŒperiohu tĂ”ttu). Seega, pole ka varasemat kogemust estrofemiga.
Tegelikult pakkus asendusarst mulle varianti ka loomulikku tsĂŒklisse proovida, kuid kuna mul tsĂŒkkel kipub olema ebaregulaarne pluss loomulikku tsĂŒklisse siirdamisega vĂ”ib ov sattuda ka nii, et siirdama peaks nĂ€dalavahetusel (mida aga ei tehta ja see tĂ€hendaks “raisatud” tsĂŒklit), tundus riskivabam tablettidega teha.
Limaskesta on oma arst alati vaadanud kui uh teinud ning seetĂ”ttu teangi, et selle paksusega mul mingit probleemi pole. Samas tundub, et see 3 tbl pĂ€evas on ilmselt mingi n-ö standard, et pole vist mĂ”tet ĂŒle mĂ”elda đ. Aga eks nĂ€is, kui mind ikka “piinama” jÀÀb see kĂŒsimus, siis kirjutan oma arstile ja kĂŒsin talt kinnitust đ.
Kts, hoian sulle pöialt! See oleks ĂŒks vahva jĂ”ulukink ja hea punkt imelikule aastale 2020 đ€
Dinnu
Kasutaja on kirjutanud teemasse 14 korda. TĂ€psemalt 07.12 21:49; 07.12 21:53; 07.12 23:29; 08.12 20:51; 08.12 20:57; 28.12 21:40; 08.01 19:56; 13.01 22:12; 15.01 09:28; 18.01 19:13; 18.01 19:27; 20.01 13:21; 21.01 21:33; 23.01 18:49;