Teema: Jaak Ahelik
Selline inimene ei tohi olla linnavolikogu liige, kes isegi seda ei adu, et kassapidajad ei ole kehtestanud maskikandmiskohustust, ei ole mitte milleski süüdi. Ahelik on pahatahtlik tegelane, kes teeb teistele juurde tarbetut tööd, teeb kahju lauplustele. Ma kaupluse juhina annaks korralduse Ahelikku edaspidi enam mitte teenindada. Kui kõik kaupluseketid ta teenindamata jätavad, vaadaku ise kuidas saab… See oleks täiesti õiglane!
Kommentaarist on juba teavitatud
No tõesti, kus on aru. Need kõige suuremad töörügajad ja madalapalgalised tädid on nüüd süüdi, mis neil kästakse teha. On siis hea olla, kui jäetakse asjad teenindajate koristada. Mõnel ikka on kuppel täiega sõitma hakanud.
Neil on kuppel kogu aeg sõitnud, lihtsalt nüüd nad on järsku avastanud, et nendesuguseid on veel ja julgevad oma idiootsusi laiemalt levitada. Varem oli loll olla ikka suhteliselt häbiasi ja taolist teksti aeti ainult kuskil urkas viinapudeli taga ning viibutati tagaselja rusikat riigi, valitsuse, reptiilide ja maakera sees oleva maa ning kõige muu suunas.
tädid
See pole just kõige kenam nimetus. Muidugi kui sa just lasteaias ei käi.
A ma ei saanud aru, mis Pihlakust on jutt? Tolle tegelase perekonnanimi on ju Ahelik?
Üldiselt on parim karistus boikott. Ja seda oma sõprade-tuttavate poolt.
Kus iganes bändis see Ahelik trummi lööb, mina bändikaaslasena algataksin tema vastu külma sõja. Kuni väljaviskamiseni. Ise ta ju kilkas, et parim maks on kättemaks (või oli see parim rõõm = võidurõõm, vahet pole).
Pihlak on pahatahtlik tegelane, kes teeb teistele juurde tarbetut tööd, teeb kahju lauplustele. Ma kaupluse juhina annaks korralduse Pihlakut edaspidi enam mitte teenindada
Kes on see Pihlak, kellest käib jutt?
Pihlak on pahatahtlik tegelane, kes teeb teistele juurde tarbetut tööd, teeb kahju lauplustele. Ma kaupluse juhina annaks korralduse Pihlakut edaspidi enam mitte teenindada
Kes on see Pihlak, kellest käib jutt?
Ja, minu “paha”, ajasin postituses sees nime segamini. Pealkiri oli õige nimega, ehk said siiski aru kellest jutt.
Lugesin ka ja imestasin, ei oleks sellist soovitust küll osanud oodata. Hea küll, ei meeldi maski kandmine ja vaktsineerimine, aga kutsuda üles tegema klienditeenindajatele nüüd tööd juurde sellega, et jätad oma kraami täis toidukärud poodi vedelema, on labane ja madal. Ja et veel inimesel läheb sellest tuju heaks?
https://www.ohtuleht.ee/1047119/levimas-on-kiuslik-trend-jaak-ahelik-laadige-kumme-karu-kaupa-tais-soitke-kassase-ja-lahkuge-selveri-esindaja-see-on-vaga-madal?fbclid=IwAR0prqtHgspkriNwdgBamimwRBkTF4MfPbGq1G8kLKh_1OKcRZhtnsFcab0
Väga kahju. Tõnis Mäest oli mul huvitaval kombel ükskõik, tema lauluväljakul noomimisest ja muust. Eks tal ole elu jooksul neid vinkse ja vonkse olnud varemgi. Mingeid raadiosaateid, kus ta oma ilmavaadet jagab või suure sõnameistri/ prohveti moodi rolle võtab on samuti olnud. Elusõnalaseks hakkamine või (ära)käimine (?) oli mu jaoks ka tol ajal võõrastav.
Aheliku üleskutse võttis aga tummaks. Nüüd hakkasin aru saama, et ei ole nii, et muusikuna on hea, ja see, mis ta inimesena on, see ei puutu muusikasse. Sain aru, et puutub küll. Kahju.
