Naisliit kolistas ämbrit järjekordselt. Aasta emaks valiti mõrtsukas?
Aasta emaks on inimene, kes võtab teistelt emadelt nende lapsed ja saadab tapale.
https://maaleht.delfi.ee/artikkel/120188314/veganid-on-marus-kuidas-saab-aasta-ema-olla-lupsja
Sina oled troll või lollaks, see on selge, kuid ka veganid on täielikult reaalsustaju kaotanud, et ei saa aru, et nende standard on arusaadav vaid 1% inimeste jaoks ja kui nad tahavad oma maailmavaadet edendada, siis viimane asi, mida nad peaks tegema, on selline agressiivne sõim nende probleemi üldse mitte tajuvate inimeste suunal. Õige oleks selgitada seda kannatlikult, mitte sõimata täiesti lampi pahaaimamatuid lihttöölisi, pragu nad saavutavad vaid enda klouni kuvandi kinnistumise. Kui mina oleks vegan, siis ma arvaks, et selle avalduse teinud inimesed on nagu algklasside õpetaja, kes sõimab esimese klassi lapsi idiootideks selle eest, et nad ei oska arvutada- pole ju efektiivne harimine, ega?
Ma võin nõustuda, et elu on elu ja vegani elu ei ole rohkem väärt kui lehma oma, kuid oleks lihtsalt rumal eeldada, et ka kõik ülejäänud sellest aru saavad ja enne veganite tapma hakkamist oleks ratsionaalne tegeleda ka positiivse selgitustöö ja veenmisega.