Esileht Rasestumine ja lapse ootamine IVF- ikate jaanuari 3. nädal

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 76 )

Teema: IVF- ikate jaanuari 3. nädal

Postitas:
katakiisu

Tere kõigile!

Ma pole küll sellise mäluga nagu meie Efka20, aga mõtlesin siiski uue nädala lahti teha, et ei peaks lehte tagasi lappama, et meie nurgakest lugeda ja et oleks ikka koht, kus uue nädala uudised kajastatud.

Efka20 ootame sinult uudiseid, kui palju saadi mamme, kuidas on lood limaskestaga, millal siirdamine, palju plaanid siirdada jne.

Meie nurgakest on tabanud jälle kurvad uudised – Mariska – pikk pai sulle ja soe kalli. Elu on kahjuks karm ja sinna pole midagi teha. Usu mind, ega see titasoovi vähenda, et sul laps olemas. Minul on 2 suurt last, aga iga soovitud laps on ju eriline ja mitte ükski neist ei ole asendatav. Kosu hingeliselt natuke ja siis edasi!

Triinu72-sinul on veel natuke jäänud oodata ja lootus sureb viimasena. Sinu vaesed kannikad …küll nad kannatavad kõik ära. Vastupidavust sulle.

Henrijette ja Muhuke kasvatavad mõlemad kõhtu ja annavad meile uudised kuu lõpu poole. Ootame huviga ja saame positiivsust juurde. Iga õnnestunud katse on lootusekiireke ka meile.

Aga teised tegelased on meil kõik juba kas toimetamas või hakkavad kohe-kohe toimetama või ootavad lähinädalatel toimetama hakkamist.

Ise annan 18.01 verd ja 19.01 arstile, siis on teada, millal süstima või on saatusel jälle mõni halb nali varuks.

Aga andke siis kõik endast ise märku ja palju häid uudiseid paluks.

0
0
Please wait...

Postitas:
Liskake

RE: IVF- ikate jaanuari 3. nädal

katakiisu, loodame, et analüüsid on korras. Ma lähen 18.01 geneetiku vastuvõtule. Siis saan rohkem selgust oma diagnoosi kohta. Aga arstid juba ütlesid, et mul haruldane juhtum 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
katakiisu

Liskake, see on tore, et nad sind niimoodi uurivad ja puurivad. Ja tänapäeva meditsiin on ikka kõrgelt arenenud, küll nad haruldastele eksemplaridele nagu sina ka diagnoosi ja õige lähenemise leiavad, kuidas tulemusi saavutada. Hoian sulle pöidlid!

0
0
Please wait...

Postitas:
Liskake

Aitäh, katakiisu! Mul on vedanud IVF arstiga ja endolrinoloogiga. Tänapäeval on tõesti kõik kõrgelt arenenud. Niipalju mulle juba öeldi, kui ka katse õnnestub, mul lähe vaja asrti abi, et saaksin lõpuni kanda. Ma hoian sulle ka pöidlaid ja varbaid, et see katse õnnestuks!

0
0
Please wait...

Postitas:
inta2

Tere ka minu poolt kõigile ja kaunist uut nädalat!

Katakiisu väga tubli ,et uue nädalaga algust tegid.
Sinul läheb siis sellest nädalalast põnevaks,ja palun ei mingeid üllatusi. Kui ainult positvsed

Mariska – pikk ,pikk pai sulle! Seekord siis nii, vahepeal on ikka elu ebaõiglane. Hoia ennast ja luba endale midagi head. Ja siis vapralt edasi märtsis, üks kord me võidame nii kui nii. Kalli!

Tikku sinul siis homme uh, mammusid kontrollima. Anna siis meile ka teada kuidas mammud kasvanud on. Edu sulle!

lootus nii suur- sinul ka homme arstiaeg, kus selgub täpne plaan. Anna siis meile ka teada!

Kerdaliina kas sa said selgust, kuna süstimiseni jõuad? Minul oli ka ettevalmistus tablettidega , esimesel korral võtsin 21 päeva ja nüüd kolmandal ringil 25 päeva. Loodan, et sul nii kaua ei lähe.
Hoia meid asjadega kursis.

triinu72- pöidlad ikka sinu jaoks pihus, tee paari päeva pärast test. Ja loodan südamest ,et see on positvine!

gerrugerru- Palju õnne õnnestumise puhul, kuna uh lähed? Ja kas sa veretesti tegid?

