Esileht Lapse ootamine Juuli beebid 2024

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 82 )

Teema: Juuli beebid 2024

Postitas:
Kägu

Tere!
Alustan teemat, sain täna testile triibud, kalender näitab 4ndl ja TA 3.Juuli. Mul on väga pikk tsükkel ja ilmselt oli OV enne, kui kalender näitab. Arstile ei plaani enne 6ndl aega panna. Loodan, et meid koguneb siia palju ja, et kokku saavad head inimesed. Tere tulemast kõigile!

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei! Võtan ka juulibeebidesse ritta! 🥰

Esimese aimatava triibuga testi sain neli päeva tagasi, sellele järgneval päeval tegin kaks uut testi, millel olid õrnad triibud. Südamerahuks käisin veretesti ka tegemas, mis oli 28,9 IU/L. Täna tegin uue veretesti, tulemus neljakordistunud ja julgen ootama hakata 😍

Ämmaka juurde kinnitama lähen 13.11 (selleks ajaks peaks täpselt 7 nädalat täis olema).

Hetkel siis Flo äpi järgi 4+3 ja tähtaeg 01.07. Tunnustest on olemas tuikav kõht, peavalu, väga valusad ja rasked rinnad, meeleolumuutused ja selline poolik iiveldus ka aeg-ajalt.

Loodan samuti siinset rohket osavõttu ja meeldivat üheskoos ootamist! 🙂

Paula

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere!

sain eile (28.10) triibukese testile! Kuna päevi pole (lõpetasin imetamise kaks kuud tagasi), siis eriti õrna aimu pole tähtajast! Kaks nädalat tagasi tehtud rasedustest oli negatiivne ja nüüd siis oli pos. Üleeile tundsin end kehvasti – hull pearinglus ja iiveldus oli. Nüüd siis põhjus teada 🙂

Ämmaka aja panin 22 nov. Peab nüüd selle oote aja vastu pidama 😊

K

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nii tore, et meid siia vaikselt juurde tuleb! 🥰

See ämmaka aja ootamine on nii piinarikas, hirmsasti tahaks juba kinnitust, et kõik korras ja võib südamerahuga oodata.

Minul pole veel iiveldama hakanud, paar korda selline poolik nagu oleks, aga ei midagi hullu.
Sümptomitest on mul üldse ainult väga hellad rinnad alles jäänud. Pidev tuikamine alakõhus sai paar päeva tagasi otsa ja nüüd on isegi täiesti inimese tunne juba. Kui toas laiali olevad emotsioonid välja arvata muidugi 😀

Paula

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul samuti enda arvutatud TA 1.07 ja arstile lähen 13.11. Kuna ma varasemalt pole tsükli 23ndal päeval juba positiivset vastust saanud, siis on ootamine eriti vaevaline 😀 Esimene märk oli rindade tundlikkus ja emaka kasvamise tunne on iga päev. Päevad venivad nii aeglaseeeelt!

+1
0
Please wait...

Postitas:
Suveootaja

Panen ka ennast siia vaikselt kirja. Tegime täna testi, tähtaeg peaks olema u 8.07. Kolmas laps sündimas. Eelmised kaks juba kohe teismelised. Rasedus tekkis kohe kui proovisime. Hoiame pöidlad peos…😊

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul samuti enda arvutatud TA 1.07 ja arstile lähen 13.11. Kuna ma varasemalt pole tsükli 23ndal päeval juba positiivset vastust saanud, siis on ootamine eriti vaevaline 😀 Esimene märk oli rindade tundlikkus ja emaka kasvamise tunne on iga päev. Päevad venivad nii aeglaseeeelt!

Oi kui vahva! Siis oleme ühes paadis 🤩

Ma ise kahtlustan, et mul lükkub TA paar päeva edasi, aga eks peale UH-d selgub täpsemalt. Ma reaalselt loen juba päevi, et saaks ämmaka juures kinnitamas ära käia, aga sinna ikkkka veel ligi 2 nädalat aega 😆

Paula

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina olen veidi mures oma kõhuvalude pärast. Paar päeva peale OV-d hakkas tuikama, valu kestis kuni üleeilseni, siis oli korraks üks valutu päev ja alates eilsest on uus valu. Seekord aga kuidagi teistmoodi. Emakas oleks nagu mega raske + gaasivalu ka lisandunud 🤷‍♀️

Plaanisin täna trenni minna, aga nüüd ei ole kindel, et see kõige parem mõte on. 

