Esileht Ajaviite- ja muud jutud Ja ongi käes – teadlased ja eksperdid kardavad

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 142 )

Teema: Ja ongi käes – teadlased ja eksperdid kardavad

Postitas:
Kägu

Dr. Talvingut rünnati juba füüsiliselt, mitmed teadlased tunnistavad, et nad ei taha üldse avalikult sõna võtta, sest inimesed on väga vihased. Täiesti masendav. See ongi see suurepärane arvamus- ja sõnavabadus, millele pidevat rõhutakse?

Vaatame, mitu kirjutist siia alla tuleb “aga nad ise….”

+86
-9
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 7 korda. Täpsemalt
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

väga masendav – keegi juhtfiguur võtab vaevaks avalikult ette näidata, et ahistamine jamõnitamine on okei ja järsku mingi kraadi võrra lollimad lähevadki juba reaalselt ja füüsiliselt inimestele kallale. Me oleme jõudnud mingisse uude reaalsusse – lollide ja vägivaldsuse ühiskonda. Ja keda tänada selle eest, et rumal olemine on tehtud parketikõlbulikuks?! Teadagi.

+82
-9
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Jube mõelda, kui palju ajupestud inimesi on, kes ei suuda isegi aru saada, et arstid ja teadlased teevad tööd, mis on kõigile kasulik. Minna arstile mingit ainet näkku viskama ja ta auto rehve lõhkuma? Missugune idioot seda teeb?

Loetakse igasugu soppa vaktsiinivastaste jm lehtedelt, nähakse igal pool mingit vandenõud, küll pannakse kiip, küll riik ja teadlased jne muudkui varjavad nende eest midagi. Aga needsamad inimesed lähevad millegipärast ikka ise arstile, kui tervis üles ütleb. Siis korraga on arstid usaldust väärt küll.

+84
-12
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma olen FB-is ise nii mitu korda kirjutanud selge, faktidel põhineva ja viisaka vastuse vaktsiinide temaatikal valmis (ka enne koroonat), aga siis kustutanud ja ära saata pole enam pärast teatud intsidente julgenud. Jah, võib-olla loeks keegi, kellel oleks sellest ka tegelikult kasu, aga loevad sajad sellised, kes näevad vajalikuks mulle vastu kirjutada, et ma olen loll käpik, peaksin s… sööma ja küll  mu enda lapsed ükskord kannatavad.

Tean jah, et maksumaksja raha, mille eest sain hariduse ja kust tuleb minu palk, aga kui on valida missioonitunde ja oma laste turvalisuse vahel, siis vabandust, aga mu missioonitundest ei ole enam midagi järel. Mul on suur austus nende kolleegide suhtes, kes veel julgevad ja jaksavad, aga ma ei paneks neile üldse pahaks, kui ka nemad lõpetaksid.

+44
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

maskivastastel on mingi lepingupõhi tehtud, et kui keegi neilt maski nõuab, siis nemad viskavad mingi lepingu ette kohe.

Üldiselt peaks üritama kõik need inimesed tuvastada ja lükkaks siis ka lepingu ette, et vabatahtlikult loobuks arstiabist.

kahjuk on see vabas riigis võimatu, aga väga mõnus on sda mõtet mõelda, et tänamatutele idikatele paras palk.

+51
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Me oleme jõudnud mingisse uude reaalsusse – lollide ja vägivaldsuse ühiskonda. Ja keda tänada selle eest, et rumal olemine on tehtud parketikõlbulikuks?! Teadagi.

“Narratiivi laiendamine” võis anda lollusele täiendava parketilliuglemise hoo, aga ainult selles kindlasti asi ei ole. Pigem on tegu suurema lainega, mis algas sellega, et “igale lollile antakse nüüd internet”, jätkus pseudoteaduslike teooriate levikuga, nagu mms-i kasulikkus, Palja Porgandi terviseteooriad, suhkruvihkamise kampaaniad, ja nüüd siis lükkas see lainetus käima mõne enne juba vinnastatud vaimuvigase. Pluss veel koroonapiirangute surve, mis on kestnud juba pikka aega.

