Jah, aga osakaal on sisserändajatest vägistajate suhtes oluliselt suurem, vähemalt suurusjärgu võrra, kui mitte kahe. Kas siis on mõtet lubada neid siia? Ma olen korduvalt maininud, et pagulaste puhul ei peaks Eesti andma varjupaika isikutele, kelle usulised, moraalsed ja kõlbelised tõekspidamised erinevad meie omadest. Ja migratsioon ei peaks olema inimõigus. Tööviisade saamiseks vajaliku kutse andmiseks, peab tööandja ise kontrollima tausta. Turismiviisade ja üliõpilastega on lugu keerulisem.
Jah, ma olen nõus, et me ei peaks varjupaika andma inimestele, kes siin kuritegusid sooritama hakkavad. St tegelikult peaks olema õigus mittekodanikest kurjategijad riigist välja saata.
Seda, kas vägistajate osakaal tegelikult ka siin elavate moslemite hulgas suurem on, mina ei tea. Ma pole ses väga kindel. Kõik pagulastega seonduv puhutakse väga suureks. Samal ajal eesti oma vägistajad tihti ei jõua isegi mitte politseiuurimiseni, vägistatud naise stigmatiseerimise tõttu, ta lihtsalt ei lähe, et mitte ise halvustamsie osaks saada. Lihtsam on oma nutud ära nutta, ennast puhtaks pesta ja eluga edasi minna (tean seda kahjuks omaenda valusast kogemusest, kus vägistjaaks oli puhas eestlane).
Kasutaja on kirjutanud teemasse 7 korda. Täpsemalt 02.12 20:55; 02.12 21:30; 03.12 09:25; 03.12 10:32; 05.12 09:18; 05.12 09:23; 05.12 10:10;