Mul on täpselt samasugune peen juus, mida ma olen lisaks 25 a blondeerinud. Ja mul pole kilpnääret. Mul pole 20 a katkiseid juukseotsi olnud, mis sest, et vahepeal 3 kuud ei lõika. Juust tuleb ikka vahepeal keratiiniga toita niisutamiste vahepeal. Mitte föönitada ega kuumutada.
Su juus katkebki, sest kasutad silikooni.
Väga täpselt tead mu juuksetüüpi ja ajalugu. Naer.
Olen oma elus käinud läbi kõik teekonnad looduslikkest, silikooni, sls vabadest toodetest. Käinud läbi olaplexid, k18, kuumadkäärid, hg, žguttimised jne. Teen sh ise pidevalt looduslikkest õlidest õlimaske, mu juuksed on vääääga ilusad, aga üpriki pikad, värvitud ja igasugu käekotid, kraed, tooliseljatoad jne siiski lõhuvad otsi. Keratiin kuulub samuti mu rutiini. Ei föönita, ei kuumuta – juukse ise sirge.
Olen, aga lõpuks loobunud ja läinud ikka tagasi “tava”toodetele, sest töödeldud ja igasugu “jama”vabad, ükskõik kui kallid ei tee asja paremaks, pigem just jäävad kahusemad.
Su mainitud chi ega kerastase nüüd küll paremad pole – ka neid kasutanud. Ja mingi hetk jookseb “ajutise” ehk mahapestavate toodete kasutamisel siiski piir ette, kus hind tõuseb, aga kasu mitte.