Esileht Kodunurk Jäätis

Näitan 6 postitust - vahemik 31 kuni 36 (kokku 36 )

Teema: Jäätis

Postitas:
Kägu

Kahjuks pole laktoositalumatule suurt valikut ja seetõttu suuri topse ja karpe ei saa omale lubada. Piirdun vahvli või pulgajäätisega.

Meeldib vahvlitopsi omadest vanamehe tops, vanilli-koorejäätis granaatõunalisandiga. La Muu vaarika koonus.  Pulgajäätisest jään truuks klassikalisele Vanilla Ninjale. Seal on kõik tasakaalus. Tunneb šokolaadi, tunneb jäätise maitset. Mulle ei meeldi kui pulgajäätise glasuur liialt domineerib. Sööd nagu pigem külmunud šokolaadi. Samuti ei taha, kui jäätis on nö “prügi” täis. Kõike muud kraami küpsisetükkidest seemneteni triiki täis.

Soome jäätiste puhul häirib, et on koletult magusad. Suhkru maitse tapab kõik muu.

0
0
Please wait...

Postitas:
kitah

On ju küllalt ka  topsijäätiseid ilma laktoosita, maitia, mulle jäävad nad pidevalt ette 🙂

Ja see ei ole suhkur, mis nad nii magusaks teeb, vaid see neetud sipelgamürk aspartaam.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

On ju küllalt ka topsijäätiseid ilma laktoosita, maitia, mulle jäävad nad pidevalt ette 🙂

Ja see ei ole suhkur, mis nad nii magusaks teeb, vaid see neetud sipelgamürk aspartaam.

No need on pigem veeganjäätised. Aga see pole ikka päris see. Kooremaitset sa selle veekannuga ikka järgi ei tee.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei aspartaami ma nendest soome jäätiste koostislistist pole leidnud. Ilmselt neil on jäätise osas lihtsalt magusam eelistus. Ikka tõsine suhkrumaitse lööb über alles. Ma olen muidu suur magusasõber küll alati olnud, aga nende jäätised on isegi minusugusele liig mis liig.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nii nagu ma ei saa Milka šokolaadi süüa. Võrreldes teistega võimatult magus.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jäätised on nüüd nii hullumeelselt kalliks läinud, et lemmikjäätis on soodushinnaga jäätis. Ja siis ka mõtlen tükk aega, kas peab just täna ikka ostma.

+3
0
Please wait...

Näitan 6 postitust - vahemik 31 kuni 36 (kokku 36 )

Esileht Kodunurk Jäätis