Ohjah, see kägu on jälle see Tartut ja lapsi vihkav ebastabiilne õpetaja. Tema jutust ei ole mõtet loogikat otsida ega temaga ei ole mõtet vaielda, vaidlemine ajab ta kuplialuse hullemini sassi. Las ta olla, loodan südamest, et keegi ta lähedastest ta lõpuks ravile aitab, ta vajab seda hädasti.
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Ja ongi käes – teadlased ja eksperdid kardavad
Teema: Ja ongi käes – teadlased ja eksperdid kardavad
See on muidugi paras huumor, et rünnak toimus kella 19 ajal kottpimedas, aga videos on väljas valge. Lisaks on arusaamatul põhjusel tehtud turvakaamera salvestisest omakorda väriseva käega uus video, et veelgi halvemini tuvastatav oleks. See pole küll mingi parkla turvakaamera, mis näitaks parkla mahutavust jms. Ja kahtluse all oli mees, kellel on vaid üks jalg.
See video on tehtud ilmselt siis, kui ta käis rehvi lõhkumas ja see oli millalgi varem.
No kummaline, et päevavalges käis mitmeid tunde varem lõhkumas.
Nojah, ega kaabaka loogikat ei peagi ju tavaline inimene tabama. Minu jaoks on uriini näkkuviskamine ka kummaline. Ja rehvi lõhkumine. Ja selline vihkamine, mis niimoodi käituma paneb.
Aga võimalik, et algul mingi vihkamise ajel läks ja lõhkus selle rehvi. Ja siis ei saanud ikka rahu ja otsustas veel midagi reaalsemat ette võtta.
Sinu jaoks on normaalne ja kodune tartukast Reformierakonna valijaks olemine. Minu jaoks on nt see täiesti vastuvõetamatu subkultuur.
kuule, aga tõlgi siis mõistmatutele, mis sõnumit edastati.
asi ju selles, et kuna ilmselgelt räägitakse “erinevaid keeli”, siis ei jõua sõnum ilma tõlketa kohale. ja kuna sulle näib uriinikanistritega suhtlemine mõistatav ja tuttav, ehk siis aitad aru saada.
sõnumi saatmisel pole ju mitte mingisugust mõtet, kui saaja sõnumit lugeda ei oska.
minule tuttavates subkultuurides tõlgendatakse sellist tegu rumala ja barbaarse rünnakuna.
Peast reformierakondlasele pole miskit mõtet tõlkida. Need mõistavad vaid Brüsseli käsulaudu täita.
küll sa aru saad, kui tahad. Sa lihtsalt ei taha.
Mina arvan, et see arst on ikka kellelegi isiklikult nii suure ülekohtu teinud, et muud võimalust ei leitud enam Reformierakonna enda soosingus kõrgele isikule tagasi teha.
Kuigi õpetajate isiklikku vara rikutakse iga päev (käekotte purustatakse ja kraabitakse läbi, autokumme torgatakse läbi,isiklikke riideid rebitakse noaga puruks, laimukirju kirjutatakse sadu päevas) ja politsei ei tunne enamasti selliste juhtumite vastu vähimatki huvi (erinevalt Reformierakonna suursoosingus olevast arstist), siis vedelikuga vastu õpetajate nägu pole veel keegi virutanud. See viimane näitab, et kuskilt otsast on kellelegi ikka väga-väga-väga palju liiga tehtud.
Ongi kogu su “subkultuur”.
oota, kas sina arvad, et talvingut “karistati” selle eest, et politsei õpetajate rünnakuid tõsiselt ei ole võtnud?
kas poleks tulemuslikum “sõnum” siis otse politseile adresseerida?
ajakirjandus võiks siin teema üles korjata ja uurida õpetajatele suunatud ründeid. eriti, kui on nii nagu sa väidad, et kaebused on esitatud aga uuritud ei ole.
Politsei lõpetab kaebused traditsiooniliselt: alaealine laps. Ta ei teadnud, mis tegi. Ärgu enam nii tehku.

