Esileht Ajaviite- ja muud jutud Jete Lisee pere majakerjamise uus teema

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 146 )

Teema: Jete Lisee pere majakerjamise uus teema

Postitas:
tikker111

Eelmine on lihtsalt haihtunud. Kas tõesti moded toetavad sellist rahva kulul elamist või on Kertu Kirsipuu ise siin mode?

+56
-4
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
piret005

See kaebupunn (pereema ise) proovib jälle siin teatama hakata, et keegi teada ei saaks, milline ta on ja raha ikka hästi sisse tuleks. Väga häbiväärne lugu, selline kerjamine peaks olema keelatud.

+46
-4
Please wait...
Postitas:
monic77

See kaebupunn (pereema ise) proovib jälle siin teatama hakata, et keegi teada ei saaks, milline ta on ja raha ikka hästi sisse tuleks. Väga häbiväärne lugu, selline kerjamine peaks olema keelatud.

keegi ei keela ka sinul siin üks kerjamise teema teha.

+1
-44
Please wait...
Postitas:
piret005

keegi ei keela ka sinul siin üks kerjamise teema teha.

Kui ta niisama kerjaks, siis ükskõik. Aga et ettekäändeks tuuakse oma puudega laps, et ise rikkaks saada, ei ole küll eetiline ega ilus. Annetajad soovivad ikka last aidata, aga kui raha tegelikult lapse raviks ei lähe, on see ebaeetiline. Sama oli Tony puhul, valetati maad ja ilmad kokku, surevat inimest kasutati lüpsilehmana ära. Väga inetu ja veel inetum on see, et kohe sai mõni teinegi vahva idee sama teha.

+48
-5
Please wait...
Postitas:
Maryana32

Vaatasin ka, et silme all haihtus teema lehekülgede kaupa ära, ei näinud viimaseid postitusi enam. Võib-olla, kui nimed jätta välja kirjutamata, jääb tõlgendamise küsimuseks, kes ennast puudutatuna tunneb, aga ei ole ju aus, kui mitte kuskil ühtegi negatiivset fakti välja tuua ei saa. Facebookist kustutatakse kommentaare, foorumis kustutatakse terve teema, alles jäävad ainult positiivsed ja kaasakiitvad kommentaarid. Igasuguste muude manipulaatorite ja petturite teemal võib arutleda, miks nüüd erand teha, tahaks ka teada, kas siin mõni moderaator, kes inimestele (raha)koti pähe tõmbamist pooldab.

+55
0
Please wait...
Postitas:
tikker111

Vaatasin ka, et silme all haihtus teema lehekülgede kaupa ära, ei näinud viimaseid postitusi enam

Veider on veel see, et alati pannakse nö “ebasobivad teemad” lihtsalt kinni nii, et teema ise jääb alles, aga lihtsalt kommenteerida enam ei saa. See, et teema täiesti haihtub, näen ma vist esimest korda.

+46
0
Please wait...

Postitas:
Maryana32

Teema oleks võinud alles jääda jah. Kui ma poleks lähipäevil siin foorumis lugema sattunud, siis ei oleks osanud eriti midagi arvata. Maja ostmise jaoks ma annetanud ei oleks, pean ennast üsna normaalse intellektiga inimeseks ja päris nahaalsuse tunnen ära, küll aga olen varasemalt annetanud, sest annetuste kogumisel ei olnud kahtlast muljet. Arvasin alati millegipärast, et neil raha jalaga segada ei ole ja tõesti viimse sendini kõik kulub lapse peale ja mis puudu jääb, selleks palutakse abi, aga nagu tänu sellele teemale olen targemaks saanud, raha on küll, aga pole mõtet ise panustada, kui saab muudkui annetusi nõuda, inimeste südamed pole ju kivist. Kui saab kasvõi 2000 eurot annetusi, see tähendab, et 2000 eurot oma raha jääb ju kohe kulutamiseks rohkem. Kui võib siin arutleda Aasalaidude rahaga veiderdamist, siis peaks tohtima samamoodi arutleda teiste selliste inimeste üle. Mis vastab tõele, ei ole laim. Kui on selline kommentaar, mis sisaldab valeväidet  (16-aastaselt sünnitamine, joomine jms), siis.võib sellise postituse eemaldada ju lihtsalt. Kui ei soovi avalikku kriitikat avaliku postituse üle, jäta postitus tegemata ja kogu ise raha, et omale maja osta nagu kõik teised inimesed

+41
-1
Please wait...

