Madal AMH vastuseks
Tere
ma pole juba ammu perekoolis sõna võtnud. Täna tulin siia uudistama. Keegi siin muretses väheste rakkude pärast.
Võin vastukaaluks tuua näite enda pealt.
olen hetkel 29. Olin 26, kui hakkasime vaikselt last planeerima. 27 olin, kui pöördusin arsti poole kontrolli.
Mu suureks üllatuseks selgus, et mul on madal AMH (Anti-Mülleri Hormoon). St, et rakke on vähe. Ise ju alles nii noor ja esimene laps eelmise elukaaslasega tuli spontaanselt, kui olin 20.
Kokku on mul olnud 3 täisringi:
1 Täisring – kasvas 7 foliikelit, 5-s oli munarakk. Arenes 2 Suurepärase kvaliteediga. Siirdati 1-ebaõnnestus. Siirdati paari kuu pärast teine-samuti ebaõnnestus.
2 Täisring – kasvas 7 foliikelit, 1-s oli munarakk ja see ei läinud kasvama.
3 Täisring – kasvas 5 foliikelit, 5-s oli munarakk ka sees. Kasvama läks esialgu kolm. Alles jäi kaks. Üks oli väga hea kvaliteediga, teine oli hea kvaliteediga. Siirdati 1 väga hea kvaliteediga. Teine läks külma. Katse Õnnestus. Hetkel 5+3 ja hoian hinge kinni, et ta minust lahti ei laseks. Esimene uh alles mõne päeva pärast.
Kolmanda täisringi ajal muudeti skeemi nii palju, et ovaleapi kogust suurendati ja lisaks sain clexane(verevedeldaja) peale. Sõitsin 20 h peale siirdamist reisile ja tõesti vaid puhkasin.
Reisil olles korraks hakkas määrima ja olin juba käega löömas.
Tulin tagasi ja tegin rasedustesti
8ndal päeval peale siirdamist sain heleda triibu kodus(õhtune test).
9ndal päeval hcg 100,6.
11ndal päeval hcg 306
13ndal päeval hcg 1175
Rohkem ei ole testimas käinud. Ootan uh ja loodan, et näen emakasisest lootekest ja neid kauaoodatud südametukseid.