Üks varasem postitaja siin soovitas, et kõik maskivastased peaks üritama tuvastada ja lükkaks siis ka lepingu ette, et vabatahtlikult loobuks arstiabist (ilmselt siis seonduvalt võimaliku nakatumisega erakordselt kohutavasse covid viirushaigusesse, mille tõttu Eesti 2020.a. üldsuremus oli arvuliselt väiksem kui 2010 ja 2018 aastal).
Aga miks ka mitte. Sellel juhul peab riik omalt poolt edaspidi tagastama nendele isikutele kõik maksud, mis muul juhul Haigekassale oleks läinud.
Ja kui juba tegemiseks läheb, siis teha sama liigutus ka nendega, kes suitsetavad tubakat või joovad alkoholi. Tubaka suitsetajate ja alkoholi joojate väljalülitamine tasuta arstiabist tooks Haigekassale üsnagi soliidse kulude ja koormuse vähenemise, mille tulemusel vabanevad finantsvahendid ja tööjõu saaks mujale suunata.
Teised isikud ei peaks tubaka suitsetajate ja alkoholi joojate lollusest või ükskõiksusest või tahtejõuetusest nende mõnuainete tarbimisel tekkivaid terviserikkeid kinni maksma.
Arstid võivad neid fakte kinnitada.

Mu arust reageeriti selle juhtumiga küll üle.
Tavaliste inimestega juhtub selliseid asju iga päev, eriti terroriseeritakse iga päev õpetajaid koolis – päris oma näo ja nime alt ja mitte midagi ei juhtu.
Aga nüüd siis peaarstiga ei tohi nii käituda. Selline vahettegemine tekitab ühiskonnas vaid paksu verd.
Millisele tavainimesele iga päev uriini näkku visatakse?

Tavaliste inimestega juhtub selliseid asju iga päev, eriti terroriseeritakse iga päev õpetajaid koolis – päris oma näo ja nime alt ja mitte midagi ei juhtu.
Aga nüüd siis peaarstiga ei tohi nii käituda. Selline vahettegemine tekitab ühiskonnas vaid paksu verd.
Uriin on igapäevase verbaalse solgi kõrval tühiasi.

Uriinist mina ei kirjutanud, kirjutasin vedelikust. Ja kirjutasin ka, et selline käitumine järgneb enamasti siis, kui kellelegi on juba väga ülekohtuselt liiga tehtud.

Meie Scotland Yard nii vait jäänud

Meie Scotland Yard nii vait jäänud
Mul pole siia midagi lisada. Loodan, et kurjategija oma karistuse kätte saab.

Üks varasem postitaja siin soovitas, et kõik maskivastased peaks üritama tuvastada ja lükkaks siis ka lepingu ette, et vabatahtlikult loobuks arstiabist (ilmselt siis seonduvalt võimaliku nakatumisega erakordselt kohutavasse covid viirushaigusesse, mille tõttu Eesti 2020.a. üldsuremus oli arvuliselt väiksem kui 2010 ja 2018 aastal).
Aga miks ka mitte. Sellel juhul peab riik omalt poolt edaspidi tagastama nendele isikutele kõik maksud, mis muul juhul Haigekassale oleks läinud.
Ei, ei pea. Võta suvaline kindlustusleping lahti, see kohustab lepingu sõlmijat kindlustatavat vara mõistlikult kasutama ja seda mitte tahtlikult rikkuma. Kui teed purjus peaga avarii, siis kindlustus su autot ei korva või korvab näiteks vastutuskahjud osaliselt. Riik on sinu heaks kõik teinud ja kui sa nendest hüvedest loobud, siis pole ka riigil sinu ees rohkem kohustusi. Et maksab vaktsiini, aga reanimatsiooni, haiglat ja haigusraha ei maksa kui oled vaktsiinist keeldunud. Ja üldse on meie tervisekindlustus solidaarne, mitte personaalne. Näiteks USAs paneb kindlustus kõik paika, kui tahad vaktsineerimisest loobuda, siis kindlustusmakse tõuseb. Kui oled meditsiinitöötaja, siis vaktsineerimata töötaja tõstab tööandja vastutuskindlustust oluliselt.

