Tere! Triibud tulid eile hommikul. TA näitab kalkulaatori järgi 1 juuli. Meil on tulemas kolmas laps ning ta on oodatud kuid tema kiire tulek oli suur üllatus. Nimelt 2 päeva tagasi hakkasin tundma alakõhus paremal pool valusid kui kummardan, tõstan midagi, liigutan järsult. Aegajalt lõi ka terve kõhu valusaks. Valu ei kadunud ka öösel ning hommikul hakkasin uurima kuhu pöörduda, et kontrolli minna. Kahtlustasin pimesoolt või munasarjatsüsti. Perearstiliinilt teavitati, et kui ei ole palavikku, siis on tegu “naisteasjadega”. Palavikku ei olnud ja enne itk emosse minekut igaks juhuks helistsin itk valvearsti numbrile. Ta arvas, et emosse pole mõtet minna kuna võin seal lausa 6 tundi oodata ning pani mulle samaks päevaks itk naistearstile aja. Soovitas aga teha ka rasedustest. Tegingi ja oh üllatust, sinna ilmus kiirelt teine triip 😃 Olin ikka väga rõõmus kuid siiski ei julgenud lõpuni rõõmustada kuna olid valud ühel pool. Igaks juhuks helistasin itk valveämmakale, et kas mul on üldse vaja arstile minna kui sain valude põhjuse teada. Ta soovitas siiski kontrollida, kus rasedus paikneb ja ütles, et 5+2 raseduse puhul on juba kõik kenasti näha.
Uh-s selgus, et rasedus paikneb õiges kohas kuid on veel vara näha lootekoti sisu. Rasedust pakkus, 4 ndl hoopis. Tegi vereanalüüsid ja andis uue aja 16 nov, siis juba kõik näha.
Valudega palus võtta kuni 3 nospad ja kuni 4 paracetamoli päevas.
Täna on kolmas päev ja valud on hakanud täiesti taanduma, võtan asju rahulikult ja katsun mitte väga järske liikutusi teha ja oma teist beebit iga asja peale enam mitte sülle krabada ning tõstan teda ka teise kehapoolega.
Mu eraämmakas, kes eelmised sünnitused vastu võttis ütles, et keha juba teab mis toimub ning rasedus areneb kiiresti – emakas juba muutub kohevaks ja kõht kasvab kiiremini alguses ning seetõttu ka valud.
Praeguseks juba väga hea olla ja oleme kõik rõõmsad ja ootel 😃
Ps! Olen ka salajase fb grupi poolt, kus väike kogus aktiivseid osalejaid. Suur grupp tuleb niikuinii, kus saavad mitteaktiivsed lugejad lugemas käia.
Ilusat ootust meile kõigile! 😍
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt 02.11 23:35; 04.11 12:27; 17.12 14:36; 17.12 14:39;