Esileht Tööelu, raha ja seadused. Järve kandis töötavad inimesed – kus lõunatate?

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 119 )

Teema: Järve kandis töötavad inimesed – kus lõunatate?

Postitas:
Kägu

Amps Järve keskuses käib kahjuks ajaga ainult allapoole. Toidud on maitsetud ja portsjonid lähevad iga päevaga aina väiksemaks. Pea 8€ lõuna eest välja käia on ka natuke liig..

Kas kuskil siinkandis on veel mõnda kohta, kus saab toidu ruttu kätte ja ideaalis 5€ kandis ning, et toit oleks ka maitsev..

+5
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ega tänapäeval 5€ eest ja kiiresti vast peale kraanivee saagi.
Täpset aadressi ei hakka panema, äkki veel tembeldatakse reklaamiks: Toompuiesteel ühes asutuses käib asi taldriku suuruse kohaselt (vahet pole, palju sinna kuhjad). Mustamäe teel käib kaalu alusel ja mõnikord ei tahagi kõhtu täis süüa ja selles viimases kohas ülimugav: paned ise taldrikule kokku täpselt seda, mida tahad ja mis koguses. Mõnikord 5€, mõnikord 8€. Selliseid kohti võiks rohkem olla.

+1
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Täpset aadressi ei hakka panema, äkki veel tembeldatakse reklaamiks: Toompuiesteel ühes asutuses käib asi taldriku suuruse kohaselt (vahet pole, palju sinna kuhjad). Mustamäe teel käib kaalu alusel ja mõnikord ei tahagi kõhtu täis süüa ja selles viimases kohas ülimugav: paned ise taldrikule kokku täpselt seda, mida tahad ja mis koguses. Mõnikord 5€, mõnikord 8€. Selliseid kohti võiks rohkem olla.

Hakkab sealt Järvelt Mustamäe teele sõitma või Toompuiesteele? Järve kohta oli küsimus. Või tahtsid niisama teemavälist juttu heietada?

+8
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

kas vajad söögikohta just järve keskuses või võib natuke kaugemat ka soovitada?

ise olen tööl-koolis söömas käinud Lõunarestoranide keti restoranides (Avala kvartalis ja TTÜ linnakus, mõlemas suht normaalsed söögid ja hinnad),
kuuldavasti peaks neil kuskil Tammsaare tee ja Pärnu mnt ristmiku läheduses ka mingi lõunarestoran olema. see jääb järvelt vaid 2 bussipeatuse kaugusele.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

ise olen tööl-koolis söömas käinud Lõunarestoranide keti restoranides (Avala kvartalis ja TTÜ linnakus, mõlemas suht normaalsed söögid ja hinnad),

Dailyst räägid või? Seda küll TTÜ-s pole enam. TTÜ linnakus saab küll normaalselt süüa 3,90 või 2,90 (supp) eest, aga peab teadma, kus. Osa sööklaid on kallid ja kehvad.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Dailyst räägid või? Seda küll TTÜ-s pole enam. TTÜ linnakus saab küll normaalselt süüa 3,90 või 2,90 (supp) eest, aga peab teadma, kus. Osa sööklaid on kallid ja kehvad.

ei mitte daily, ma mõtlesin seda 

Neil on Tallinnas 4 söögikohta, TTÜ linnakus on nad IT majas.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

ei mitte daily, ma mõtlesin seda  Neil on Tallinnas 4 söögikohta, TTÜ linnakus on nad IT majas

Vestlus on triivinud TTÜ linnakusse, kui mina 5+ aastat tagasi seal töötasin, siis käisime Daily kohvikus söömas, koht oli üks odavamaid ja järjekord lõuna ajal pikk. Restoran Mets oli kallis ja esklusiivne, sinna me enamasti lõunatama ei läinud ja ega seal kunagi mingit järjekorda polnud. Praegu vaatasin, et Dailys on päevapakkumised ikka 5+ eurot vähemalt.