Ei, ei pea. Võta suvaline kindlustusleping lahti, see kohustab lepingu sõlmijat kindlustatavat vara mõistlikult kasutama ja seda mitte tahtlikult rikkuma. Kui teed purjus peaga avarii, siis kindlustus su autot ei korva või korvab näiteks vastutuskahjud osaliselt. Riik on sinu heaks kõik teinud ja kui sa nendest hüvedest loobud, siis pole ka riigil sinu ees rohkem kohustusi. Et maksab vaktsiini, aga reanimatsiooni, haiglat ja haigusraha ei maksa kui oled vaktsiinist keeldunud. Ja üldse on meie tervisekindlustus solidaarne, mitte personaalne. Näiteks USAs paneb kindlustus kõik paika, kui tahad vaktsineerimisest loobuda, siis kindlustusmakse tõuseb. Kui oled meditsiinitöötaja, siis vaktsineerimata töötaja tõstab tööandja vastutuskindlustust oluliselt.
Kui tasu on võetud, siis tuleb ka teenust osutada. Kui teenuse osutamine lõpetatakse, siis ei ole enam alust tasu võtta ja seega tuleb tasu võtmine lõpetada.
Seda tegevust, kus teenuse eest tasu võetakse, aga teenus jäetakse osutamata, tuntakse seaduses ühe teise nime all.
Tubaka suitsetajad ja alkoholi joojad jms vastutustundetud tegelased tuleb teiste poolt kinni makstavast riiklikust ravikindlustusest välja lülitada. Las ravivad oma hingamisteede haiguseid, südame-veresoonkonna haiguseid, maksatsirroose ja seedekulgla haiguseid oma isikliku rahakotiga.
Kui tervisekindlustus on Eestis solidaarne nagu väidetud, siis ei ole alust vaktsiinist keeldumisel raviteenuse osutamisest keelduda: kui Haigekassa osutab raviteenust inimesele, kes vabatahtlikult suitsetab tubakat või vabatahtlikult joob alkoholi vms, siis võrdse kohtlemise põhimõtte tõttu peavad raviteenust saama ka kõik ülejäänud, kes oletatavalt või tõendatult ebatervislikke otsuseid on teinud (nagu näiteks vaktsiinist keeldumine).

Kui tasu on võetud, siis tuleb ka teenust osutada. Kui teenuse osutamine lõpetatakse, siis ei ole enam alust tasu võtta ja seega tuleb tasu võtmine lõpetada.
Seda tegevust, kus teenuse eest tasu võetakse, aga teenus jäetakse osutamata, tuntakse seaduses ühe teise nime all.
Tubaka suitsetajad ja alkoholi joojad jms vastutustundetud tegelased tuleb teiste poolt kinni makstavast riiklikust ravikindlustusest välja lülitada. Las ravivad oma hingamisteede haiguseid, südame-veresoonkonna haiguseid, maksatsirroose ja seedekulgla haiguseid oma isikliku rahakotiga.
Kui tervisekindlustus on Eestis solidaarne nagu väidetud, siis ei ole alust vaktsiinist keeldumisel raviteenuse osutamisest keelduda: kui Haigekassa osutab raviteenust inimesele, kes vabatahtlikult suitsetab tubakat või vabatahtlikult joob alkoholi vms, siis võrdse kohtlemise põhimõtte tõttu peavad raviteenust saama ka kõik ülejäänud, kes oletatavalt või tõendatult ebatervislikke otsuseid on teinud (nagu näiteks vaktsiinist keeldumine).
Sa unustad ühe pisikese detaili. Nimelt maksavadki tubaka ja alkoholitarbijad kõvasti juurde. Seda omaosalust kutsutakse aktsiisiks ja see moodustab nende toodete hinnast väga suure osa. Õiglane oleks sellest vaatevinklist lähtudest, et kehtestatakse mittevaktsineerijatele eraldi maks. Ei taha vaktsineerida, maksad näiteks 100€ lisatervisekindlustust kuus pereliikme kohta. Mina näiteks tegelen kõrgendatud riskiga spordiga ja maksan samamoodi lisakindlustust. Minumeelest on see õiglane.

