RE: IVF- ikate veebruari 4.nädal
Terekest!
Tüdrukud, mis toimub kas häid uudiseid ei olegi enam.Palun positvseid uudiseid.
Suitsutoru- pikk, pikk pai sulle.Ole kurb ja kuri maailma peale, aga loodan et leiad vartsi endas jõu üles ja teed seda uuesti.Mis meil muud üle jääb. Need tunded on lihtsalt liiga värsked ja siis tundubki et ma ei taha, ei suuda seda enam uuesti teha, süstid jne. Omast käest võin öelda, et esimesl korral olid kõrval mõjud ravimitest, siis vahel külmaring mis on täisringiga ikka väga lihtne, kõrvalmõjustid ei olnud. Ja kolmas oli veel kuidagi eriti kerge, kogu see süstimine jne. Keha oli nähtavasti nii harjunud hormoonidega juba. Palju jõudu sulle ja päikest! Päev, päevalt läheb kergemaks ja uus lootus tekkib suhteliselt ruttu.
Kerdaliina kuidas tunne on? Veel mõned päevad vastupidada.
Anu 86- kuidas veretesti tulemus oli?
Sädeli-kuidas sul tunne on, mis päeval sul täpselt test oli? Peaksid ka juu järgmine nädal testima.
Tiina75- kuna sul test on?
Tikku – kuna mu kodu arvuti katki, saan täna parandusest kätte, siis kirjutan sulle. Päikest sulle!
Liskake- Kas päevad algasid?
Mimm kuidas sul kuna punktsioon? Anna meile endast märku.
OK, nüüd natuken tööd ka teha vaja töö juures.
Päikest teile kõigile!
Arara- loodan, et sa ei peagi meie juurde tulema, loodan ikka imele enne seda.Loodan lap toob sulle vastused, endometrioosi ei ole võimalik uh näha, minu kogemus ütle seda. Lap annab kindlasti vastused. Ja siis ruttu- ruttu tegudele. Võib olla saame veel siin koos loota ja ootata. Ole tubli!
Efka Tervitused sulle!