Ma olen FB-is ise nii mitu korda kirjutanud selge, faktidel põhineva ja viisaka vastuse vaktsiinide temaatikal valmis (ka enne koroonat), aga siis kustutanud ja ära saata pole enam pärast teatud intsidente julgenud. Jah, võib-olla loeks keegi, kellel oleks sellest ka tegelikult kasu, aga loevad sajad sellised, kes näevad vajalikuks mulle vastu kirjutada, et ma olen loll käpik, peaksin s… sööma ja küll mu enda lapsed ükskord kannatavad.
Tean jah, et maksumaksja raha, mille eest sain hariduse ja kust tuleb minu palk, aga kui on valida missioonitunde ja oma laste turvalisuse vahel, siis vabandust, aga mu missioonitundest ei ole enam midagi järel. Mul on suur austus nende kolleegide suhtes, kes veel julgevad ja jaksavad, aga ma ei paneks neile üldse pahaks, kui ka nemad lõpetaksid.
Kõige hullem ongi see, et targad väsivad lollidele selgitust jagamast. Loll on loll, ei usu, ei õpi, pea ei võta, ei saa aru, ja jaurab oma lollust hästi kõva häälega lõputult. Loll ei väsi, aga targad väsivad, sest mis sa ikka lollile seletad. Ja tulemus ongi käes – Lätis juba 40+ % usub, et riike juhivad – ei teagi kes. Varsti oleme loomad tagasi, loomariigis maksab ju selle sõna, kes kõige tugevam on ja kes kõige kõvemini möirgab. Meie tulevik on lollide päralt.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 04.02 15:21; 07.02 13:42;