Kätte saadi!

Kätte saadi!
Jajah. Kas keegi usub ka seda jura? Asi läheb järjest imelikumaks. Allillmaboss läheb sul rehve läbi torkima. See veel, aga seostada seda vaktsiinivastasusega on juba tippude tipp.
Et mingi mafioosnik läheb võitlusse vaktsiinide pärast – ausalt, lülitage oma mõistus sisse palun.

Mafioosnik tahab raskemast kuritööst pääseda, et näe ei saanud Vasjat tappa, hoopis rehvi torkimas olin sel ajal.

Äkki on tellimustöö? Huviga jään ootele, mis sellest välja tuleb, kuigi paar mõtet on, eks näis kas osutub tõeks.

Ei pea tagastama – need Haigekassa maksud lähevad nende ravimiseks, keda maskivastane nakatab.

Seda tegevust, kus teenuse eest tasu võetakse, aga teenus jäetakse osutamata, tuntakse seaduses ühe teise nime a
Tühja kasseti maksuna?

Äkki on tellimustöö? Huviga jään ootele, mis sellest välja tuleb, kuigi paar mõtet on, eks näis kas osutub tõeks.
Mida iganes, aga mafioosodel on muidki muresid, kui vaktsiinide vastu võidelda. Aga loll rahvas neelab kõik alla. Või vähemalt meedia ja kaporatuur soovivad nii uskuda. Enamik muidugi neelabki. Mis selle jama taga tegelikult on, loodan ka mina ühel päeval teada saada.

Kätte saadi!
Jajah. Kas keegi usub ka seda jura? Asi läheb järjest imelikumaks. Allillmaboss läheb sul rehve läbi torkima. See veel, aga seostada seda vaktsiinivastasusega on juba tippude tipp.
Et mingi mafioosnik läheb võitlusse vaktsiinide pärast – ausalt, lülitage oma mõistus sisse palun.
Need maffioosnikud on elu jooksul niipalju kakelnud, et need peapõrutused hakkavad teatud eas tundma andma ja pole ime kui veidi imelikuks keeravad. Pealegi, pole ta enam midagi nii boss.

Allillmaboss läheb sul rehve läbi torkima. See veel, aga seostada seda vaktsiinivastasusega on juba tippude tipp.
Allilmaboss on üle pakutud. Niipalju, kui mina aru saan, oli ta pigem allilmas tegutsev ning oli kunagi ka Kemorovo grupeeringu liidrite hulgas. Aga mitte praegune boss. Nii et võimatuks ei saa seda tõesti pidada, et mingit tasulist tööd läheb tegema just selline kuritegelik vennike.
Aga kas just vaktsiinivastased asja nii kõvasti ette võtavad, et endale allilmast tegelasi palkavad, see on juba iseküsimus. Eks näis, mille see uurimine välja toob. Nagu siin juba eespool mainiti, siis uriini järgi peaks olema ju võimalik kindlaks teha, kas see kuulus selle allilma tegelasele või sellel teisele kinnipeetule.

Uriini viskamine, kummide läbitorkamine ongi selliste meeste rida, seega ei imesta. Aga kas ise või keegi tellis – on ise küsimus.

Muhaha…mis ma ütlesin, see pole seotud tööga teadusnõukojas … ja kui mitu miinust mulle lajatati selle eest. Tegelikult tahaks nutta…see on õudne, kui inimesed käituvad nagu käpiknukud.