Postitas:
mirjem

Kui teema kustutamise taga on pereema Kertu Kirsipuu ise, siis see näitab teda senisest veel halvemas valguses. Mingi sigaduse tegemine on üks asi, aga jälgede peitmine, sest mida muud see teema kustutamine on, lisab teole väga palju halba kaalu juurde.  Ei pea olema selgeltnägija selleks, et teada, mida Kertu Kirsipuu ja Signe Martinson nüüd ütlevad. Nad ütlevad ühest suust, et teemat ei kustutatud mitte nende pere täisealiste liikmete ebaeetilise käitumise varjamiseks, vaid sügava puudega lapse huvide kaitseks.

+38
-2
Please wait...

Postitas:
Kutsarhobusel

Ju neile ei sobinud, et nende ülimalt priiskav eluviis (kallis tõukoer, peaaegu täielik muumitasside jm kollektsioon koos eritellimusel riiuliga, reisid, restoranide külastused, kontserdikülastused, köök täis kallist tehnikat, maja nii täis tuubitud igasugust nänni sh apple’i arvutid ja suured telerid magamistubades jnejne) nähtavale toodi. Selle kõige finantseerimiseks neil enda sissetulekuteks ei oleks elu sees piisanud. Seda enam kui maja kommunaalmaksed 3000eur on. Kasutatakse annetajate raha, et endale luksuskaupu ja mõttetut nänni kokku osta. Laps ei saa sellest abi. Aruandlus eelnevate annetuste kohta on olematu, kes küsib, saab bloki ja kommentaar kustutatakse. Tegu on ka Tony Aaslaiu pere sõpradega, aga Kertu Kirsipuu kerjas juba ammu enne neid, seega idee saadi pigem temalt kui vastupidi. Kui mitu korda ta on puhta nahaga pääsenud nii, et inimesed usuvad ja saab raha kokku.

+45
0
Please wait...

Postitas:
partisan

https://elu24.postimees.ee/7537662/3-aastane-jete-lisee-ja-tema-pere-paluvad-abi-uue-elukoha-leidmisel

+5
0
Please wait...

Postitas:
Treesi

Mina peale Tony saagat enam eraisikutele ei anneta. Põhimõtteliselt lihtsalt.

Olen ka arvamusel et tasuta maja nuiamine ei ole isegi sellises olukorras ok. Lapsele ja tervele perele tunnen loomulikult kaasa. Inglite ajal annetasin ka. Nüüd tundub et see raha on ka läinud lihtsalt kallite asjade ostmisele. Ma käin täiskohaga tööl ent ei suuda pooltki neid asju endale lubada. Seega mulle isiklikult ei tundu et nad oleks kehvemas seisus kui teised puudega laste vanemad. Lapsele endale ei oleks kahju annetada, ent kui annetada siis ei tahaks pärast näha et hädasolija ostab kokku erinevat tehnikat, muumitasse ja suure akvaariumi?! Milleks? Ma saan aru et mingid hobid ja huvid peavad olema ent kas tõesti peavad olema need nii kulukad?

Ema ise tundub tubli selles osas mis lapse arendamist ja temaga tegelemist puudutab. Rahaasjadega on nagu on. Tuleb meelde Nipernaadi: “Elu päästsid, terveks ravisid, nüüd anna naine ka!”

+42
0
Please wait...