Lisake-18.01 geneetiku juurde. Loodame, et kõik läheb hästi ja mingi lahendus sulle leitakse. Et, pääseksid ruttu uuele ringile.

Suitsutoru ja Optimist30 kuidas teil läheb, kas plaan on juba selge?

Ise siis kirj. arstile, uh-s kolmapäeavl ja kui siis kõik korras. Siis süstima.

Päikest kõigile!

0
0
Please wait...

Postitas:
Mariska

Jah, eks sul on muidugi õigus- soov last saada on väga suur, aga eks ma üritan sellest hetkel kuidagi üle saada. Ei taha pead väga norgu lasta- tuleb eluga edasi minna. Aga alla ma ei andnud, lootsin lõpuni, et pisike IME on minu sees kasvamas.
Nüüd on uus hirm kolmapäeva ees- kuid homne päev ju ka veel, ehk hakkab organism ise puhastuma- lootma peab!
Palju pisikesi imesid!

0
0
Please wait...

Postitas:
Efka20

Tere- tere!
Minul lood siis nii, et täna punktsioonil saadi 10 munarakku (ma ei teagi lõpuks, kas sellest tsüstiga munasarjast õnnestus midagi kätte saada või mitte). No nüüd tuleb hambad ristis loota, et tüdrukud ja poisid ikka peavad täna tõsist tutvusmisõhtut :))) Eelmine kord saadi kahe munasarja peale 8 munarakku ja ainult 3 neist viljastus. Eks siis näis, kuidas seekord läheb. Loodan parimat aga valmis peab alati olema hullemaks 🙂 Seekord siirdame 3-päevased embrüod ja tutvusmisõhtu toimub ühe huvitava lahuse sees;) See vist suht uus asi, arst arvas, et võiks proovida. Eks näis. Kallis see lahus oli, eks siis selgub.. Ehk annab efekti, no loodan igatahes 🙂 Limaskest oli nüüd korras, Estrofemi võtan edasi. Siirdamine siis neljapäeval. Kui vähegi paaritunud tegelasi on, siis lasen kindlasti 2 pisikest siirdada. Tuleb suurelt panustada :)) Nii et esimene ootus on neljapäev, püüan elada hetkel päev korraga. Naljakas oli ka see, et olin ikka vasaku munasarja punkteerimisel iga nõelatorke peale võpatanud.. Nii et oli tükk tegemist selle vasaku poolega. Uskumatu, kuidas alateadbus ikka töötab. Eks seda ärevust oli seekord rohkem kui esimesel täisringil. Siis läksin protseduuridele kui lillelaps, kõik tundus lihtne ja valutu ja vahva olevat 🙂 Nüüd aga teisel korral teadsin, mis ees ootab.. Ja ju see tekitaski sellist ärevust.. Igatahes olen kodus, täitsa üpes tükis, Diclofenaki küünal andis üsna head leevendust 🙂

Katakiisu- hoian sulle 19. jaanuariks pöidlad, et kõik oleks tip-top!!! Peab olema! Oleme nii kaua jauranud oma probleemidega, nüüd on aeg käes 😉

Inta2- oi hoian sulle kolmepäevaks varbad/ pöidlad, et kõik viimase peal oleks ja saad kohe ka süstimisega alustada 😉 Vahva!

Girl- neljapäevani veel vaja praadida 😉 Kuidas vastu oled pidanud? Kuidas enesetunne?

Mariska- pai ja kalli sulle!! Mul on hea meel, et suudad kenasti n.ö. lippu üleval hoida! Õige suhtumine! Sest ega ühel hetkel me ju võidame nii ehk naa 😉 Lootust ja usku ja positiivsust ei tohi sellel teel kaotada! Kurvastada tohib ka, lihtsalt tuleb kuidagi uuesti jalule saada! Hoian sulle kolmapäevaks pöidlad, et kõik sujuks ilma suuremate viperusteta! Kosu nüüd vahepeal vaimu ja keha ja kevadel juba uue hooga! Ole tubli!! Ja anna kindlasti teada, kui kolmapäeval kodus tagasi oled!