Ma tegelikult saan aru, et kui inimene kogu aeg samas kohas söömas käib ja menüü väga ei muutu, siis tekib tüdimus. Mu praeguse töökoha lähedal ühtegi söögikohta pole, enamasti on kiire ja siis haaramegi lõunasöögi lähedalasuvast Rimist. Ma õtleks Rimi soojatoiduleti kohta ka, et mitte midagi sealt enam ei taha ega ka mitte Rimis müüdavaid soojendatavaid toite, no kõigest on nii kõrini saanud. Tegelikult pole ju see Rimi valmistoidu süü, vaid pigem minu töökorralduse (et pole pikemalt aega lõunal käia) või siis minu viitsimatuse (et ei tee ise eelmisel päeval midagi kodus valmis, mida tööl soojendada, mõni kolleeg teeb ja see tundub alati nii isuäratav).

+7
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mets on väga hea igal pool, samuti käin vahetevahel Järvevana tee 7B majas, seal all ka väga tore söögikoht.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Restoran Mets oli kallis ja esklusiivne, sinna me enamasti lõunatama ei läinud ja ega seal kunagi mingit järjekorda polnud.

Praegu pole Mets teise pakkujaga võrreldes kallim, aga toit on parem. Päevapraad on 3,90 ja supp 2,90, mis on tavaliselt mõlemad head. Läheduses on ka teine Metsa söögikoht, aga see jääb Tehnopoli linnaku alla, mitte TTÜ, seal on veidi kallim, päevapraad on 5 eurot. IT Kolledžis on India söögikoht, seal ka praed 3,90, aga iga päev on vaid üks valikus.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Wolt/Bolt/Fudy võivad ju ümbruskonnast kõik kohale tuua, kui ise kodust kaasa ei võta. Leppige mõnede teiste kolleegidega kokku, saate kõigile toidu korraga ära tellida.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tänapäeva teadlik inimene võtab toidu kodust kaasa. Lõunapuhvetites einestavad ainult töömehed, kes arusaadaval põhjusel objektile toitu kaasa ei vea.

+1
-9
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tänapäeva teadlik inimene võtab toidu kodust kaasa. Lõunapuhvetites einestavad ainult töömehed, kes arusaadaval põhjusel objektile toitu kaasa ei vea.

Ahah. Kui sina juba nii ütled, siis nii on.

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuidas see Mets normaalse hinnaga on? Lelle omas ei ole küll mingit päevapraadi. Ja kallimad praed jäävad seal vahemikku 7.20-8.30 eurot, mis on müstiline hind minu meelest. Oleks, et selle summa eest saad siis tõsta omale palju tahad, aga ei …

Lähedalolev Pärnu mnt Amps on ka kallis, aga siiski tiba soodsam kui Mets.

Ise olen viimasel ajal hakanud toitu kaasa võtma. Tuleb ikka kordi odavam. Ja, kui juhtub, et mõni päev ei ole midagi kaasa võtta, siis eelistan purgisuppi. Mõned Salvesti omad on täitsa head (suitsuribiga seljanka või hapukapsa borš). Purgist saab kaks lõunat süüa. Kumbki söögikord läheb maksma 1.50 eurot.

Seega, kui eesmärk on odavamalt hakkama saada, siis soovitan küll pigem ise teha või vaadata poest midagi…

+9
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Üle raudtee Viljandi mnt alguses on 2 söögikohta. Üks neist vist Mimosa ja teine üle tee Gruusia, Armeenia vms köök. Mõlemad kohad täiesti normaalse toiduga. Hind muidugi pole 5€ prae eest. Kas RMK majas pole “sööklat”? Millegi pärast on meeles justkui oleks. Järve keskuses on veel söögikohti. Usina kohvik, teisel korrusel Da Vinci ja siis veel hiinakas. Valikut nagu on. Väike-Järve keskuses pole midagi?

Kui rahakott ei kannata, siis tegelikult ongi valikus kas Rimi ja Selveri valmistoit vaheldumisi või kodust kaasa võtta.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tänapäeva teadlik inimene

Teadlik millest?

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lõunapuhvetites einestavad ainult töömehed, kes arusaadaval põhjusel objektile toitu kaasa ei vea.

Kes need töömehed on, kes kodust toitu kaasa võtta ei saa ja milline on see “arusaadav põhjus”? Ma töötan kodus, aga kui linna satun, käin vahel küll sellistes kohtades söömas, päris head toidud on.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Väike-Järve keskuses pole midagi?

