Kas sellel nädalal ka keegi alustab? Kui jah, siis kus täpsemalt?
p.
Mina ootan siin pikkisilmi tsükli algust, et saaks feti ringiga pihta alata. Juba 6 päeva üle läinud! Mul on olnud tsüklihäireid ka varem (siiski harva), aga et just see kuu nagu nimelt!
Dinnu
Sel tsüklil juhtus mul täpselt sama. 3 päeva läks üle. Paari päeva pärast esimene UH ja järgmine nädal loodetavasti siirdamine.
p.
Minul sama! Ootan ja ootan… ja ei teagi millal FET ringile pääsen.
Pärast punktsiooni oli kerge hüper ja päevad algasid juba 5p pärast, olin täiesti šokis sest haiglas ju öeldi alles 10p pärast. Tuli välja et see täiesti normaalne. Nüüd aga juba 33 tsükli päev ja mitte mingeid tunnuseid pole. Ei tea kas peaksin rasedustesti hoopis tegema? Neid edulugusid peale IVFi on ju olnud küll… lootusetu unistaja!
Jutustage kuidas teie FET algas, kas arst otsustas ISE kas on hormoonidega või loomulik tsükkel?
Kas enne siirdamist tehakse peale ultraheli/vere veel mingeid uuringuid (et olla 100% kindel et nüüd õige hetk siirdada)?
Lugesin et ameerikas nt pakutakse paljudele naistele tilguteid, et turgutada organismi (intralipid lahus). Meil selliseid võimalusi pole?
Minu suurim hirm on suure vaevaga saadud embrüo raisku lasta, kardan et ITKs on küll tubli meeskond, aga kuidagi nii napisõnaline see ja ei ole õiget tunnet. Saan aru et “loterii”, aga raske leppida selle tundega et ei saa mingit kontrolli omada protsessi üle.
Kuidas teil emotsionaalne seisund enne siirdamist? Kas muudate midagi eluviisis?
Mul oli pärast punktsiooni täpselt sama seis – kerge hüper ja päevad algasid 5 päeva pärast. Muidugi mõtlesin end lolliks, sest järgmised hilinesid 10 päeva. Pärast vaatasin, et kahe tsükli kogupikkus oli 62 päeva ehk sama mis tavaliselt kahel tsüklil 🙂
FET tehti ravimitega, arst ise otsustas. Mulle tundub, et see on Nova Vitas tavaline praktika, et tehakse ravimitega FET.
Tehti vaid üks ultraheli, tsükli 10. päeval. Ootasin ka mingeid põhjalikumaid uuringuid, aga neid ei tulnudki. Tsükli 17. päeval siirdati 5-päevane blasto, mis praeguse seisuga kasvab ilusti 🙂
Nii et ära kaota lootust! Ootaja aeg on tõesti pikk.