Mimmm- tore, et oled jälle kambas! Super uudised! Veebruar kohe-kohe käes! Hakkan sulle juba varakult pöidlaid hoidma! 😉

Kerdaliina- tegelikult tavaliselt tehaksegi enne ca 3 ndl tablette ja siis alles süstid (järgmise tsükli alguses). Vahest (kui keha igati tip-top) on vist alustatud ka kohe süstidega. Eks see on individuaalne. Aga kõik sujub hetkel nii nagu peab. Aga kannatlikkus kuluks meile kõigile siin teekonnal ära 😉 Püüa veel see 1 kuu vastu pidada, palju pole enam jäänud!

Triinu72- pea nüüd veel mõni päev vastu! Ja süsti ilusti edasi, nii nagu ette kirjutatud. Mina isiklikult arvan, et enne 19. jaanuari pole mõtet kodust testi teha. Selleks hetkeks on sul 10 päeva siirdamisest täis ja on üldse reaalne võimalus, et test midagi näitab. Ole tubli!

Lootus nii suur- ootame siis homme uudiseid eskimo osas!

Tikku- ootame homse UH tulemusi! Põnev-põnev 😉

Liskake- hoian sulle 18. jaanuariks pöidlad! Anna siis teada, kui miskit täpsemini kuuled. Ole tubli!

Kõigile tervitused ja edukat toimetamist meile 😉

0
0
Please wait...

Postitas:
Liskake

Efka20, nii hea saak ju! Tänan toetuse eest! Ma hoian sulle pöidlaid, et tüdrukud ja poisid ikka ilusti läbi saaksid.

0
0
Please wait...

Postitas:
kerdaliina

Sain eile arstilt kirja et 28.01võtaksin viimase tableti ning 31 peaks hakkama määrimine pihta. 02.02 hakkaksin ennast süstima ning 8 ja 10 oleksid kontroll. Siis 13-14 oleks punktsioon ning 2-3päeva hiljem siirdamine. Eriti pihta ei saanud, sest alles päevad ning kas tõesti on tänu tablettidele võimalik tsüklipikkuseks nii 2nädalat võimalik teha. Eks näis mis ta mu kirjale vastab ning kas tema plaan läheb ikka täppi. Vähemasti olen hetkel rahulik ja võtan tablette ilusti edasi. Töökaaslased küsisid, et kas ma haige, sest pidin hästi valge olema näost. Ei teagi kas tänu tablettidele või millest ma siis nii kaame olen.

Efka20 loodan et sinu mammud hakkavad ilusti kasvama ning on hästi kvaliteetsed ning peagi kuuleme sinu positiivset uudist.

0
0
Please wait...

Postitas:
marilill

Tere kõigile. Annan ka endast märku siis:)Nädala lõpus arstile, siis selgub kuidas külmutatud variandiga protseduur toimub. Kui kellelgi on kogemusi, siis ootan tagasiside. Edu kõigile, pöidlad pihku!!!

0
0
Please wait...

Postitas:
optimist30

Ilusat teisipäeva! Ütlen siis ka sõna sekka kuna inta2 oli nii armas ja pidas ka mind meeles! 🙂 Me peaks olema ka suhteliselt sarnastes graafikutes ning ma vaid mõned päevad \”taga\” 🙂

Arstile alles ülehomme aga plaanide järgi algab süstimine järgmine nädal.
Mariska, Sinu suunas saadan teele oma kõige paremad soovid ja mõtted.
Triibulistele õnnitlused!
Tore, et jaanuari lõpus nii palju toimetajaid on, ise ka juba nii rõõmsas ärevuses, et oi oi oi. Käin sellise muheda kavala naeratusega ringi ja olen nagu mingis omas mullis. Üritan endal neid tuure natuke maha võtta, et esimene kord ikkagi ei pruugi õnnestuda jne.. aga kuidagi eriti roosa on mu maailm viimasel ajal. Siinkohal tahaks ära mainida seda, et mul on mehega ikka jubedalt vedanud 🙂
Efka20, Sina oled siin eriti tublilt kõiki koos hoidnud. Eriliselt tugevalt pöidlad peos Sinunle ja nendele poistele ja tüdrukutele!

Jõudu ja õnnestumisi kõigile!

0
0
Please wait...

Postitas:
muhuke

Triinu72, mis värvi see triip siis oli? Helelilla? Aga kui on nähtav triip, siis on ikkagi triip, küllap läks õnneks 😉

0
0
Please wait...

Postitas:
lootus nii suur

Triinu72, minu pöidlad sinu jaoks kõveras!:)

0
0
Please wait...