“Teadagi kes” on pigem selle laine harjal surfanud, mitte tingimata seda tekitanud. Liiga suur laine, liiga väikesed prügikalad. Kusjuures poliitikud ise pole ametlikult vastustanud ei koroonapiiranguid ega vaktsiine, kuigi on kahtluse alla seadnud nii 5G-d kui digivalimisi.

+20
-4
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Miks arvatakse, et see on koroonaga seotud? See võib ju olla mingi isiklik vendeta või info operatsioon. Oleme ammu tõejärgsesse ühiskonda jõudnud.

+6
-41
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Oleme jõudnud seisu, kus teadusevastaste ja sealhulgas antivaxxerite tegevusele ei saa enam läbi sõrmede vaadata. Tegimist on ohtliku liikumisega ja nende propagandat tuleks hakata piirama igal tasandil ja nende eestvedajaid karistama hakata.

+36
-4
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 8 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Üks teatud riigiametnik pakub lahkesti igasugustele “antidele” oma tuge.  Kaevake aga kohtusse, kui teie õigusi piiratakse (ehk siis nt maski nõutakse). Ja iga viimse kui piirangu teeb alati maatasa.

Aga muidu- inimesed on üldse praegu kurjemad. Ehk selle pärast, et positiivsed maandamisviisid on praegu piiratud.

+9
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kommentaar eemaldatud.

3.2. Vältida tuleb pahatahtliku ja halvustava arutelu algatamist ning jätkamist.

Perekooli Moderaator

+4
-59
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Kommentaar eemaldatud.

sellised segast peksvad tüübid peaksid olema ravil.

+55
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks arvatakse, et see on koroonaga seotud? See võib ju olla mingi isiklik vendeta või info operatsioon. Oleme ammu tõejärgsesse ühiskonda jõudnud.

Kuna Dr. Talving on meeldiv, asjalik rääkija olnud ja teda ei ole tüütult palju olnud, siis julgen ka selle rünnaku tõepärases koroonaga seotuses kahelda.

Politsei OTSEKOHE teadis miks rünnati https://podcast.kuku.postimees.ee/podcast/intervjuu-urmet-tambre-dr-talvingu-rundamisest-saade/

Ainult vedeliku koostist ei tea ikka veel.

+4
-19
Please wait...

Postitas:
Kägu

Üks teatud riigiametnik pakub lahkesti igasugustele “antidele” oma tuge.  Kaevake aga kohtusse, kui teie õigusi piiratakse (ehk siis nt maski nõutakse). Ja iga viimse kui piirangu teeb alati maatasa.

Mis tema sellise tegevuse eesmärk küll olla võiks? Rahvas ei vali ju meil presidenti.

0
-12
Please wait...

Postitas:
Kägu

Järjekordne teema lugejate arusaamade ja tahete manipuleerimiseks, et vaid türanniat pooldataks ja tehtaks.

Kas teil türanniakorra fanaatilistel orjadel ja asendatavatel bioloogilistel masinatel midagi etemat pole teha?

Soovitaks teil mõistus omandada, mõistus ehk loogikavõime. Aga te pole selleks ju võimelised…

Kuula vähem hääli oma peas.

+30
-2
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 8 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

See ongi see suurepärane arvamus- ja sõnavabadus, millele pidevat rõhutakse?

Ei, see ei ole mitte see, vaid puhas lollus ja “oma peaga mõtlema hakkamine”, mis tundub tegelikult lausa koordineeritud kampaania olevat. Ehk siis ajupesu, mida nad ise nii kangesti pelgavad.

Mina olen üks neist, kes ei poolda vihakõneseadust ja just seepärast, et see piirab sõnavabadust. Aga taolised inimeste ründamised pole sõnavabadus, vaid ka praegu kehtivate seaduste järgi kas ahistamine (esimene juhtum) või ründamine ja ähvardamine (teine juhtum, millest täna kirjutatakse). Loodan, et need ahistajad ja ründajad karistatud saavad ja et taolisi juhtumeid rohkem ei tule.
Vaktsineerimist muide ei karda ja maski kannan ka ning hoian distantsi, väldin ebavajalikke kontakte. Ja mõtlen päriselt oma peaga, juba lapsepõlvest saati.