Muhaha…mis ma ütlesin, see pole seotud tööga teadusnõukojas … ja kui mitu miinust mulle lajatati selle eest. Tegelikult tahaks nutta…see on õudne, kui inimesed käituvad nagu käpiknukud.
12 points. Uskumatu põlvkond käpikuid on üles kasvanud. Mul poleks maskide vastu midagi, kui neist päriselt ka kasu oleks ja jumala eest, kes tahab, kandku. Pigem aga see lööktööna presenteeritav “kannad maski, hoolid” jm jaburdused, et näidata, kuidas hirmsasti viirusega võideldakse, ajavad muigama ja midagi pole teha, tuletavad üht teist aega meelde, kus sellised sisutühjad loosungid ja kampaaniad olid igapäeva elu osa. Kui julged mingigi küsimuse piirangute, vaktsiinide jms kohta küsida, siis toimub selline sildistamine, et oioioi.

Kuna Dr. Talving on meeldiv, asjalik rääkija olnud ja teda ei ole tüütult palju olnud, siis julgen ka selle rünnaku tõepärases koroonaga seotuses kahelda. Politsei OTSEKOHE teadis miks rünnati https://podcast.kuku.postimees.ee/podcast/intervjuu-urmet-tambre-dr-talvingu-rundamisest-saade/ Ainult vedeliku koostist ei tea ikka veel.
Noh, mind miinustanud käoparv, kas vabandate?
Kohutav kui kerge on inimesi käima tõmmata. Ei mingit mõtlemist, aina kaaaga-kaaga
Kuna Dr. Talving on meeldiv, asjalik rääkija olnud ja teda ei ole tüütult palju olnud, siis julgen ka selle rünnaku tõepärases koroonaga seotuses kahelda. Politsei OTSEKOHE teadis miks rünnati https://podcast.kuku.postimees.ee/podcast/intervjuu-urmet-tambre-dr-talvingu-rundamisest-saade/ Ainult vedeliku koostist ei tea ikka veel.
Kohutav kui kerge on inimesi käima tõmmata. Ei mingit mõtlemist, aina kaaaga-kaaga
Jälle spekuleerin. Talving äkki põrutas kellegi naist ja armukade mees tellis kättemaksuteenuse?
Mul on näiteks tõsiselt õudne lugeda maskide ja QR-koodide vastaste gruppi. See on totaalselt masendav kui lollid inimesed võivad olla. 5000 osalist nii väikese riigi nagu Eesti peale! Grupp pannakse kinni ja kasutajakontod bännitakse ära, aga lollid jäävad ju alles.

Mul on näiteks tõsiselt õudne lugeda maskide ja QR-koodide vastaste gruppi. See on totaalselt masendav kui lollid inimesed võivad olla. 5000 osalist nii väikese riigi nagu Eesti peale! Grupp pannakse kinni ja kasutajakontod bännitakse ära, aga lollid jäävad ju alles.
Lugesin ka ja tõesti masendav.

aga politseile 5+ asja kiire lahendamise eest. Muidugi ilmub välja grupp kodanikke, kes väidavad, et tegelikku tõde varjatakse.

Absoluutselt, nii on. Käod vahetavad oma usku täpselt pealkirjade järgi. Kui mõni teravam kägu kirjutab, siis ta ei usu, aga vat kui delfi kirjutab, siis usuvad. Mitte mingit iseseisvat mõtlemist, null.
Sest delfi on ju teada tõeoraakel, mõistlik, tark ja tasakaalukas – kuidas sa siis ei usu? Et kirjutatu põhjal midagi ka ise mõelda, selle peale üks korralik keskmine enamusvalija ei julge isegi unes tulla.

Kätte saadi!
See oli tellimustöö. Hoiatavat laadi.
Uriin näkku vihjas kohe isiklikku laadi põhjusele. Vaktsiinid ei puutu asjasse.
*Maffia on spetsialiseerunud sellistele töödele.

Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Ja ongi käes – teadlased ja eksperdid kardavad