Mulle ei meeldi väga magusad jäätised, mis meenutavad rohkem kreemi kui jäätist.
Mulle väga meeldib tavaline vaniljejäätis, aga selline, mida saab hammustada. Mulle nimelt maitseb hästi külm ja kõva jäätis. Sulanud jäätis juba tundub liiga kreemjas ja magus.
Aga kui maitsega jäätistest ikkagi natuke rääkida, siis …
Kunagi müüdi sellist asja nagu rummi-rosina jäätis. Suures pakis. Äkki oli Ingmani oma.
See oli küll hea. Kahjuks ma ei ole seda juba mitu aastat enam kuskilt leidnud 🙁
Meie vana-tallinna oma on selle kõrval ikka liiga üle maitsestatud.
Ja siis oli väga hea Magnumi piparmündi jäätis. Tugeva piparmündi maitsega, hammustatav ja mitte väga magus. See oli küll pulgajäätis, aga noh …
Ja seda ka enam ei ole kuskil 🙁 . Nii kahju.
Hästi hea on ka tavaline vanakooli vanilje-rosina jäätis vahvlitopsis. Aga seda müüakse ainult pisikestes maapoodides. Ma ei ole seda veel kordagi leidnud ühestki pealinna suurest toidupoest. Täitsa huvitav – miks seda suured poed sisse ei võta. Kas see ei lähe kaubaks või?
Päris hea on olnud ka see suures pakis kolmevärviline sini-must-valge jäätis. Aga see peab ka tulema otse sügavkülmast minu jaoks, et oleks hästi kõva.
Ühesõnaga – kõik muud on liiga magusad ja ei jäägi mul midagi muud üle, kui süüa tavalist vaniljejäätist. Sest need lisanditega jäätised, mis mulle maitsevad, ei ole enam müügil!