Hei, hakkasin muretsema pisut.
Käisin täna ämmaemanda juures 5+5 peaks täna olema, kuid ta vist ei leidnud isegi mu emakat ülesse tundus.. 😀 rääkimata siis lootest.. kas peaksin muretsema või on see okei kuna rasedus mega väike?
Ütles küll,et emakas paisunud jne, aga jah hakkasin ise muretsema, et kas on okei on hetkel liiga väike ja pole näha.. ainus mida ta nägi oli mu soolikad ja põis mulle tundus.. ma ei tea kus mu emakas siis kadus.. 😀 kuidagi kummaline käik tundus….
Mõtlesin siis,et lähen teen täna perearsti juures HCG proovi ära, et siis nagu “kindlam” ehk.. Sest no halb on olla koguaeg, koguaeg iiveldab, rinnad valusad jne ja maisaa aru kudias ta siis mu emakat ülesse ei leidnud.. 😀 ma nii pettunud.. ootasin seda aega üsna kaua..
Päris ausalt siis nii vara ei olegi mõtet arstile minna. Ei pruugigi midagi näha. Ta ju su emaka ikka leidis kui ta ütles, et see on paisunud.
Kas sa tead kindlalt millal sul ovulatsioon oli ja, et rasedust just 5+5nädalat on? Isegi kui sa tead täpselt millal sul ovulatsioon oli siis ei pruugi rasedus ikka sellele vastata, sest viljastumine või mõni päev hilisem olla ja alguses on see mõõtmise täpsus üsna suure eksimusega. Ehk ongi väiksem siis ei näegi seal veel midagi. Ta ikkagi on mõni mm. Muidugi kõik oleneb ka mis masin arstil on. Mõned ongi üsna kehvad ja siis ei suudagi leida midagi.
Loodan, et sulle pandi 2 nädala pärast uus aeg?
Aga ära muretse. Kindlasti kõik on hästi. Kui saad mine tee uus veretest 48h tunni pärast ja vaata kas on tõusnud topelt. Siis peaks ka rasedusega kõik korras olema.