Postitas:
augustikass

Keegi seletaks mulle, mis nipiga sel tädil õnnestub aastaid avalikult võltskaubaga hangeldada? Kus on politsei/maksuameti silmad? Saan aru, et elu on raske, aga intellektuaalomandiõiguste rikkumist ei õigusta miski …

+34
0
Please wait...

Postitas:
natakas

Ju neile ei sobinud, et nende ülimalt priiskav eluviis (kallis tõukoer, peaaegu täielik muumitasside jm kollektsioon koos eritellimusel riiuliga, reisid, restoranide külastused, kontserdikülastused, köök täis kallist tehnikat, maja nii täis tuubitud igasugust nänni sh apple’i arvutid ja suured telerid magamistubades jnejne) nähtavale toodi. Selle kõige finantseerimiseks neil enda sissetulekuteks ei oleks elu sees piisanud. Seda enam kui maja kommunaalmaksed 3000eur on. Kasutatakse annetajate raha, et endale luksuskaupu ja mõttetut nänni kokku osta. Laps ei saa sellest abi. Aruandlus eelnevate annetuste kohta on olematu, kes küsib, saab bloki ja kommentaar kustutatakse. Tegu on ka Tony Aaslaiu pere sõpradega, aga Kertu Kirsipuu kerjas juba ammu enne neid, seega idee saadi pigem temalt kui vastupidi. Kui mitu korda ta on puhta nahaga pääsenud nii, et inimesed usuvad ja saab raha kokku.

Kuule, sa ju ei tea, millise raha eest pere neid asju endale lubada on saanud, palju vanavanemad teeivad. Ma ka ei arva, et pere praegune raha küsimine normaalne on, aga kas see ikka on meie asi, milline köögitehnika neil on.

+4
-60
Please wait...
Postitas:
Noobel Soobel

Mina peale Tony saagat enam eraisikutele ei anneta. Põhimõtteliselt lihtsalt.

Sama siin. Mitte iial enam!

Huvitav jah, et teema lihtsalt kadus. Kuidas nii? Kui keegi teeks vastupidise teema, sooviga neile raha korjata, kas see siis püsiks või koristatakse see ka ära? 😉

+32
-1
Please wait...

Postitas:
Jayaya

Ajuvaba, kerjame kakssada tonni aga ärgu keegi küsimusi esitatagu.

+40
0
Please wait...

Postitas:
Jayaya

Jete on väga armas tüdruk ja ema on tubli, et lapse arenguga tegelenud nii hästi! AGA see laps ei saa iial hoolima sellest, et ta elab 200tuh majas. Pigem on see maja vajalik kõigile teistele 4 pereliikmele.

Nad on ühtehoidev pere, kellele on antud palju kanda. Aga kui kaua saab elada ainult abi paludes? Pean silmas avalike annetuste palumisi sest seda ju ennegi olnud.

+33
0
Please wait...
Postitas:
Mauno

Oletame, et ta saab kokku 100 tuhat. Maja sellega ta ära ei osta. Mis siis sellest rahast saab? Kannab igale ühele tagasi?

+27
0
Please wait...

Postitas:
hel007

https://menu.err.ee/1608486698/head-annetajad-ei-saa-eraisikutele-antud-raha-kasutust-kuidagi-kontrollida

Ma leian, et kui soliidsetel positsioonidel olevad inimesed tohivad nendel teemadel rahvusringhäälingus arvamust avaldada, ja kohati päris kriitiliselt, peaks see olema lubatud ka siin n.ö tavakodanikele. Sealt loost käis läbi ka “sariannetustekogujaks” nimetatud Kertu (ja samuti Tony lugu).

+33
0
Please wait...

Postitas:
Maryana32

Oletame, et ta saab kokku 100 tuhat. Maja sellega ta ära ei osta. Mis siis sellest rahast saab? Kannab igale ühele tagasi?

Käitumismustri järgi oletades esimesed paar tuhat uue üürika peale ja siis umbes pool aastat hiljem kogub millegi muu jaoks raha ja ei oska öelda, kuhu eelmised annetused ära kulusid.

