Minu jaoks läks kogu see lugu veel poole nõmedamaks seoses teema kustutamisega.
Ehk et keegi ei tohi midagi küsida, arvamust avaldada, huvi tunda? Ainult pritsige pappi ja hoidke suud kinni. Nii need asjad ikka ei kai.
Välja arvatud üks postitus, mis meenub (joomine ja alaealisena lapse saamine), polnud eelmises teemas kuskil kellegi poolt laimu või tõele mittevastavaid fakte postitatud. Inimesed arutasid olukorra üle ja neil on selleks õigus, sest kõik tajusid rahakerjamist antud juhul nahhaalsuse ja häbematusena. Aga ega tegijad ise sellest aru ei saagi, vastasel juhul ei kerjaks nad endale rahva raha eest maja.
Mina palun küll moderaatorilt vastust, kelle tellimusel teema kustutati. Ma arvan, et meil, klientidel, on selleks õigus.
Ja noh, kuna niikuinii mu postitus kustutatakse, siis ütlen ära kaks asja, mida varem pieteeditundest ütlemata jatsin.
1. ABBA etendused kevadel. Odavaim pilet sinna oli 50.- eurot nägu. Ja vanaema koos noorema tütrega käis lausa kahel etendusel, pluss transport ja söögid väljas, kui kontsert Tallinnas. Seesama etendus, soovisid kaks korda vaadata.
Mis seal ikka, kui raha laialt käes. Aga. Endal pole kodugi ja sellel ajal oli neile juba teada, et maja läks müüki. Ja siis telekas pisarsilmi halavad, kuidas iga euro on arvel. Really?! Et nemad chillivad ringi ja maja ostku neile eesti rahvas?! Kui see pole nahhaalsus, siis mis üldse on?
2. Kui Kertu jaoks on päriselt oluline lapse heaolu ja et ta võimalikult kaua koduste seltsis elada saab, mitte hooldekodusse ei sattu, võtku oma keha käsile. Paha on vaadata, kuidas verinoor inimene on end vaalaks õginud. See on kabelimats tema tervisele, aga Jete vajab ema pikkadeks aastakümneteks. Ehk kui tõeliselt hoolib lapse tulevikust, siis hakaku ometi kord maha võtma. Ta pole mitte paks, vaid rasvunud. Ja ärge tulge ütlema – epilepsia ei põhjusta kaalutõusu.
Lihtsalt kogu see lugu käib nii närvidele, et ütlen ka välja, mida ma asjast arvan.