Tean küll, et on olemas ka kööginurk, kuid minu meelest sobib see teema ka ajaviitejuttudesse. peagi on tulemas emadepäev ja minu poolt siis üks lihtne retsept, mis on väga hea, väga magus, väga kaloririkas ja võtab magusaisu pikaks ajaks. Isegi küpsetada pole vaja! Soovitan proovida.
Vaja läheb:
Tordipõhi (pruun, mina kasutan saksa oma, kus on kolm õhukest põhja)hea küpsetaja võib selle muidugi ka ise teha
või( ikka ehtne või!) 200 g
kondentspiim 1 purk
Kõige tavalisem kakao (nt Vilma) maitse järgi
Vana Tallinn liköör ca 100 ml
hästi kange kohv( tassitäie kohta 4 kuhjaga tl kohvipuru)
Immuta tordipõhi kohvi- Vana Tallinna seguga.
sega kreem: kondentspiim, toasoe või ja lisa kakaod täpselt nii palju, millist kreemi sa soovid, mõrkjat, magusat, tumedat jne. Määri kreem immutatud tordipõhjale. Tee nii kõik järgnevad põhjad, pealt ja külgedelt kata tort samuti kreemiga, kaunistuseks riivi peale tumedat ¨okolaadi. Valmis ongi! Eriti hea on tort siis, kui seisab öö külmkapis
Nüüd loeksin huviga teie toredaid ja lihtsaid tordiretsepte 🙂