Loodetavasti siiski paneb kõrvale, kui tõesti nüüd maja ostmiseks ei lähe. Mitte, et raha kõrvale panemist pooldaksin, aga antud juhul ei ole see kõige halvem variant. Kui tekib mingi uus ravivõimalus või teraapia mida omal kulul proovima peab ja kõik raha on kohe julgelt suure hurraaga laiaks löödud, siis ei leidu enam annetajaid, sest inimestel on veel eelmine kogumiskampaania meeles. Parem oleks siis, kui heausklike annetajate reaalse tööga teenitud eurod kuluksid ühe lapse tervisele, kui et niisama ei tea kuhu kaoks.

+10
0
Please wait...

Postitas:
saskia2

Minu jaoks läks kogu see lugu veel poole nõmedamaks seoses teema kustutamisega.

Ehk et keegi ei tohi midagi küsida, arvamust avaldada, huvi tunda? Ainult pritsige pappi ja hoidke suud kinni. Nii need asjad ikka ei kai.

Välja arvatud üks postitus, mis meenub (joomine ja alaealisena lapse saamine), polnud eelmises teemas kuskil kellegi poolt laimu või tõele mittevastavaid fakte postitatud. Inimesed arutasid olukorra üle ja neil on selleks õigus, sest kõik tajusid rahakerjamist antud juhul nahhaalsuse ja häbematusena. Aga ega tegijad ise sellest aru ei saagi, vastasel juhul ei kerjaks nad endale rahva raha eest maja.

Mina palun küll moderaatorilt vastust, kelle tellimusel teema kustutati. Ma arvan, et meil, klientidel, on selleks õigus.

Ja noh, kuna niikuinii mu postitus kustutatakse, siis ütlen ära kaks asja, mida varem pieteeditundest ütlemata jatsin.

1. ABBA etendused kevadel. Odavaim pilet sinna oli 50.- eurot nägu. Ja vanaema koos noorema tütrega käis lausa kahel etendusel, pluss transport ja söögid väljas, kui kontsert Tallinnas. Seesama etendus, soovisid kaks korda vaadata.

Mis seal ikka, kui raha laialt käes. Aga. Endal pole kodugi ja sellel ajal oli neile juba teada, et maja läks müüki. Ja siis telekas pisarsilmi halavad, kuidas iga euro on arvel. Really?! Et nemad chillivad ringi ja maja ostku neile eesti rahvas?! Kui see pole nahhaalsus, siis mis üldse on?

2. Kui Kertu jaoks on päriselt oluline lapse heaolu ja et ta võimalikult kaua koduste seltsis elada saab, mitte hooldekodusse ei sattu,  võtku oma keha käsile. Paha on vaadata, kuidas verinoor inimene on end vaalaks õginud. See on kabelimats tema tervisele, aga Jete vajab ema pikkadeks aastakümneteks. Ehk kui tõeliselt hoolib lapse tulevikust, siis hakaku ometi kord maha võtma. Ta pole mitte paks, vaid rasvunud. Ja ärge tulge ütlema – epilepsia ei põhjusta kaalutõusu.

Lihtsalt kogu see lugu käib nii närvidele, et ütlen ka välja, mida ma asjast arvan.

+64
-1
Please wait...
Postitas:
bzzzzt

Ehk et keegi ei tohi midagi küsida, arvamust avaldada, huvi tunda? Ainult pritsige pappi ja hoidke suud kinni. Nii need asjad ikka ei kai.

Välja arvatud üks postitus, mis meenub (joomine ja alaealisena lapse saamine), polnud eelmises teemas kuskil kellegi poolt laimu või tõele mittevastavaid fakte postitatud. Inimesed arutasid olukorra üle ja neil on selleks õigus, sest kõik tajusid rahakerjamist antud juhul nahhaalsuse ja häbematusena. Aga ega tegijad ise sellest aru ei saagi, vastasel juhul ei kerjaks nad endale rahva raha eest maja.

