Esileht Ilu ja tervis jalgade higistamine

Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )

Teema: jalgade higistamine

Postitas:
Kägu

Olen sellega hädas, jalad higistavad ja haisevad. Perekoolist sain teada, et on abi saadud  jalgade pesemisega  Head & Shoulders šampooniga ja pärast antiseptikuga üle, aga selgusetuks jäi kas seda peab tegema iga päev, üle päeva või nädalas korra. Teab keegi täpsemalt? Või on veel paremaid soovitusi.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

minu loogika ütleb, et kui sul ükskõik mis kehaosa higistab ja haiseb, siis seda kehaosa peaks pesema iga päev.

Jalgadele müüakse ju ka jaladeodoranti, jalapuudrit, mis vähendavad nii higistamist kui haisu.

Jalapuudritest ma soovitaks seda: https://lush.ee/toode/keha/jalahooldus/jalapuuder/foot-powder-t-for-toes/

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nii kõõma kui jalahaisu võib tekitada seen, seega kõlab see Head&Shoulders üsna loogiliselt. Mine parem apteeki ja küsi mingit seenevastast vahendit. Sellega: https://andbeauty.ee/pedicare-vahtkreem-higistavatele-jalgadele-salvei-ja-tammekoor-125ml higistavad jalad palju vähem ja mingeid jälgi ka ei jäta, lõhn tagasihoidlik.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui need jalad sul haisevad, siis nagunii peab ju iga päeva või paar korda päevas pesema, no kasutagi siis pesemiseks Head&Shouldersit ja proovi järele!!!

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olemas on deodorant, mis aitab liighigistamise korral. Kui mul keerulised ajad või enne päevi, siis pean kaenlaalustes kasutama, sest no muidu ma lihtsalt oma meelete higistamisega rikun riided ära ja lihtsalt haisen lootusetult. Aga minu poeg kunagi kurtis, et tal pinge pärast käed väga higistavad, seega ta lasi oma käed sellega üle. Ja kusjuures aitas. Seega võid ju proovida higistamisvastase deodorandiga jalgu rullida. See deodorant on muidugi suht kallis, kuid minu jaoks on see lahendus, äkki sulle ka.

0
0
Please wait...

Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )

Esileht Ilu ja tervis jalgade higistamine