Loomulikult on normaalne. Enamik naisi ning paljud mehed teevad seda pea terve elu. Ja siis on teine äärmus muidugi, kellel täiesti ükskõik, milline välja näeb, sest riietuseks on retuusid ja tuunika.
Siis kaalu peale astumine igal hommikul. Ma ei tea, kas kägu tõesti on mingit uuringut lugenud vastaval teemal? On üldse sellist uuringut tehtud?
Ma usun, et kui mina oma tutvusringkonnas sellise uuringu teeks, siis ehk pooled vastaksid, et aeg-ajalt kaaluvad ennast, ülejäänud pool, et harva. Muidugi ei taotle ma selle tulemusega mingit üldistust, võibolla me olemegi vähemus. Aga võibolla ka mitte. Ja retuusides-tuunikas minu tuttavad ei käi, ikka tavaliselt (teksa)pükstes, seelikutes, kleitides – mis igal juhul juurde- või allavõtmisest märku annavad. Enda peeglist vaatamine muide annab ka täitsa hästi teada, kas oled juurde võtnud (kui sa just psüühilise söömishäire all ei kannata).
Liiatigi on päris paljud inimesed sellise ainevahetusega, et oma normaalse elurütmi juures on neil kaal aastaid ja aastaid stabiilne. Seda iga jumala hommik kaalu peal vaatamas käia oleks ikka väga igav.