Mina palun küll moderaatorilt vastust, kelle tellimusel teema kustutati. Ma arvan, et meil, klientidel, on selleks õigus.

Ja noh, kuna niikuinii mu postitus kustutatakse, siis ütlen ära kaks asja, mida varem pieteeditundest ütlemata jatsin.

1. ABBA etendused kevadel. Odavaim pilet sinna oli 50.- eurot nägu. Ja vanaema koos noorema tütrega käis lausa kahel etendusel, pluss transport ja söögid väljas, kui kontsert Tallinnas. Seesama etendus, soovisid kaks korda vaadata.

Mis seal ikka, kui raha laialt käes. Aga. Endal pole kodugi ja sellel ajal oli neile juba teada, et maja läks müüki. Ja siis telekas pisarsilmi halavad, kuidas iga euro on arvel. Really?! Et nemad chillivad ringi ja maja ostku neile eesti rahvas?! Kui see pole nahhaalsus, siis mis üldse on?

2. Kui Kertu jaoks on päriselt oluline lapse heaolu ja et ta võimalikult kaua koduste seltsis elada saab, mitte hooldekodusse ei sattu, võtku oma keha käsile. Paha on vaadata, kuidas verinoor inimene on end vaalaks õginud. See on kabelimats tema tervisele, aga Jete vajab ema pikkadeks aastakümneteks. Ehk kui tõeliselt hoolib lapse tulevikust, siis hakaku ometi kord maha võtma. Ta pole mitte paks, vaid rasvunud. Ja ärge tulge ütlema – epilepsia ei põhjusta kaalutõusu.

Lihtsalt kogu see lugu käib nii närvidele, et ütlen ka välja, mida ma asjast arvan.

Selle punkti nr 2 kohta tahaks öelda, et selles osas ta peaks tõesti midagi ette võtma, sest Libe saates oli näha kuidas lihtsalt istudes rääkimine juba pani teda hingeldama ja õhku ahmima nagu oleks 5 korda kolmandalt korruselt edasi-tagasi jooksnud🙄

+28
-3
Please wait...
Postitas:
tikker111

2. Kui Kertu jaoks on päriselt oluline lapse heaolu ja et ta võimalikult kaua koduste seltsis elada saab, mitte hooldekodusse ei sattu,  võtku oma keha käsile. Paha on vaadata, kuidas verinoor inimene on end vaalaks õginud. See on kabelimats tema tervisele, aga Jete vajab ema pikkadeks aastakümneteks. Ehk kui tõeliselt hoolib lapse tulevikust, siis hakaku ometi kord maha võtma. Ta pole mitte paks, vaid rasvunud. Ja ärge tulge ütlema – epilepsia ei põhjusta kaalutõusu. Lihtsalt kogu see lugu käib nii närvidele, et ütlen ka välja, mida ma asjast arvan.

Seda olen mina ka mõelnud. Ilmselt pool raha läheb õgimisele, sest ta on ju ikka väga tugevas ülekaalus mitte vaid lapse tervise tõttu kogunenud stressist kogunenud 10s lisakilos. Selleks, et olla sellises ülekaalus peab ikka igapäevaselt palju rämpsu õgima, et kaloraaz kokku tuleks. Ja rämpstoit pole odav. Ma ei arvusta siinkohal ta välimust vaid selline ülekaal on tervisele ohtlik.

+26
-6
Please wait...
Postitas:
saskia2

2. Kui Kertu jaoks on päriselt oluline lapse heaolu ja et ta võimalikult kaua koduste seltsis elada saab, mitte hooldekodusse ei sattu, võtku oma keha käsile. Paha on vaadata, kuidas verinoor inimene on end vaalaks õginud. See on kabelimats tema tervisele, aga Jete vajab ema pikkadeks aastakümneteks. Ehk kui tõeliselt hoolib lapse tulevikust, siis hakaku ometi kord maha võtma. Ta pole mitte paks, vaid rasvunud. Ja ärge tulge ütlema – epilepsia ei põhjusta kaalutõusu.