Olen vist aja möödudes pabistajaks hakanud. Eelmise rasedusega ei osanud midagi karta, aga see oli ka 10+ aastat tagasi 🫣

Paula

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul need emaka valud vaheldumisi gaasivaludega. Minu teada rasedushormoonid mõjutavad seedimist ja mitte positiivses suunas. Enne arstilkäiku on hirmud suured ja pole kuskilt abi ka küsida. Ma pigem läheks trenni kui just hirmus ebamugav pole. Mõõdukas trenn peaks abi rohkem tegema kui kahju. Tuleb kuidagi need 13 päeva veel üle elada 😀, siis ehk läheb lihtsamaks. Võinoh, kas just lihtsamaks, aga saab kinnitust, et päriselt süda lööb. Ma olen siin mitu korda arsti aega varasemaks tõstnud, samas ei taha liiga vara ka minna. Peab kannatlik olema 😀

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere

Olen 36 aastane ja triipe püüdnud alates juulist, kui lõpetasin pillide võtmuse. Esimestel kuudel ei õnnestunud ja pettumus oli päris suur, oktoobeis võtsin lisaks paki Inofolicut ja täna sain oma triibud kätte☺️ Tähtaeg appi järgi  20.07.

Tulemas on teine laps aga kuna vahe on 7 aastat siis tunne nagu esmarase, sest mitte midagi ei mäleta eelmise kohta enam😁

Homme proovin aja ka Pelgusse tuvastamiseks panna.Kas keegi oskab ka ämmakat soovitada pelgus?(eelmine sündis tartus üldse, seega pole asjaga väga kursis).

Pille

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul hakkas eile õrnalt helepruunikalt määrima. Helistasin ka valvearstile, kuid ta soovitas rahulikult olla ja vastuvõtule minna alles siis, kui määrimine punakaks läheb.
Kurbus ja hirm on hinges. Rinnad justkui ei oleks ka enam nii tundlikud 😞
Uh alles esmaspäeval. Tuleb raske nädalavahetus.

Paula 6+4

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu
  1. Minul hakkas eile õrnalt helepruunikalt määrima. Helistasin ka valvearstile, kuid ta soovitas rahulikult olla ja vastuvõtule minna alles siis, kui määrimine punakaks läheb.

Paula 6+4

Olen küll TA’ga juunibeebides aga sattusin siia lugema ja olen sinuga suht samas paadis… Mul oli ka siin alles eelmine nädal oli pruunikat määrimist ja öeldi samamoodi. Paar päeva lausa määris vahelduva eduga, peale seda nüüd teisipäeval käisin ultrahelis ning kõik oli okei. Rasedus vastas suurusele (6+3) ja süda lõi ilusti. Minul aga hakkas paar tundi peale ultraheli verd tulema, justkui päevad hakkasid. Õnneks sain kiiremas korras arsti telefoni teel kätte kes kirjutas mulle välja 2×3 Clyklokaproni ja haiguslehe. Rohkem pole verd tulnud. Rindu katsun iga natukese aja tagant, et kas on ikka hellad. Oeh, loodan, et jääb püsima. Üritan mõelda, et olen enda poolt teinud kõike mis võimalik, et ikka jääks.

Saan aru, et see pruun määrimine ei pruugi olla veel maailma lõpp aga ikkagi anna endale ja tibule puhkust ja proovi mitte keha stressi ajada üle mõtlemisega.  Sellel nädalavahetusel ole sina printsess ning kodutööd jäta teiste kanda 🙂

Eltsu

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu
  1. Minul hakkas eile õrnalt helepruunikalt määrima. Helistasin ka valvearstile, kuid ta soovitas rahulikult olla ja vastuvõtule minna alles siis, kui määrimine punakaks läheb.

Paula 6+4

Olen küll TA’ga juunibeebides aga sattusin siia lugema ja olen sinuga suht samas paadis… Mul oli ka siin alles eelmine nädal oli pruunikat määrimist ja öeldi samamoodi. Paar päeva lausa määris vahelduva eduga, peale seda nüüd teisipäeval käisin ultrahelis ning kõik oli okei. Rasedus vastas suurusele (6+3) ja süda lõi ilusti. Minul aga hakkas paar tundi peale ultraheli verd tulema, justkui päevad hakkasid. Õnneks sain kiiremas korras arsti telefoni teel kätte kes kirjutas mulle välja 2×3 Clyklokaproni ja haiguslehe. Rohkem pole verd tulnud. Rindu katsun iga natukese aja tagant, et kas on ikka hellad. Oeh, loodan, et jääb püsima. Üritan mõelda, et olen enda poolt teinud kõike mis võimalik, et ikka jääks.

