Teema: Jõululiha ebaõnnestus
Wow. Kaelakarbonaad kõvaks küpsetada on ikka omaette oskus!
Rusikareegel on, et sulanud ja pool tundi toatemperatuuril olnud notsut küpsetatakse 200 kraadi juures 1 kg kohta 1 tund. Kui tahad madalal temperatuuril küpsetada, siis tuleb ikka märksa kauem küpsetada. Sinu liha oli tõenäoliselt seest veel roosagi, aga roosa tohib olla vaid loomaliha. Soovitan soetada lihatermomeetri. Selle torkad läbi küpsetuskoti liha keskele kõige paksemasse kohta ja niimoodi, et ots tüki keskele jääb. Ise ma selle järgi pole teinud, aga äkki sobiva sisetemperatuuri kohta saad siit infot https://www.bbqservice.ee/est/kasulikud-artiklid/kuidas-saavutada-ahjuprae-oige-kupsusaste/ Ja enne küpsetuskotti panekut võiks ehk ka pannil igast küljest ära praadida, et lihamahlad kinni jääks.
Wow. Kaelakarbonaad kõvaks küpsetada on ikka omaette oskus!
Tal oli see ju toores lihtsalt.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.