Postitas:
proviisor25

triinu72 – kas see testtriip ilmus nn ettenähtud aja jooksul? Kui jah ja sellele natukenegi roosakat alatooni siis ju täitsa triip. Kui aga hiljem (nt 20 min hiljem ja halli värvi joon või lihtsalt nagu sissepressitud koht testil oleks (ja roosakat alatooni pole) siis võib olla tegu kuivamistriibuga.

Kui võimalik mine osta 1st signali test ja vaata kas sellele tuleb roosa triip – see tundlikum kui After 10 ja võib juba ka päevasest uriinist näidata (aga siis püüa olla enne testi tegemist paar tundi joomata).

0
0
Please wait...

Postitas:
TIKKU

Tere.Arstil käidud ainult 3mammut ja need ka väikesed sein või kuidas see nüüd on ka õhuke.Süstin edasi nüüd siis 225 .Esmaspäeval uus uh.Teile päikesekiiri

0
0
Please wait...

Postitas:
proviisor25

Ega siis midagi triinu72 – tee homme või ülehomme hommikul uus test! Lodan, et siis ilmub ikka juba roosa triip 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Kuule äkki teeks nii et kuus teete ühe teema? Mitte iga nädala ja iga IVF pärast. Terve leht on seda \”triibupüüdjate\” nurgakesi täis, äkki meie kel meil pole porebleeme rasestumisega, tahaks oma tehtud teemasi või rasedusega seotud küsimusi esilehel näha?[/tsitaat]

Mille pärast? Kuna sina tahad NII? :)))
Väga kaalukas argument.
Võta rahulikult, muidu tekivad sul ka probleemid.
Tahad küsida midagi sellist:
1. kas olen rase (testi teinud ei ole)
2. mis test on parim
3. mis on ov
4. kas pärast ov-d võib ka vahekorras olla (just sellise sõnastusega)
5. rinnad on tundlikud – kas olen rase (testi teinud ei ole)
6. iiveldab – kas olen rase (testi teinud ei ole)
7. torgib – kas olen rase (testi teinud ei ole)
8. eile oli ov – kas olen rase
9. triip tuli testile 30 min pärast – kas olen rase
jne……
pane otsingusse saad teada

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
muhuke

[tsitaat]Kuule äkki teeks nii et kuus teete ühe teema? Mitte iga nädala ja iga IVF pärast. Terve leht on seda \”triibupüüdjate\” nurgakesi täis, äkki meie kel meil pole porebleeme rasestumisega, tahaks oma tehtud teemasi või rasedusega seotud küsimusi esilehel näha?[/tsitaat]

uskumatu..kas ruumi jääb väheks või? Selleks see koht siin ongi, et kõik rasedust ootavad, olgu siis probleemne või mitte, oma suu puhtaks saaks rääkida ja küsida oma küsimusi, olgu need siis ükskõik kui targad või rumalad. Chill rahvas.

0
0
Please wait...

Postitas:
muhuke

uskumatu..ma loodan, et sinu õelus sulle kätte ei maksa ja sa ka ise ükskord selles samas IVF teemas nõu küsima pead. Selleks see foorum siin ongi, et kõik rasedust ootavad, olgu siis probleemne või mitte, oma suu puhtaks saaks rääkida ja küsida oma küsimusi, olgu need siis ükskõik kui targad või rumalad. Chill rahvas.

0
0
Please wait...

Postitas:
lootus nii suur

Tervist,
Minul UH käidud ja selgus, et limaskest veel liiga õhuke. Reedel lähen uuesti kontrolli. Mis uudiseid teistel? Päikest!

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

risustamine on sinu postitused praeguse teema all.
üleval on olemas rida nuppe. vajuta neid, siis ei pea oma teemat kaua otsima.
kirjuta oma kasutajanime alt, siis on otsimine lihtne.
saad oma teema ka lemmikteemks valida.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga miks sa käid üldse rasestumise foorumis, kui sul rasestumisega probleeme pole? Lihtsalt rasestu siis kui sul tahtmine tuleb ja mine lapse ootuse teemasse. Mina ei käi näiteks üldse lastega seotud foorumites sest mul ei ole last ja kuidas nemad seal oma teemasid teevad ei ole üldse minu asi.
Pealegi on ju hea, et kõik IVFikad on koondunud ühe teema alla, mis pealkirja järgi hästi ära tuntav. Kellel huvi pole, ei pea ju teemat avama. ja mis vahet kas IVFikate teema teha kord nädalas või kuus, ningunii on see teema üks populaasemaid ja kõige rohkemate kommentaaridega, seetõttu ka alati esilehel.