Sellist üleskutset lugeda oli väga piinlik ja masendav. Mis paneb inimese kaotama inimlikkust ja empaatiavõimet teiste suhtes? Ja et leidub inimesi, kes seda järgivad ja takka kiidavad. Et anna aga mingigi õigustus ja minnakse ja mõnitatakse suvalist inimest. Kas nüüd ongi nii, et kes vähegi tunneb, et jõud käib kellestki üle, see läheb ja kiusab? Täiskasvanud inimesed. Kas Jaak Ahelik tunneb nüüd tõesti, et lõi tähena särama, kuna keegi tema matslikku jampsi järgis ja läkski ja võttiski ette suvalise müüja? See müüja on ka inimene, ta on kellegi õde, kellegi ema, kellegi tütar – inimene, kes lihtsalt teeb oma tööd. Ma ei tea, lihtsalt pole sõnu.
Mis bändis Ahelik praegu ongi? Ma ei mõtle seda linnavolikogu nimelist.
Teeme siis omakorda nii, et tellime bändi üritusele mängima ja siis lahkume … soovitavalt kümme korda päevas. See pole Aheliku kiusamine, ei, see on äkkvastus Aheliku lollile üleskutsele.
Selline inimene ei tohi olla linnavolikogu liige, kes isegi seda ei adu, et kassapidajad ei ole kehtestanud maskikandmiskohustust, ei ole mitte milleski süüdi. Ahelik on pahatahtlik tegelane, kes teeb teistele juurde tarbetut tööd, teeb kahju lauplustele. Ma kaupluse juhina annaks korralduse Ahelikku edaspidi enam mitte teenindada. Kui kõik kaupluseketid ta teenindamata jätavad, vaadaku ise kuidas saab… See oleks täiesti õiglane!
Ahelik on ju Mägi suur sõber.
Üks jälgijast pussukott oli selle ju ka teoks teinud, Delfis isegi mehikese tagantvaade olemas, koos kassalindiga.
Tõesti, ainult madalapalgalised töötajad saavad sellest kahju ju. Oleks tõesti hea, kui oleks nii hea turvasüsteem, et need käruterroristid ikkagi tuvastataks ja nad selle eest vähemalt mingi trahvi saaksid. Lihtsalt nõme on olla nii nõme. Protestigu nende vastu, kes neile ebameeldivad piirangud tekitasid, kui nad piirangute vajalikkusest aru ei saa, aga ärgu kottigu neid, kes nende piirangute vastu ju midagi parata ei saa. Nad ei saa oma tööandjale vastu hakata, sellistel kohtadel üldiselt ei tööta isikud, kel oleks sadu karjäärivalikuid ja -võimalusi.
Meie rahvas ei suuda vist iialgi mõista, et igasugused kunsti-, spordi-, kultuuri jne kuulsused ei sobi võimu juurde.
Minul tekkis hoopis küsimus mis valemiga müüjad, kassapidajad jm teenindajad terved püsivad? Neile kantakse ju pidevalt nakkust, hingatakse lähedalt näkku. Ka nad ise ei vaimustu eriti maskide kandmisest. Ei ole ju ükski pood teenindajate puudumise/haigestumise tõttu kinni olnud.
Eks see üks korralik jalgatulistamine nüüd oli. Huviga ootan, kuidas Isamaa reageerib.
Ja, minu “paha”,
Agrrrr😣 Meil on ilus eestikeelne väljend “minu viga”!
Sellist üleskutset lugeda oli väga piinlik ja masendav. Mis paneb inimese kaotama inimlikkust ja empaatiavõimet teiste suhtes? Ja et leidub inimesi, kes seda järgivad ja takka kiidavad. Et anna aga mingigi õigustus ja minnakse ja mõnitatakse suvalist inimest. Kas nüüd ongi nii, et kes vähegi tunneb, et jõud käib kellestki üle, see läheb ja kiusab? Täiskasvanud inimesed. Kas Jaak Ahelik tunneb nüüd tõesti, et lõi tähena särama, kuna keegi tema matslikku jampsi järgis ja läkski ja võttiski ette suvalise müüja? See müüja on ka inimene, ta on kellegi õde, kellegi ema, kellegi tütar – inimene, kes lihtsalt teeb oma tööd. Ma ei tea, lihtsalt pole sõnu.
Novat siis meie aja vabadussõja kangelasi! 🙁
Üks jälgijast pussukott oli selle ju ka teoks teinud, Delfis isegi mehikese tagantvaade olemas, koos kassalindiga.
No issand, läinud siis juhtkonna ukse taha kõvatama, aga vat nii palju julgust vennikesel ei olnud.
