Ma muidugi ei tea, mis kliinikutes te käite, aga just selline ükskõikne ja “ma teen sulle suure teene, et üldse sinu arst olen” oli see põhjus, miks ma lõpetasin TÜK’is naistearstide juures käimise rasedusega seonduvalt. Kuna on olnud 2 emakavälist, siis sai pea iga arsti vastuvõtul seal käidud. Noored arstid on toredad, arusaajad ja viitsivad tegeleda, aga need vanad peerud…
Minu enda günekoloog on Elites. Kui muidu vastuvõtul käia kord aastas või nii on tasulises ok, siis rasedusprobleemidega seal käimine on ikka väga kulukas. Iga kord oli arve ikka üle 100€. Kõndisid mööda nendest Sõõritsa Mersudest ja Porshedest ja olid ikka püha viha täis :D.
Kahjuks (või õnneks) jõudsime oma lastetusega nii kaugele, et saime riiklikusse IVF programmi. Nüüd maksan ainult visiiditasu. Aga suhtumise poolest ei anna võrreldagi, dr Räim on super arst.
Just tulin siirdamiselt, sai siis 2 tk (4BA ja 5BB, ehk siis üks hea ja üks … ka hea :D). Arst muidugi ütles, et nüüdsest alla 35 aastastele kahte enam ei tohi panna, liiga palju kaksikuid, aga ma olen pea 37, pikk laiade puusadega naine. Mulle pandi ikka. VT 29.11. Seekord oli progesteroon madal, <30. Pean nüüd lisaks küünaldele ja 2 ampulli iga päev süstima. Ei ole väga meeldiv.
Muidu enesetunne on hea ja ootan rahulikult 29-ndat. Kodus küll üks test on, aga olen seekord kange, ei tee. Vast. Eks näis.
Kõigile edukaid ringe,
S.