0
0
Please wait...

Postitas:
Efka20

Tere kõigile selle armsa nurgakese tegelastele!

Leian, et siinkohal oleks mõistlik uuesti postitada minu 4. juulil 2011 IVF nädalasse tehtud sissekanne. Olgu meenutuseks öeldud, et tookord oli ühel Käol probleem, et kui õudne, kuidas me siin nurgakeses oma elusid nii avalikult lahkame :)))) Tänasel käol on probleemiks meie postituste intervall (aga eks kägusid häirib alati miski…).

Seega minu tookordne postitus oli selline:

Tere kõigile!

Ma teemaalgatajana võtaks nüüd selle kägude teema siin kokku:) Kui lubate:)

1. Minu silmis on need Käod täiesti omaette klass inimesi. Nad istuvad kõikvõimalikes kommentaariumites (Delfi jne) päevad läbi ja tulistavad seal üksteise võidu, kui mõttetu kõik meie ümber on, kõik ettevõtjad (kes loovad meile töökohti)on kapitalistid, kõik poliitikud on s….pead, kui palju ühel või teisel raha on jne jne.

2. Kui ma istuks hommikust õhtuni (k.a. töö ajal) sellistes kommentaariumites, vinguks kõige üle ning \”hariks\” ka teisi oma mõttevälgatustega siin ühiskonnas, siis saaks minust ühel või teisel hetkel igal juhul kuri, kibestunud, kade ja valelik inimene, kes tänaseks oleks minetanud juba kogu oma inimlikkuse, empaatiavõime ja teotahte:)

3. Me teame, et vahest muidu täitsa head lapsed võivad käituda halvasti (näiteks löövad oma emmet või issit). Aga nad teevad seda tegelikult tähelepanu võitmiseks:) Ka siinsetel kägudel on elus tõenäoliselt vajaka hoolitsusest, armastusest ja heaolust. Ja siis nad tulevadki teisi põtkima ja vastu saavad nad hetkel muidugi hea noosi (ma ju kirjutan hetkel jube pikalt ja seeläbi reageerin ja pakun neile tähelepanu:). Soovin nendele kägudele, et nad leiaksid oma elus väärtuslikuma väljundi kui kommentaariumites/foorumites verbaalse kõhulahtisusega tegelemine:) Jõudu ja jaksu neile sellel teel!

4. Olen elus pannud tähele, et … Kes teiste tagant on varastanud, kardab meeletult, et tema selja tagant varastatakse. Kes teist petab, kahtlustab pidevalt, et teda petetakse. Kes teistele valetab, see kardab kogu aeg, kuidas talle endale valetatakse. Ja mulle tundub (julgen arvata, et ma ei eksi selles), kes teiste järele nuhib, kardab meeleheitlikult, et tema järele nuhitakse 🙂 🙂 Eks nüüd mõni kägu natuke mõtleb korra 🙂

Ja kägude kõige suurimaks kurvastuseks ma pean tunnistama, et me kavatseme oma elusid Avalikult ! lahata veel järgmisel nädalal, ülejärgmisel nädalal ja üle-ülejärgmisel nädalal jne jne. Sest meile lihtsalt meeldib nii 🙂

Ja meile, kes me siin nurgakeses iga nädal heietamas käime:) teen ma nüüd ühe konkreetse ettepaneku: mitte enam välja teha nendest õnnetutest tähelepanu vajaduses vaevlevatest kägudest. Kui neile siit edasi rohkem oma kaunist nurgakest pühendada, siis hakkavad nad meil siin tihti kukkumas käima:) Nii et teen kohe sellega ise algust. Minu järgmisest postitusest ei loe me enam mitte midagi teemal Käod ja nende kukkumised 🙂 Olge mõnnad ja vapralt ikka tähtede poole edasi, eks:)

Tagasi tänases päevas:)
Ka seekord teen ma ettepaneku neid ühiskonna õnnetuid hingesid rahumeelselt ignoreerida. Need on mõttetud inimesed, kelle arvamus paraku ei muuda mitte midagi, ei meie elus ega ka ühiskonnas tervikuna. Las nad \”kukuvad\” omaette edasi :))

Siit postitusest edasi ei raiska ma absoluutselt mitte mingisugust aega ega energiat sellel teemal peatumiseks. Teen ühtlasi sama üleskutse ka kõigile teistele vahvatele selle nurgakese liikmetele. Selline ignorants on tegelikult ürpis magus 🙂 Nii et elagem oma elu õnnelikult edasi ja las nad siin vahepeal tuututavad :)))

PS! Kallis kägu- paraku sinu õuduseks me jätkame samas vaimus edasi :))))))))) Jääb vaid üle kas endalt elu võtta, kohtusse minna, antud mure viinapudelisse uputada või millegi muu vägemavama hakkama saada 🙂 Edu sulle valiku tegemisel!