+24
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

See ninast veri väljas “oma peaga mõtlemine” paistab olema korrelatsioonis vähese haridusega.

Mõelda, kui jube, kui näiteks haiglas arstid keelduksid järgimast rahvusvahelisi tõenduspõhiseid ravijuhendeid, lükkaks need täiesti kõrvale ja hakkas oma tarkusest jalgratast leiutama. Arvestades meie populatsiooniga oleks harvem esinevate seisundite ravi siis väga loominguline.

+34
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jumala eest ä

väga masendav – keegi juhtfiguur võtab vaevaks avalikult ette näidata, et ahistamine jamõnitamine on okei ja järsku mingi kraadi võrra lollimad lähevadki juba reaalselt ja füüsiliselt inimestele kallale. Me oleme jõudnud mingisse uude reaalsusse – lollide ja vägivaldsuse ühiskonda. Ja keda tänada selle eest, et rumal olemine on tehtud parketikõlbulikuks?! Teadagi.

Loodame et sa nüüd jälle Ekret silmas ei pidanud. Või mida sa selle all silmas pidasid et rumal olemine on tehtud parketikõlbulikuks?

+3
-21
Please wait...

Postitas:
Kägu

Enne häbenemist peaks olema kindel, et rünnak on seotud vaktsiinivastasusega, mitte juhuslik rünnak, isiklik muudel alustel rünnak, eliitvaktsineerimise vastane rünnak või muud taolist.

Üks häbenemine juba oli, kui maja nurk põles, keegi ei saanudki teada, miks põles, aga kõik eestlased pidid häbenema. Ja kividega loopimist, mida polnud, ka häbeneme.

+11
-13
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma olen FB-is ise nii mitu korda kirjutanud selge, faktidel põhineva ja viisaka vastuse vaktsiinide temaatikal valmis (ka enne koroonat), aga siis kustutanud ja ära saata pole enam pärast teatud intsidente julgenud. Jah, võib-olla loeks keegi, kellel oleks sellest ka tegelikult kasu, aga loevad sajad sellised, kes näevad vajalikuks mulle vastu kirjutada, et ma olen loll käpik, peaksin s… sööma ja küll mu enda lapsed ükskord kannatavad.

Tean jah, et maksumaksja raha, mille eest sain hariduse ja kust tuleb minu palk, aga kui on valida missioonitunde ja oma laste turvalisuse vahel, siis vabandust, aga mu missioonitundest ei ole enam midagi järel. Mul on suur austus nende kolleegide suhtes, kes veel julgevad ja jaksavad, aga ma ei paneks neile üldse pahaks, kui ka nemad lõpetaksid.

Kõige hullem ongi see, et targad väsivad lollidele selgitust jagamast. Loll on loll, ei usu, ei õpi, pea ei võta, ei saa aru, ja jaurab oma lollust hästi kõva häälega lõputult. Loll ei väsi, aga targad väsivad, sest mis sa ikka lollile seletad. Ja tulemus ongi käes – Lätis juba 40+ % usub, et riike juhivad – ei teagi kes. Varsti oleme loomad tagasi, loomariigis maksab ju selle sõna, kes kõige tugevam on ja kes kõige kõvemini möirgab. Meie tulevik on lollide päralt.

+30
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Dr. Talvingut rünnati juba füüsiliselt, mitmed teadlased tunnistavad, et nad ei taha üldse avalikult sõna võtta, sest inimesed on väga vihased. Täiesti masendav. See ongi see suurepärane arvamus- ja sõnavabadus, millele pidevat rõhutakse?

Vaatame, mitu kirjutist siia alla tuleb “aga nad ise….”