Seal on Taluturg.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Teadlik millest?

Sellest, et ise tehes kontrollid peale hinna ka toiteväärtust paremini. Valmis- ja restoranitoidud kipuvad olema mahult rohkem odavama süsivesiku kui valgu poole kaldu. Täisväärtuslik toit hoiab kõhu kauem täis ning ei tee pärast söömist letargiliseks, seega sujub ka töö paremini.

0
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hakkab sealt Järvelt Mustamäe teele sõitma või Toompuiesteele? Järve kohta oli küsimus. Või tahtsid niisama teemavälist juttu heietada?

Järvelt sõidab rongiga Balti jaama 10 min, söökla 3 min jalutuskäigu kaugusel. Autoga käik võtab kauem aega, sest parkimiskohta ka vaja otsida.

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Teadlik millest?

Sellest, et ise tehes kontrollid peale hinna ka toiteväärtust paremini. Valmis- ja restoranitoidud kipuvad olema mahult rohkem odavama süsivesiku kui valgu poole kaldu. Täisväärtuslik toit hoiab kõhu kauem täis ning ei tee pärast söömist letargiliseks, seega sujub ka töö paremini.

Mille põhjal selline väide?

Sa võid oma kotlette ja jahukastet täisväärtuslikuks toiduks arvata tõesti.

+1
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuidas see Mets normaalse hinnaga on? Lelle omas ei ole küll mingit päevapraadi. Ja kallimad praed jäävad seal vahemikku 7.20-8.30 eurot, mis on müstiline hind minu meelest. Oleks, et selle summa eest saad siis tõsta omale palju tahad, aga ei …

Lähedalolev Pärnu mnt Amps on ka kallis, aga siiski tiba soodsam kui Mets.

Ise olen viimasel ajal hakanud toitu kaasa võtma. Tuleb ikka kordi odavam. Ja, kui juhtub, et mõni päev ei ole midagi kaasa võtta, siis eelistan purgisuppi. Mõned Salvesti omad on täitsa head (suitsuribiga seljanka või hapukapsa borš). Purgist saab kaks lõunat süüa. Kumbki söögikord läheb maksma 1.50 eurot.

Seega, kui eesmärk on odavamalt hakkama saada, siis soovitan küll pigem ise teha või vaadata poest midagi…

8.- eurone praad on kallis? Sel juhul tõesti, rapsi oma purkidega…

+1
-9
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

On jah. Ei soovi 160 eurot mingi töölõuna peale kuus raisata.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

On jah. Ei soovi 160 eurot mingi töölõuna peale kuus raisata.

Arvestades seda, et nädalavahetusel restoranis tundub 160€ kahe inimese õhtusöögile täiesti normaalne, ei tundu mulle 160€ kuus igapäevasele kõige olulisemale toidukorrale palju. Päris tasuta ju niikuinii ei saa ja kui hinnavahe kuus on ca 50€ ning valikus Rimi valmistoidu lett või hea lõunasöögirestoran, siis valin pigem viimase.

+2
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Päris tasuta ju niikuinii ei saa ja kui hinnavahe kuus on ca 50€ ning valikus Rimi valmistoidu lett või hea lõunasöögirestoran, siis valin pigem viimase.

Ega see 8 eurot ei tähenda seda, et see mingi väga hea ja maitseelamust pakkuv toit oleks. Maksan lõunasöögi eest 3,90 või 2,90, rohkem pole nõus maksma. 160 eurot igal nädalavahetusel restoranis ka laiaks ei löö. Minu jaoks on 800 eurot kuus väljas söömisele palju kulutada isegi 3000 eurose palga juures. Kui sinule on see okei, siis on tore, ju siis oled rikas, aga kõik nii rikkad poe. Pole vaja siin halvustada.

+5
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Issand! Kui palju sa siis süüa tahaksid, et sealsed portsud väikseks jäävad?

No kui hind on müstiline, siis tehke oma söögikoht, kus saate pakkuda palju soodsamalt rahvale toitu. Tundub olevat imeline bisnis.