Nagu keegi FB-s tabavalt kirjutas, et tükk vanainimest ka juba, ilmselt seniilne ja ei anna oma käitumisest aru.
Ja, minu “paha”,
See sinu “agrrrr” pole sugugi parem …
Jeerum küll, miks Eestis selle asjaga küll sellist kilplaseküla korraldatakse? Selline üleskutse saab praktikas võimalik olla ainult nii, et inimene saab ilma maskita poodi siseneda ja ka poes ilma maskita viibida. Mis sellest maskinõudest kasu on, kui mask tuleb ette panna alles kassasse jõudes? Mujal riikides, kus kauplustes juba teist aastat mask kohustuslik on, ei lasta ilma sissegi ja kui poes ära võtad, kästakse kohe tagasi panna, muidu suunatakse “sõbralikult” uksest välja.
Too tüüp muidugi on täielik tropp ja mats ja paluks ta nüüd ära tühistada.
Jeerum küll, miks Eestis selle asjaga küll sellist kilplaseküla korraldatakse? Selline üleskutse saab praktikas võimalik olla ainult nii, et inimene saab ilma maskita poodi siseneda ja ka poes ilma maskita viibida. Mis sellest maskinõudest kasu on, kui mask tuleb ette panna alles kassasse jõudes? Mujal riikides, kus kauplustes juba teist aastat mask kohustuslik on, ei lasta ilma sissegi ja kui poes ära võtad, kästakse kohe tagasi panna, muidu suunatakse “sõbralikult” uksest välja. Too tüüp muidugi on täielik tropp ja mats ja paluks ta nüüd ära tühistada.
Täna käisin poes ja ikka oli mitu inimest maskita ja kassas seisid nad ka. Kes siis kontrollib seda? Või peabki ainult teenindamise ajaks ette panema ja sellest piisab? Arulage.
Minul tekkis hoopis küsimus mis valemiga müüjad, kassapidajad jm teenindajad terved püsivad? Neile kantakse ju pidevalt nakkust, hingatakse lähedalt näkku. Ka nad ise ei vaimustu eriti maskide kandmisest.
Neis poodides, kus mina olen käinud, on kassiirid nö klaasi taga. Osa neist jääb haigeks ka.
Ei ole ju ükski pood teenindajate puudumise/haigestumise tõttu kinni olnud.
Alguses jagatakse töö tervete vahel. Kui haigeid teenindajaid rohkem, otsitakse asendajaid.
Ise kraakles suure suuga, et klient peab olema kuningas. Selle kohta ütlen nii, et klienti koheldakse kuningana siis, kui ta ka kuningavääriliselt käituda oskab.
Sitapeadega on sama lugu. 🙂
Mujal riikides, kus kauplustes juba teist aastat mask kohustuslik on, ei lasta ilma sissegi ja kui poes ära võtad, kästakse kohe tagasi panna, muidu suunatakse “sõbralikult” uksest välja.
No ma ei tea, kas seal mujal riikides on ehk viisakam ja arvestavam rahvas? Meil ju isegi siis, kui kuskile poodi sisse minnes mask ett panna kästakse, tõmmatakse see kohe lõua alla, kui keegi ei vaata. Ja turvamehi ei ole nii palju, et igaühel kannul käia ja maski kontrollida. Et vabalt saab inimene poodi minna maskiga.
Ja antud üleskutses tegelikult ei olegi oluline see, et ta algul maskita on. Kui nad kassapidajaid kiusata tahavad, siis võivad rahulikult mask ees oma kärud täis laduda ja siis kui kaup kassalindil on, maski eest võtta ja minema jalutada. See, mis hetkel nad selle maski ette panid, ei ole ju oluline, tulemus on sama.
Ja, minu “paha”,
See sinu “agrrrr” pole sugugi parem …
Absoluutselt mitte, aga see ei pretendeeri ka mingile toortõlkele.
Täiesti andestamatu, kui enam-vähem tuntud inimene kutsub üles alandama ja mõnitama tavalisi inimesi, kes lihtsalt teevad oma tööd nii nagu ette nähtud
Ilmselt see Ahelik pole koolis palju käinud ja tal napib haridust. Juba ammu ei kehti seisukoht, et IGA KLIENT ON KUNINGAS.
Uhh. Mõelge, milline kibestumine ja äng peab olema peidus ühe inimese sees, kui ta arvab, et kuskil poes kassapidaja kiusamine kellegi tuju heaks teeb…
Issanda loomaaed on kirju ikka.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.