Esileht Koolilaps Jõulukink 1 klassis.

Näitan 10 postitust - vahemik 1 kuni 10 (kokku 10 )

Teema: Jõulukink 1 klassis.

Postitas:
Kägu

Tere! Laps on esimeses klassis ning ees ootab jõulupaki kinkimise aeg. Kas on kellegil head soovitust, mida kinkida? Kas kommipakist või Apollo kinopiletist piisaks?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meie lapse 1. klassis kinkis iga lapsevanem oma lapsele raamatu. Ise ostis ja pakkis ja viis paki õpetaja kätte.

Muidu kommipakk ja kinopilet tundub väga okei.

+5
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Natuke segane teemaalgatus.
Kas kink on vaja teha enda lapsele või klassikaaslasele?
Koolipakkide puhul tavaliselt lepitakse (või peaks leppima) hinnapiiri, et mingi võrdsus oleks tagatud.
Ma esimeses klassis kinkekaarti ei kingiks nö anonüümse kingitusena. Kommipakk v muu aöödav, väike mänguasi või äge raamat näiteks.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lihtsalt edaspidiseks teadmiseks, et pealkirja lõppu punkti ei panda.

0
0
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Kui klassikaaslasele siis kokkulepitud summa väärtuses Apollo kinkekaarte kindlasti oleks asjaks. Mingi maius või lahe helkur ka vajadusel lisaks.

Meil oli ka esimeses klassis kokkolepe, et iga vanem viib oma lapsele kingiks raamatu, ilusti pakituna ja nimi peal. Ja jõuluvana siis toob lastele need raamatud.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kommentaar eemaldatud.

2.14 Kasutatud omavolilist kooskõlastamata reklaami.

Perekooli moderaator.

0
-2
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Kui klassikaaslasele siis kokkulepitud summa väärtuses Apollo kinkekaarte kindlasti oleks asjaks. Mingi maius või lahe helkur ka vajadusel lisaks.

Meil oli ka esimeses klassis kokkolepe, et iga vanem viib oma lapsele kingiks raamatu, ilusti pakituna ja nimi peal. Ja jõuluvana siis toob lastele need raamatud.

Mul laps teises klassis ja me paari teise vanemaga pakkusime eelmisel aastal selle variandi välja. Oh sa jeerum, kus läks kisa lahti, et mis lastepiinamine see on, nii õudne kink, no eks iga vanem muidugi teab, kas kinkida oma lapsele rõõmu või ülesandeid… Ma poetasin küll, et ega see raamat võib ju olla ka selline, mida vanemad lapsele ette loevad, aga mine tea, äkki ei oska nad ise ka lugeda. Siiamaani on klassis lugemisega suuri raskusi – tütar just eile rääkis, et muusikatund jäi ära, sest osad ei jõudnud oma emakeele kontrolltööd valmis. Ja ma ei kujuta ette, kuidas nad oma lapsed põhikooli lõpuni välja vedada kavatsevad, kui juba esimese klassi sügiseks on lastele selgeks tehtud, et lugemine on midagi õudset.

Sel aastal saavad värvimisraamatud. Ma kujutan ette, kui veider on olla sel emal, kelle laps sai lasteaias käies raamatu ja teises klassis saab pepco värvimisraamatu.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei usu. Päriselt Pepco värvimisraamatu? Kus koolis?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma kujutan ette, kui veider on olla sel emal, kelle laps sai lasteaias käies raamatu ja teises klassis saab pepco värvimisraamatu.

Miks sa lapse kinki nii isiklikult võtad? “Kui veider on emal…” Mis töhtsust sel kn? Kas olulisem pole see, et laps saaks kingiat rõõmu (mis iganes see kink on)?
Vist ei, emal ei tohi piinlik olla, et kink pole piisavalt arendav?
Mina ei saa üldse aru, miks koolis on vaja kingitusi teha sellises vormis – igaüks endale (oma lapsele). Milleks neid üldse siis teha? See pole ju kinkimise mõte

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kõigile rõõmu tegevat ühesugust kinki on raske leida lihtsalt.

Me oleme (raamatupoe, kino, lähima tegevuskeskuse) kinkekaartide + väikse maiustuse teed läinud. Veel on kõne all olnud ja mitte päris maha laidetud meisterdamis- ja katsetamiskomplektid, aga sel juhul sama sarja omade valikust.

0
0
Please wait...

Näitan 10 postitust - vahemik 1 kuni 10 (kokku 10 )

Esileht Koolilaps Jõulukink 1 klassis.