Selle punkti nr 2 kohta tahaks öelda, et selles osas ta peaks tõesti midagi ette võtma, sest Libe saates oli näha kuidas lihtsalt istudes rääkimine juba pani teda hingeldama ja õhku ahmima nagu oleks 5 korda kolmandalt korruselt edasi-tagasi jooksnud🙄

No just, täpselt, sama nägin ka mina, hingeldas, liikus raskelt. Ülekaal on tal tohutu. Ja sellises mahus ülekaal pole ju väljanägemise küsimus, vaid tervise ja elu küsimus. Aga ta on alles 27!

Eks nad kõik ole seal peres suured, ju on oma osa geneetikal ja ühistes valedes toitumisharjumustes. Aga kui Jetel on ema sõnul inimvaarseks eluks maja vaja, siis ma ütleks, et palju rohkem on Jetele vaja tegusat normaalkaalus ema, kes temaga elupaevade lõpuni toimetada jõuab. Laps ju kasvab, tema kaal kasvab, järjest raskem see fyysiliselt on.

+24
-6
Please wait...

Postitas:
Kutsarhobusel

Kaalu teema jäi mulle ka silma, aga jätsin varem ütlemata. Igal aastal on see järjepidevalt tõusnud. Päris ehmusin kui sel korral nägin. Samas kui perekonna sotsiaalmeediakanaleid vaadata, ei imesta. Iga vähimatki üritust tähistatakse lookas lauaga, kus on tellitud vaagnad hea-paremaga. Ise katan juubeliks laua selliselt nagu nemad katsid noorema õe hea koolipäeva puhul.

+22
-4
Please wait...

Postitas:
Must-tulp

Lapseke on väga armas. Kahju, et temaga on nii läinud. Ilmselgelt ema tegeleb lapsekesega palju ja laps on hooldatud ja hoitud. Aga – et ema kaua kestaks ja oleks lapsekesele toeks, peaks ka ennast aitama ja kaalu alandama. Vanaemal ju pole ka aastaid teab mis palju aga sama – tütrele vaja tuge. Lapsel ei ole tõesti vahet kas elab väiksemas korteris või suures majas.

+9
-3
Please wait...

Postitas:
Kalli ema

Kas te ise kujutate raske puudega lapse  hooldamist ette? Mina ei kujuta, juba tavaliste väikelastega on raske, eriti neil kel puuduvad näiteks kas teine lapsevanem või vanavanemad kõrval. Ilmselgelt ei saa see ema tööl käia. Ma ei saa hästi aru sellest pahameeletormist siin, kui pere püüab edasi elama jääda oma kodukanti ja samasse majja. Las nad siis vähemalt püüavad ja proovivad, iseasi kas õnnestub, mis see teiste asi on, et küsivad annetusi? Kui sulle ei meeldi, astu edasi, ära anneta. Nad võiksid küll targemalt teha ja suurfirmadelt ning omanikelt ennekõike küsida. Te ei kujuta ette, kui palju abipalveid saabub inimestelt suurfirmadesse, osanikud vaatavad neid vahel tund aega üle. Kas te nagu päriselt karmat ei karda selliste õelate sõnade pealt? Mul oli lapsel allergia, inimene aasis ja jäi ise allergiasse.

Mind huvitab hoopis see, kas laps sai hapnikupuudusest tingitud ajukahjustuse Pärnu haiglas? Sel juhul ei imesta, oli vist Pärnumaa?

