RE: Ja ongi kõik.
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Polegi kellegile kurtma minna, ise olen rumal olnud ja ütleb ka vanasõna, et loll saab kirikuski peksa.
Olime mehega aastaid koos ning nüüd on meil 1,5 aastane laps. VH suurus oli mul suhteliselt normaalne, saada veel üks kord. Mees alustas peale lapse sündi oma firmaga, ma tõesti ei ole kitsi ja andsin viimse vaba raha kõik talle, et ta saaks oma firma korralikult tööle, et hiljem kui vanemahüvitis läbi, saan lapsega kauem kodus olla ja mees teenib piisavalt, et kõik makstud saaks.
Täna aga jõudis kohale reaalsus, 10 aastat kestnud suhe ja abielu purunes. Mees läks minema, kuna meil ei ole midagi ühist, mille nimel kokku jääda. Ei hoidnud ka mina teda kinni. Mis meil siis on: laps, laenuga ostetud korter, mida mina olen maksnud ning auto, mille ostmiseks andsin küll raha mina, aga registreerisime selle mehe nimele. Ja korteris lisaks pooleli ka remonttööd.
Olukord on ikka päris kurb meil lapsega, kõrvale pole pandud midagi, kuu algul tuleb tõenäoliselt teatada tööle, et soovin tagasi tulla, kuna firmal on keerulised ajad, siis kardan väga, et ma sinna oodatud ei ole, pealegi asub töökoht kodust kaugel ja kuna mees võttis auto, siis see tähendab minu jaoks igapäevast 2 tunnist rongisõitu edasi-tagasi. Lapsele tuleb leida hoidja ning ise kodus remont lõpetada.
Küsisin talt, kas aitab mul pooleliolevad remonttööd ära lõpetada, ta vaatas mulle otsa ja küsis, kas ma olen debiilik või, see ju minu korter, tehku ma sellega, mis tahan, võtku või ehitaja. Lapsele tuleb elatistki tõenäoliselt kohtu teel hakata nõudma ning kuna tal tulud firmas väiksemad kui kulud, siis ega ma üle miinimuni talt saada ei loodagi, kui sedagi saab, ei tea.
Nüüd siis istun siin oma remonditavas korteris, mõeldes, mis saab laenudest, mis on ühiselt kulutatud, aga minu nimel võetud.
Ma tunnen, et mind on petetud, ma olen kellelegi panustanud ja just nüüd kui ma esimest korda temalt midagi vastu soovin, et olla lapsega kauem koos kodus, siis ta läheb minema ja jätab mind oma murekoormaga üksi.
Aga võibolla ongi nii parem.[/tsitaat]
1. Mees peab lapsele elatist maksma
2. Mees peab Sind üleval pidama kuni lapse 3-aastaseks saamiseni
3. Auto on teie ühisvara, vahet pole, kelle nimel
4. Firma on teie ühisvara
Mul on Sinust nii kahju:(