Saan aru, et see pruun määrimine ei pruugi olla veel maailma lõpp aga ikkagi anna endale ja tibule puhkust ja proovi mitte keha stressi ajada üle mõtlemisega. Sellel nädalavahetusel ole sina printsess ning kodutööd jäta teiste kanda 🙂

Eltsu

Oh Eltsu! Hoian pöidlaid, et pisike ilusti püsib ja kõik hästi läheb! Vähemalt nägid südametöö ära ja ehk see võtab murekoorma veidi vähemaks. 🙂
Mu sisetunne ütleb, et kõik on justkui hästi, sest miks ei peaks. Aga see teadmatuses ootamine on reaalsuses ikka päris raske ja ülemõtlemine on üsna kiire tulema.

Aitäh heade sõnade eest! Lohutav on lugeda, et ka teistel sarnaseid olukordi olnud ja tegelikult võib kõik hästi ka olla. 🙂

Paula

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul oli eelmise rasedusega 6ndal nälalal verejooks ja selgus, et hematoom oli tühjaks jooksnud. Lootega oli kõik hästi ja praegu on laps juba kahene. Hematoomid võivad ka ainult pruunikalt määrida kuni nad ära kaovad. Ehmatav on igal juhul ja loodan, et teil rasedustega kõik hästi 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul oli eelmise rasedusega 6ndal nälalal verejooks ja selgus, et hematoom oli tühjaks jooksnud. Lootega oli kõik hästi ja praegu on laps juba kahene. Hematoomid võivad ka ainult pruunikalt määrida kuni nad ära kaovad. Ehmatav on igal juhul ja loodan, et teil rasedustega kõik hästi 🙂

Kuna täna määrimist praktiliselt enam ei ole, siis olen juba natukene rahulikum 🙂.
Siin foorumis ringi lugedes olen märganud, et üsna paljudel hematoom tekkinud, kas arst seletas ka, et miks need tulevad üldse?

Paula 6+5

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuna mul eile hakkas uuesti täitsa punaselt kohe määrima, siis läksin käisin emos ära. Ei tea mis seda veritsust/määrimist põhjustab, hematoomi ei olnud. Praegusel hetkel oli südametöö olemas ja vastas kasvule. Diagnoos on ähvardav abort. Täna jälle määrimist ei ole. Püüan oma peas mõelda, et olen endiselt kõik teinud, et tibul oleks hea ja püsima jääks. Eks aeg näitab.

Eltsu

6+6

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuna mul eile hakkas uuesti täitsa punaselt kohe määrima, siis läksin käisin emos ära. Ei tea mis seda veritsust/määrimist põhjustab, hematoomi ei olnud. Praegusel hetkel oli südametöö olemas ja vastas kasvule. Diagnoos on ähvardav abort. Täna jälle määrimist ei ole. Püüan oma peas mõelda, et olen endiselt kõik teinud, et tibul oleks hea ja püsima jääks. Eks aeg näitab.

Eltsu

6+6

Oi! Hoian pöidlaid, et ikka püsima jääks! Progesterooni ei mõõdetud? Milla järgmine plaanijärgne visiit on?
Eks vist praegu ongi selline raske ootamise aeg, et ega suurt midagi rohkem teha ei saagi ja oledki omalt poolt juba kõik teinud! Proovi positiivselt mõelda, võimalus, et kõik ikkagi hästi läheb on ju täiesti olemas 🙂

Paula

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eltsu

6+6

Oi! Hoian pöidlaid, et ikka püsima jääks! Progesterooni ei mõõdetud? Milla järgmine plaanijärgne visiit on?

Eks vist praegu ongi selline raske ootamise aeg, et ega suurt midagi rohkem teha ei saagi ja oledki omalt poolt juba kõik teinud! Proovi positiivselt mõelda, võimalus, et kõik ikkagi hästi läheb on ju täiesti olemas 🙂

Paula

Proget ei mõõdetud. Mul on peal 2×2 utrogestani ja päeval oli 2 ampulli Lubioni. Lubionidest hakkasime vaikselt võõrandama, niiet eile oli esimene päev ka ilma. Kui õhtul hakkas määrima siis arst arvas, et siiski jätkata praegu. Ja oma südamerahuks lähen järgmine nädal esmaspäeval ka uuesti  kontrolli. Võibolla paanitsesin ise eile üle aga no see tibu on meil pikalt oodatud ja sellist punast verd nähes pidi süda seisma jääma.

