Hei- hei. Pole ammu kirjutanud. Käisin ämmaemanda vastuvõtul 30detsember. Kõik proovid ja analüüsid on korras, mis võeti 14 detsember. Kuklavoldi UH on 11jaanuar. Beebit nägin viimati 6+3 nädalal. Tundub, et nii kaua juba möödas sellest. Ikka mõtlen, mis ta seal toimetab 😊.
Tähtaeg on määratud 24 juuli. Aga kuna mul tuleb plaaniline keiser, siis nihkub see kuupäev veidi ettepoole.
Tervis on korras. Mõni õhtu on pea valutanud, aga ei midagi hullu. Kõhuke paisub 😊. Rinnad ka 🙃. Ja muidugi püksid hakkavad kitsaks jääma 😁. Ja no teinepäev on tunne, et jää või vetsu elama… reaalselt istub mul põie peal…😁
Olen ka juba riideid ostnud. Kuna ei oota esimest ega teist ega kolmandat ega neljandat last vaid viiendat, siis juba tean milliseid riideid eelistada ja kui palju neid reaalselt vaja läheb. Beebid kasvavad väga ruttu, seega olen otsustanud enamuse osta teiselt ringilt. Olen saanud väga korralikud riided ja üli soodsa hinnaga. Beebid ei kanna neid läbi ja pealegi on need juba mitu korda pesus käinud ja oma õige suuruse ja pehmuse saanud. Loomulikult pesen need veel isegi läbi, et oma pere lõhn ikka küljes oleks. Ka kummuti koos mähkimisalusega ostsin, täispuidust ja teiselt ringilt 26euriga. Voodi on keldris, ootab oma aega. Madratsi ostan uue, sest paar aastat keldris seisnud madrats vast enam ei sobi beebile.
Kuidas teistel läheb?
Piterite 🌼