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

minu meelest oled sina jobuks läinud.
\”kannata\” edasi.
sinu elu on kohe nii raske!
kuidas sa tavaeluga hakkama saad?
närvihaige \”maailmaparandaja\”.

hiljem lisasin: ei mõelnud Efka20-t, mõtlesin seda targutajat.

0
0
Please wait...

Postitas:
Efka20

Kerdaliina- mäletan, et mul endal ka ühel korral kenasti laveeriti just tablettidega seda tsükli pikkust. Nii et tundub, et omamoodi mingil määral on see võimalik 🙂 Jääb siis üle loota, et kõik sujub nagu planeeritud 😉

Marilill- tore sinust üle tüki aja kuulda! Minul toimus eskimo nii, et mingi arv päevi varem (umbes ka ei mäleta hetkel mitu päeva) alustasin rohtudega, mis suurendasid emaka limaskesta. Siis käisin limaskesta kontrollis ja juba kuskil seal 2-3 päeva pärast oli siirdamine. Vahepeale jäi ka Ovitrelle süst 🙂 Targemad öelge, milleks see seal vahepeal vajalik oli :))) Kas selleks, et munasarjas valminud folliikul jalust ära saada? :)) Ma vist panen nüüd täitsa puusse.. Aga muud polnudki, tuli oodata kõnet, kuidas embrüod sulatamise üle elasid ja siis juba täis põiega siirdamisele. See on selline väga kiire ja kerge protseduur, suts ja valmis 🙂 Ma loodan, et siin nüüd ajalises plaanis midagi radikaalselt puusse ei pannud. Mul pole just kõige parem mälu :)) Aga umbes nii see eskimo välja näeb.

Triinu72- olen siiani alati näinud ühe triibuga teste, seega ei oska sulle suurt midagi tarka selle kummalise triibu peale öelda. Kõige mõistlikum on proovida homme-ülehomme uuesti. Hoian sulle oma pöidlad igatahes 😉

Optimist30- vahva, et saad viimaks oma protseduuridega alustada 😉 Näed, meil osa punti on sind täitsa rahulikult järele oodanud 🙂 Nii et läheb mölluks! Hoian pöidlad!

Amerii- tere tulemast meie seltsi! Eks kõigi raviskeemid on erinevad aga tavaliselt on nii, et ühe tsükli alguses alustad rasestumisvastaste tablettidega (et hormoonid n.ö. maha tõmmata … samas seda kõigile alati ei tehta vist). Siis järgmise tsükli alguses alustad süstidega (ca 10 päeva) ja siis juba paari päeva pärast punktsioonile. Punktsiooni päeva soovitan vabaks võtta, kuigi osad elavad selle üsna kergelt üle. Üldjuhul tehakse punktsioon narkoosi all aga pärast ikka natuke uimane olla ja mul isiklukult oli kõht üsna hell ka veel. Ja siis 2-5 päeva (sõltuvalt mitmest erinevast asjaolust ja arsti hinnangust) pärast punktsiooni siirdamisele. See on kiire ja igati valutu protseduur, ainuke ebameldivus on täis põis 🙂 Siirdamise päeva mina vabaks ei võta aga ega puhkus ei saa kunagi midagi halba teha 🙂 Nii et pead ise vaagima oma võimalusi ja soove. Soovin sulle igatahes kiiret õnnestumist! Ja hoia meid ikka nüüd jooksvalt oma tegemistega kursis 😉

Tikku- no loodan, et suurendatud annused nüüd annavad efekti juurde ja mammud hakkavad suurt spurti tegema, kus neil pääse 😉 Hoian sulle esmaspäevaks kõik oma varbad ja pöidlad krussis 🙂

Lootus nii suur- kas said mingid rohud peale, mis limaskesta paksust mõjutavad? Estrofem on vist üks klassikalisi sellistel puhkudel. Ka mul oli nüüd täisringi ajal natuke probleem limaskestaga aga punktsiooni päevaks (mil olin 3 päeva estrofemi võtnud), oli limaskest täitsa kenaks muutunud. Hoian esmaspäevaks pöidlad sulle igatahes!!

