Head inimesed, kas te teemaalgatust üldse läbi ei loe? Kirjutasin ju, et olen valmis minema koos pojaga, ei kirjutanud, et mul on mehe elamispinnale pretensioonid.
Mehel on endal täisealised pojad, mõlemad oleme teisel ringil. Mul on korter olemas, seal on praegu üürnikud sees.
Aga mees vihastas hoopis selle peale, kui ma ütlesin, et hea küll, eks ma siis lähen koos pojaga. Mitte ma ei öelnud, et ei, me jääme siia. Me oleme valmis minema. Miks mees vihastab selle peale, et ma oma poega toetada tahan? See ei ole mingi kuradima varasuhete teema. Kui ma tema juurde kolisin, ta ise kutsus mind, aastaid. Teadis, et mul on poeg ja et poeg tuleb minuga kaasa ja ainult nii olen ma nõus tema juurde minema. Alati olen ma ka vaadanud, et poja kulud oleks minu poolt kaetud.
Ei, poeg ei ole pätt, pole iial olnud, pole ka nõudlik ega pirtsakas. Istub oma toas vaikselt omaette, uusi riideid ei taha osta, arvuti ostis enda kogutud taskurahade eest.
Sellest olekski pidanud alustama oma teemat.
Aga jh, jälle veendusin, et minu otsus oli õige, kui mehest lahku läksin. Oma lapse huvides uue mehega kokku ei koli, ei oma koju ega veel vähem ei vea last mõne võõra mehe koju elama. TA, selle vea tegid ja mina sinu asemel võtaks oma lapse ja astuks sealt päeva pealt välja.