Teema: IVF – siirdamine liiga hilja?
Hei!
Mul on järgmine nädal tulemas teine FET katse (esimene ebaõnnestus 2 kuud tagasi). Hakkasin veidi muretsema, kuna eelmine kord algas menstruatsioon juba 5 päeva peale siirdamist, et äkki on siirdamised planeeritud liiga tsükli lõppu. Sooviksin teie arvamust sellel teemal. Lisainfoks, mõlemal korral siirdamised loomulikku tsüklisse. Ainuke ravim Ovitrelle süst 7 päeva enne siirdamist.
Esimene FET – tsükkel 28 päeva
Ultrahelid – CD11, CD15
Ovitrelle – CD17
Siirdamine – CD24
Päevad algasid 5 päeva peale siirdamist. Veretest hcg 2.3 8 päeva peale siirdamist, ehk ei jõudnud kinnitudagi.
Uus planeeritud FET, tsükli eeldatav pikkus 28 päeva.
Ultrahelid – CD10, CD13
Ovitrelle – CD17
Siirdamine – CD24
Äpi järgi jälle näitab, et päevad peaksid algama 5 päeva peale siirdamist. Kas ma mõtlen praegu üle või tõesti see ei ole siis liiga hilja? Kui olen foorumis teiste kogemusi lugenud, siis pigem tundub, et siirdamised CD19-20 sellise tsükli pikkusega.
AK
Huvitab ka see teema, sest pole aru saanud kuidas täpselt loomulikku tsüklisse siirdamisi ajastatakse.
Minu tsüklid pikemad CD36-CD37 ja samuti plaanitakse loomulikku tsüklisse, käisin UH-s CD15 (juhtiv folliikel 11mm), lähen uuesti UH-sse CD21 ja arst loodab, et selleks ajaks pole veel OV ära toimunud ja hakkab kohe toimuma ja äkki saab teha siis Ovitrelle ka teha. (Varem olwn positiivseid OV-teste CD19-21 vahemikus) Siirdamine tehtaks CD28, siirdataks 5-päevane embrüo.
Seda kõike kui keha teeb koostööd muidugi…
Kui suured embrüod on? Kui blastod, siis on arusaadav, et hiljem pannakse, need peaksid kohe siis pesastuma ja pole ohtu, et liiga lühikeseks jääb. Kui 3-päevased, siis on tõesti hiljapoolne, aga soovitaks küsimused ja pretensioonid ikka oma arstile esitada, kui ta selle ajakava välja käis.
Minul tuleb FET siirdamine loomulikku tsüklisse teisipäeval. Sain aru nõnda, et kui on 5 päevane blasto mammukene, siis siirdatakse tavaliselt umbes 5 päeva pärast ovulatsiooni. Tsükli päevad võivad erineda, sest erineb OV aeg.
Minu puhul on nõnda:
CD14 – UH ja sama õhtu peale määrati Ovitrelle süst, et kindlalt paika panna ovulatsioon
CD16 – Ovulatsioon
CD21 – Siirdamine
Minu tsükkel on ka 28-29 päeva.
Edu!
K.
Minu tsükkel varieeruv, kuid viimasel ajal sagedasti 32 päeva. Järgmine teisipäev FET siirdamine naturaalsesse tsükklisse, 5päevane blastotsüst.
CD14 UH
CD15 ovitrelle
CD17 progesteroon
CD22 siirdamine
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.