Nii, osadel on nüüd siin homme- ülehomme tähtsad arstivisiidid ees ootamas! Edu teile ja andke teada, kuidas läks!

Endal ootusärevus 🙂 Veel tänagi tundsin, et kõhuke üsna hellake. Ja lisaks on mul mingid lisa tabletid 3 päeva peal, mis mulle tundub, ajavad südame üsna läikima. Täna võtsin 1,5 h hoogu, et tööle minna. Kui juba saapad jalas ja mantel seljas, jooksin uuesti voodisse ennast koguma :)) Siis hakkasin küll hirmuga mõtlema, et juudas, kui peaks rasedusega niimoodi esimesed kolm kuud kogu aeg pikali asendis olemas, sest süda läigib :))) Aga muidugi see on tänases päevas minu kõige pisem mure :))) Aga neljapäeval siis selgub täpsemini, et mitu ja kas üldse lõpuks viljastus ja mis seisus nad on. Nii et päris ärev aeg 🙂

Päikest ja sära kõigi silmadesse!! 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

ei mõelnud Efka20-t, mõtlesin seda targutajat.

0
0
Please wait...

Postitas:
girl

Tere kõigile.Annan siis ka endast vahepeal märku.uut ei ole veel midagi v.a närvitsemine:))
Homme saab siis lõpuks testile.
tunnuseid ei ole midagi ainult selg valutab.Mõned päevad tagasi oli ka pruun määrimine.Küll väga vähena ja ainult paberiga pühkides jäi paberile.pigem tundus nagu oleks see olnud rohu jäägid.Nüüd enam jälle ei ole.Püüan säilitada positiivset meelt ja kannatan kenasti homseni.
Olen isegi suutnud olla nii,et ei ole kodust testi teinud.Kiusatus on olnud muidugi oi,oi kui suur.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

triinu72, ma ei jõua ära imestada, kuidas üks täiskasvanud naisterahvas võib nii vastutustundetu olla?
kõhus võib torkida ka raseduse pärast. see võib ju pesastumine olla!!!
tuleb ikka edasi süstida. siirdamine oli ju 09.01. aeg on igati sobiv. mine tee veretest!!!!! ela oma elu ja ära külaelanike pärast muretse!
ei tohi alla anda!
tegu on SINU lapsega!

0
0
Please wait...

Postitas:
lootus nii suur

Efka, ei määratud mulle mingeid rohtusid, ju siis arst ei pidanud vajalikuks? No loodame, et see limaskest ikka kosub, mis muud. Hoian Su pisikestele kõvasti pöidlaid!:)

0
0
Please wait...

Postitas:
sulla

Kulla Triinu,
olen aru saanud, et teed 3. ndat katset.Peaks siis juba teadmisi ja kogemusi olema eelmistest kordadest.Ma ei mõista kohe kuidagi seda, et miks sa süstid ära juba lõpetasid ja selle katse juba ette ebaõnnestunuks oma peas mõtlesid.Kui sul siirdamine oli 9.jaanuaril, siis on kõik ju veel võimalik kuni päevade alguseni.Olen ka Ehrenbergi patsient, viimane kord pidin tegema koduse testi 13 päeva pärast peale siirdamist. Süstisin ka sinnamaani, aga testi päeva hommikul olid päevad kohal kahjuks.Minu viimase katse järgi oleks sul testimiseni veel mitu päeva aega, siirdamine oli mul tookord 2 päeva peale punktsiooni. Usu ja looda, ära anna veel alla!!
Käin siis foorumis ikka aeg ajalt teie tegemistest lugemas.Endast nii palju, et peale viimast ebaõnnestumist olen juba reipam ja usk, et järgmine kord läheb õnneks on tagasi.Veebruaris lähen hüsteroskoopiale, võib olla saab sellest uuringust selgust, miks minu IVFi katsed kuidagi õnnestuda ei taha.Soovin kõigile praegu toimetajatele edu! Hoian pöidlaid teile, sest iga teie positiivne tulemus annab lootust, et millalgi tuleb ka minu kord.

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 76 )

Esileht Rasestumine ja lapse ootamine IVF- ikate jaanuari 3. nädal

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.