RE: IVF- ikate jaanuari 3. nädal
Tere kõigile selle armsa nurgakese tegelastele!
Leian, et siinkohal oleks mõistlik uuesti postitada minu 4. juulil 2011 IVF nädalasse tehtud sissekanne. Olgu meenutuseks öeldud, et tookord oli ühel Käol probleem, et kui õudne, kuidas me siin nurgakeses oma elusid nii avalikult lahkame :)))) Tänasel käol on probleemiks meie postituste intervall (aga eks kägusid häirib alati miski…).
Seega minu tookordne postitus oli selline:
Tere kõigile!
Ma teemaalgatajana võtaks nüüd selle kägude teema siin kokku:) Kui lubate:)
1. Minu silmis on need Käod täiesti omaette klass inimesi. Nad istuvad kõikvõimalikes kommentaariumites (Delfi jne) päevad läbi ja tulistavad seal üksteise võidu, kui mõttetu kõik meie ümber on, kõik ettevõtjad (kes loovad meile töökohti)on kapitalistid, kõik poliitikud on s….pead, kui palju ühel või teisel raha on jne jne.
2. Kui ma istuks hommikust õhtuni (k.a. töö ajal) sellistes kommentaariumites, vinguks kõige üle ning \”hariks\” ka teisi oma mõttevälgatustega siin ühiskonnas, siis saaks minust ühel või teisel hetkel igal juhul kuri, kibestunud, kade ja valelik inimene, kes tänaseks oleks minetanud juba kogu oma inimlikkuse, empaatiavõime ja teotahte:)
3. Me teame, et vahest muidu täitsa head lapsed võivad käituda halvasti (näiteks löövad oma emmet või issit). Aga nad teevad seda tegelikult tähelepanu võitmiseks:) Ka siinsetel kägudel on elus tõenäoliselt vajaka hoolitsusest, armastusest ja heaolust. Ja siis nad tulevadki teisi põtkima ja vastu saavad nad hetkel muidugi hea noosi (ma ju kirjutan hetkel jube pikalt ja seeläbi reageerin ja pakun neile tähelepanu:). Soovin nendele kägudele, et nad leiaksid oma elus väärtuslikuma väljundi kui kommentaariumites/foorumites verbaalse kõhulahtisusega tegelemine:) Jõudu ja jaksu neile sellel teel!
4. Olen elus pannud tähele, et … Kes teiste tagant on varastanud, kardab meeletult, et tema selja tagant varastatakse. Kes teist petab, kahtlustab pidevalt, et teda petetakse. Kes teistele valetab, see kardab kogu aeg, kuidas talle endale valetatakse. Ja mulle tundub (julgen arvata, et ma ei eksi selles), kes teiste järele nuhib, kardab meeleheitlikult, et tema järele nuhitakse 🙂 🙂 Eks nüüd mõni kägu natuke mõtleb korra 🙂
Ja kägude kõige suurimaks kurvastuseks ma pean tunnistama, et me kavatseme oma elusid Avalikult ! lahata veel järgmisel nädalal, ülejärgmisel nädalal ja üle-ülejärgmisel nädalal jne jne. Sest meile lihtsalt meeldib nii 🙂
Ja meile, kes me siin nurgakeses iga nädal heietamas käime:) teen ma nüüd ühe konkreetse ettepaneku: mitte enam välja teha nendest õnnetutest tähelepanu vajaduses vaevlevatest kägudest. Kui neile siit edasi rohkem oma kaunist nurgakest pühendada, siis hakkavad nad meil siin tihti kukkumas käima:) Nii et teen kohe sellega ise algust. Minu järgmisest postitusest ei loe me enam mitte midagi teemal Käod ja nende kukkumised 🙂 Olge mõnnad ja vapralt ikka tähtede poole edasi, eks:)
Tagasi tänases päevas:)
Ka seekord teen ma ettepaneku neid ühiskonna õnnetuid hingesid rahumeelselt ignoreerida. Need on mõttetud inimesed, kelle arvamus paraku ei muuda mitte midagi, ei meie elus ega ka ühiskonnas tervikuna. Las nad \”kukuvad\” omaette edasi :))
Siit postitusest edasi ei raiska ma absoluutselt mitte mingisugust aega ega energiat sellel teemal peatumiseks. Teen ühtlasi sama üleskutse ka kõigile teistele vahvatele selle nurgakese liikmetele. Selline ignorants on tegelikult ürpis magus 🙂 Nii et elagem oma elu õnnelikult edasi ja las nad siin vahepeal tuututavad :)))
PS! Kallis kägu- paraku sinu õuduseks me jätkame samas vaimus edasi :))))))))) Jääb vaid üle kas endalt elu võtta, kohtusse minna, antud mure viinapudelisse uputada või millegi muu vägemavama hakkama saada 🙂 Edu sulle valiku tegemisel!