Hei, Polegi ammu siia midagi kirjutanud.
Kõigepealt lisan omapoolse hinnangu erakliiniku kohta. Mina käin teises linnas, Tallinnas NovaVita kliinikus, seljataga on 3 feti, kõik on olnud haigekassaga. Nii et ma ei ütleks,et erakliinikus on palju kallim kui riiklikus. Alguses maksin visiiditasusid, mis ei olnud samuti väga suured, aga olin just eelnevalt teinud vajalikud analüüsid ära teise naistearsti juures ja sellevõrra läks minul odavamalt. Kuigi 5.- visiiditasu ei anna võrrelda erakliiniku visiiditasuga,siis leian,et igaüks teeb omad otsused vastavalt oma võimalustele.
Mis sest,et mul on selja taga 3 ebaõnnestunud fet, olen ma siiski väga rahul nii arsti kui sealse kliiniku personaliga. Koguaeg on nad kiiresti kättesaadavad ja peale igat visiiti jääb sisse hea tunne,et oled seal hoitud. Kindlasti ei plaani mina kliinikut vahetada.
Peale 3ndat ebaõnnestunud katset tegime BeReady testi. Vastus on käes, tulemus näitas, et siirdamine oleks olnud hilis-retseptiivsele faasile, edaspidi proovime ajastada paremini. Nüüd ongi järjekordne ettevalmistus, 26.11 on UH, eks siis paista millal on uus siirdamine. Külas ainult 2 mammut, üks on 5 päevane hea kvaliteediga ja teine on 2 päevane kehva kvaliteediga. Kuna vanust on alla 30-e, siis ilmselt läheb siirdamisele 1 mammu. Tuleb loota,et jõuluaeg on imede aeg ning lõpuks peale 3 aasta proovimist õnnestub saada meil oma esimene laps.
KN