+2
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Restoran Mets oli kallis ja esklusiivne

Kust otsast see koht eksklusiivne on? Tavaline lõunasöögirestoran ju. Kallis küll.

Ja vastupidiselt siin eelnevalt kirjutanutele ei pea ma seal pakutavat toitu ka just eriti heaks. Mu viimane kogemus jääb küll nelja aasta taha, äkki on vahepeal muutunud. Aga minu eelistus vähemalt sel ajal sealne toit ei olnud.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja vastupidiselt siin eelnevalt kirjutanutele ei pea ma seal pakutavat toitu ka just eriti heaks

Ei olegi eriti hea, tavaline sööklalobi. Aga kui läks siin võrdluseks teistega, näiteks Plus kohvikud või Daily, siis need on veel hullemad. Aga kõik kohvikud on ka mõnevõrra erinevad, mõnes on sama toit täitsa hea ja teises täielik solk, kuigi kontseptsioon on sama ja firma on sama. Alati oleneb ka töötajatest ja konkreetse koha õhkkonnast.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Päris tasuta ju niikuinii ei saa ja kui hinnavahe kuus on ca 50€ ning valikus Rimi valmistoidu lett või hea lõunasöögirestoran, siis valin pigem viimase.

Ega see 8 eurot ei tähenda seda, et see mingi väga hea ja maitseelamust pakkuv toit oleks. Maksan lõunasöögi eest 3,90 või 2,90, rohkem pole nõus maksma. 160 eurot igal nädalavahetusel restoranis ka laiaks ei löö. Minu jaoks on 800 eurot kuus väljas söömisele palju kulutada isegi 3000 eurose palga juures. Kui sinule on see okei, siis on tore, ju siis oled rikas, aga kõik nii rikkad poe. Pole vaja siin halvustada.

Igal nädalavahetusel ei löö laiaks, aga kord kuus vast ikka ja see on ainult üks söögikord.

8€ eest saab nii mõneski kohas tegelikult täiesti maitsva söögi, kordades parema Rimi valmistoidu letist. Pole enda teada kedagi halvustanud, vaid tõin reaalse näite, et ca 50€ pärast kuus ei tasu võib-olla igal lõunal kehva toitu süüa. Sina jõudsid minu juttu väänates kuidagi 800€-ni.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oleks, et selle summa eest saad siis tõsta omale palju tahad, aga ei …

Tüüpiline eestlane! Praad olgu suur nagu ahjuplaat, siis ollakse isegi hinnaga rahul. Normaalne inimene mõtleb pigem maitse üle – keskpärast toitu on kõik kohad täis.
Tahad väita, et pakutavast portsust ei saa kõhtu täis? Või pigem saaks, aga ports peaks ikka suurem olema ja pigem jäägu üle?

0
-4
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Oleks, et selle summa eest saad siis tõsta omale palju tahad, aga ei …

Tüüpiline eestlane! Praad olgu suur nagu ahjuplaat, siis ollakse isegi hinnaga rahul. Normaalne inimene mõtleb pigem maitse üle – keskpärast toitu on kõik kohad täis.

Tahad väita, et pakutavast portsust ei saa kõhtu täis? Või pigem saaks, aga ports peaks ikka suurem olema ja pigem jäägu üle?

Ma mõtlen nii maitse kui ka portsu suuruse peale. Kui ma lähen tööpäeval lõunale, siis ma soovin saada ka kõhu korralikult täis.

Kui ma lähen restorani, kus taldrikul kolm täppi, siis otsin eelkõige peent maitseelamust. Ja tõenäoliselt eelneb/järgneb pearoale veel mõni käik, mida rahulikult nautida.

Töölissööklas kahjuks ei ole aega gurmeetada ja põhjatuid naudinguid otsida. Täitsa piisab, kui on mõni maitsev kodune kotlett, keedukartul, salat… Jah, ka see peab maitsev olema!

Ma olen väga suure söömaga. Nii et jah, alati ei pruugi tavaportust kõhtu täis saada (olen väga sale – nii et ära isegi ürita sel teemal mingit saagi käima tõmmata).

+4
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 119 )

Esileht Tööelu, raha ja seadused. Järve kandis töötavad inimesed – kus lõunatate?