Teema: Juba on osade eestlaste pärast häbi
mul on ka häbi. mul on häbi kuulata mõningaid intervjuusid, kus rõõmsalt ja tegusalt kommitakse, et kuda siis sõda on ka. nimesid ei taha välja tuua, aga üks etv blond daam on väga reipalt asja kallal ja tänane intervjuu Vikerraadios Kuuse juhitud saates oli ka selline mõnus sõpsid saunas jutuajamine, et täitsa huvitav asi seal Ukrainas.
Tänane pealtnägija räägib loo kus ühe eestlase arvamus, et sõda ukrainas on lihtsalt näitlejatega lavastatud….
https://www.facebook.com/kaialiisa.reinut peaks see tegelane seal saates olema
Võiks seda tegelast raporteerida, et selline valetamine maha võetaks.
Kui väike IQ võib mõnel olla?
Aiijeerum, see on see valgustöötaja! 😂🙈
Arvi
Küll karma selle idioodist petise Kaia–Liisa Reinut-i kätte saab ja olen kindel et see aeg ei saa talle kerge olema.
Kommentaarist on juba teavitatud
Räägivad paljud ka vene keeles.
Eks see ole ka neile võõrkeel. Mina ei tea, et kuidagi oleks kiiduväärt, kui võõrkeeli ei oska. Väga tore ju, et nendega saab vene (või inglise) keeles suhelda.
Loogiline, et ukrainlased räägivad siia tulles vene keeles, sest vene keelt eestlased oskavad ja ukraina keelt ei oska. See ei tee neist veel venelasi.
Kui meie sõja eest peame põgenema ja näiteks Ameerikasse läheme, räägime ka seal inglise keeles, mitte eesti keeles, aga see ei tee meist australlasi, inglasi, kanadalasi või ameeriklasi.
Võiks seda tegelast raporteerida, et selline valetamine maha võetaks.
Mina teatasin temast juba eelmisel pühapäeval veebipolitseinikule, samuti raporteerisin teda. Ja ma ei olnud ainus raporteerija, see video püsis ikka veel pikalt üleval. Täna just vaatasin, enam ei ole. FB ei võta eestikeelseid videosid maha, nad ei saa ju aru, mida tädi röögib. Ja kohta, kus ma saaksin neile kirjutada, milles täpselt asi on, ma raporteerides ei leidnud.
Loogiline, et ukrainlased räägivad siia tulles vene keeles, sest vene keelt eestlased oskavad ja ukraina keelt ei oska. See ei tee neist veel venelasi.
Mul on kolleegiks paar aastat Eestis elanud ukrainlane. Räägime temaga eesti keeles ja kui aru ei saa, kasutame inglise keele abi.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.