+6
-56
Please wait...
Postitas:
Kass25

Kas te ise kujutate raske puudega lapse hooldamist ette? Mina ei kujuta, juba tavaliste väikelastega on raske, eriti neil kel puuduvad näiteks kas teine lapsevanem või vanavanemad kõrval. Ilmselgelt ei saa see ema tööl käia. Ma ei saa hästi aru sellest pahameeletormist siin, kui pere püüab edasi elama jääda oma kodukanti ja samasse majja. Las nad siis vähemalt püüavad ja proovivad, iseasi kas õnnestub, mis see teiste asi on, et küsivad annetusi? Kui sulle ei meeldi, astu edasi, ära anneta. Nad võiksid küll targemalt teha ja suurfirmadelt ning omanikelt ennekõike küsida. Te ei kujuta ette, kui palju abipalveid saabub inimestelt suurfirmadesse, osanikud vaatavad neid vahel tund aega üle. Kas te nagu päriselt karmat ei karda selliste õelate sõnade pealt? Mul oli lapsel allergia, inimene aasis ja jäi ise allergiasse.

Mind huvitab hoopis see, kas laps sai hapnikupuudusest tingitud ajukahjustuse Pärnu haiglas? Sel juhul ei imesta, oli vist Pärnumaa?

jah Pärnu haiglas.
nende kommentaatorite välja selgitamisega juba ilmselt tegeletakse.

+2
-38
Please wait...
Postitas:
Kalli ema

Lisan. Suurannetust küsides tuleb kindlasti lubada läbipaistvust, konto väljavõteteni välja, juhul kui küsitakse eraisikutelt mitte suurfirmadelt. See stiil “annetage ja ärge torkige” taolise annetuse puhul ei sobi.

+28
-1
Please wait...

Postitas:
eunuhh

Kas te ise kujutate raske puudega lapse hooldamist ette? Mina ei kujuta, juba tavaliste väikelastega on raske, eriti neil kel puuduvad näiteks kas teine lapsevanem või vanavanemad kõrval. Ilmselgelt ei saa see ema tööl käia. Ma ei saa hästi aru sellest pahameeletormist siin, kui pere püüab edasi elama jääda oma kodukanti ja samasse majja. Las nad siis vähemalt püüavad ja proovivad, iseasi kas õnnestub, mis see teiste asi on, et küsivad annetusi? Kui sulle ei meeldi, astu edasi, ära anneta. Nad võiksid küll targemalt teha ja suurfirmadelt ning omanikelt ennekõike küsida. Te ei kujuta ette, kui palju abipalveid saabub inimestelt suurfirmadesse, osanikud vaatavad neid vahel tund aega üle. Kas te nagu päriselt karmat ei karda selliste õelate sõnade pealt? Mul oli lapsel allergia, inimene aasis ja jäi ise allergiasse.

Jah, kujutan. Lausa kahe, kuna ise teen seda. Ilma tugivõrgustikuta, täiesti üksi. Sellist (sari)kerjamist ja inimeste petmist südametunnistus aga ei luba. Vähe sellest, et avalikus kohas oleks häbi hiljem ringi liikuda, ei saaks ka lastele silma vaadata kui olen neid ja nende olukorda nii inetult ära kasutanud.

+43
-2
Please wait...

Postitas:
Kalli ema

Jah, kujutan. Lausa kahe, kuna ise teen seda. Ilma tugivõrgustikuta, täiesti üksi. Sellist (sari)kerjamist ja inimeste petmist südametunnistus aga ei luba. Vähe sellest, et avalikus kohas oleks häbi hiljem ringi liikuda, ei saaks ka lastele silma vaadata kui olen neid ja nende olukorda nii inetult ära kasutanud.

Kahte puudega last kasvatad üksi vōi kahte puudeta last? Viimast teevad väga paljud ka ma ise ja samuti tugi puudub. Küll aga saan lubada töö tegemist laste kõrvalt.

Minu point oli selles, inimestel on paraku õigus annetusi küsida vaatamata sellele kui eetiline või ebaeetiline see kellelegi tundub. Las proovivad, iseasi, kas saavad. Kui te olete neid juba korra aidanud, siis võibki mööda vaadata, abivajajaid on teisigi.

+4
-49
Please wait...
Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 146 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Jete Lisee pere majakerjamise uus teema