Vägivald on kurjategijate teema. Vägivallal pole sõnavabadusega mitte miskit pistmist. Kurjategija on ja jääb kurjategijaks, kui ta teeb selliseid tegusid. Kuritegusid ei õigusta mitte midagi. Eks ta leitakse üles ja pannakse vangi. Aga sõnavabadusega pole sellisel teol mitte mingit pistmist. Aga seo asju kokku, mis pole üksteisega kuidagi seotud.

+7
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kus krt juba kirjas, et millegi tööga seotud teema pärast rünnati?

Iga päev saab keegi peksa. Vahel ka asja eest. Mõne tegelase elu jälle tähtsam kui teise?

+2
-27
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mõne tegelase elu jälle tähtsam kui teise?

Väga tunnustatud arsti ja ühiskonnategelase elu on tähtsam küll kui mingi päti oma.

+29
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Milleks eeldada, sildistada ja üldistada kui pole üldse teadagi veel rünnaku põhjust? Vat see on kõige haiglasem, labasem, lapsikum ja rumalam! Mõni ime, kui maailm nüüd nii toimibki ja keegi päris vihaseks saab ja hakkavadki füüsilised rünnakud toimuma. Tuleks eeskuju näidata, mitte ise ka nõmetseda. Igal sammul on vägivald, nii vaimne ja lõpuks ka füüsiline inimeste suunas. Igasugune vägivald tuleks lõpetada kohe. Nagu keskaeg ausalt. Keegi mõtleb lollust välja, ütleb selle välja, ilma, et üldse teakski veel asjaolusid ja hakkab üks massiline kividega loopimine juba eos.
Siis veel imestatakse ja kirutakse noori. No issand, neil ju polegi täiskasvanute näol paremat eeskuju!

+8
-19
Please wait...

Postitas:
Kägu

Loodame et sa nüüd jälle Ekret silmas ei pidanud. Või mida sa selle all silmas pidasid et rumal olemine on tehtud parketikõlbulikuks?

Loomulikult just seda ta mõtles. Muudmoodi mõtlemine käiks vastu käsulaudasid. Pisikesi kivirahega krossikesi toodetakse ju igasugu lapsevankriprofessorite poolt hulgi.

+4
-16
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kus krt juba kirjas, et millegi tööga seotud teema pärast rünnati?

Iga päev saab keegi peksa. Vahel ka asja eest. Mõne tegelase elu jälle tähtsam kui teise?

Nii et õigustad ja normaliseerid sellist vägivalda??? Imeinimesi ikka see ma peab kandma🙁

+21
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kommentaar eemaldatud.

appi kui hea! ma arvasin siiani, et sellist teksti kuuleb ainult mingis kehvemapoolses filmis…

+14
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kommentaar eemaldatud.

appi kui hea! ma arvasin siiani, et sellist teksti kuuleb ainult mingis kehvemapoolses filmis…

koroona algusega ilmnes, et mul on üks fb-tuttav selline, kelle kohta ma enne tedsin, et on vakts.vastane, aga nüüd ilmnes, et täitsa sooda ka. samasugust seosetut juttu kirjutab.

+24
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Selle rahva arvates hakkavad reaalalade teadlaseks inimesed kellele ei meeldi mõelda ja kellel pole loogikat.

Ja siis need mõtlemishimulised koonduvad ladude ja kassade töötajate sekka.

+19
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga kui analoogne asi juhtuks õpetajaga (ja ongi juba juhtunud), ei liigutaks keegi halli jalgagi.

+6
-13
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Te ei taha et kõik ülejäänud oma enda elusid rahus ja vaikuses, kõigest sellest türanlikust jamast eemal, elada saaksid.

Türannia esindajana (pooldan vaktsiine ja maske ja reegleid) ma väga palun ja soovin, et te oleksite rahus ja vaikuses ja meie, türannia armastajad, ei peaks seda jama kuulama ja nägema, mida te nii agressiivselt ja lärmakalt jagate.

+19
-2
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 142 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Ja ongi käes – teadlased ja eksperdid kardavad