Eltsu

6+6

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul hakkas eile öösel punaselt määrima ja südamerahuks läksin ikkagi emosse kohale. Tehti uriini- ja vereproovid ning nägime ka tuksuva südamega pisikese ära. Veritsuse põhjus teadmata, emakas ja emakakael olid ilusad. Esmaspäeval korralisele läbivaatusele, kus siis mõõdetakse täpsemalt raseduse suurus (hetkel tundus, et pigem väiksem, kui päevade järgi). Seni pean rahulikult võtma, mitte liiga pikki jalutuskäike tegema ja raskeid asju tõsta ei tohi. Vereproov näitas vähest aneemiat, mida edaspidi jälgima peab. Eks ma esmaspäeval kuulen täpsemalt.
Õnneks rohkem pole veriselt määrinud, õrnalt helepruunikalt vaid.
Ise olen nüüd oluliselt rahulikum. Valveämmakas oli nii sõbralik ja mõistev ning ilusti seletas kõik ära. See juba tekitas sellise turvalisema tunde.
Ja no see väike tibuke seal 🥰😍.
Eriti tore oli see, et mees sai ka pisikese ära näha juba!

Paula

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nii tore, et sul oli valvearstiga hea kogemus. Usun, et teil läheb kõik hästi. Huvitav, et mulle ei tehtud ei vere ega uriiniproove.

Ootan ka esmaspäeva, et oma arsti juurde saada. Seekord plaanime ka kahekesi minna, et mees näeks ka meie väikese ime ära.

Eltsu

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ka mina sain üllatuseks triibud! Päevade järgi on täna täpselt 6 nädalat, tähtaeg 9.juuli. Arstijuurde lähen järgmisel nädalal. Loodame parimat 🙂

Oleme aegajalt andnud beebile võimaluse tulla, kuid triipe nähes oli mul tunne, et nüüd on elu mokas… Iga päevaga tekib aga aina suurem elevus ning olen juba väga põnevil esimese arstivisiidi üle. Tulemas esimene laps.

Jõudu ja jaksu kõigile ootajaile!

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu hakkas ka täna määrima, hommikul pruunikas, nüüd heledam veri😔pesukaitsmeid ei määri aga pühkides on selgelt näha. Kuna rasedus alles 4+3 siis pole vist mõtet ka emosse minna, ega seal midagi veel näha pole ja ei tehtaks vist midagi. Tuleb loota, et läheb üle🙏 kuigi  meel on suht kurb hetkel😕

Pille

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu hakkas ka täna määrima, hommikul pruunikas, nüüd heledam veri😔pesukaitsmeid ei määri aga pühkides on selgelt näha. Kuna rasedus alles 4+3 siis pole vist mõtet ka emosse minna, ega seal midagi veel näha pole ja ei tehtaks vist midagi. Tuleb loota, et läheb üle🙏 kuigi meel on suht kurb hetkel😕

Pille

Hoian pöidlaid, et kõik ikka kenasti kulgeks! Minule ämmakas esmaspäevasel visiidil ütles, et üleliia ei muretseks määrimise pärast, kui veritsus ei ole just tugev, päevadele sarnanev. Kuna minul mingit otsest põhjust määrimiseks ei leitud, siis tõenäoliselt on limaskest ja emakas lihtsalt veidi tundlikumad ja veritsust võib esineda näiteks mõned päevad peale vahekorda või peale suuremat pingutust.
Sulle jõudu ootamisel! Tean, et see teadmatus ja ootamine on väga raske. 🥺

Paula

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei, aitäh sulle heade sõnade eest🙏 käsin tegi enda rahustuseks hcg, mis näitas 1600, mis googeldades erinevaid graafikuid peaks päris hea vist olema, lähen teen reedel uuesti testi, et saada kindlust, et ikka tõuseb hcg. Naised siin, kes lasid ka mõõta progesterooni, mis teil näit oli?

Pille

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Huh mul nädalake veel esmase ämmaka visiidini, ei jõua üldse ära oodata.
Viimased nädal aega on korralik hommikune iiveldus olnud, esimese rasedusega ei olnud üldse 🙂

K.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kommenteerisin siin viimati eile hommikul. Kuni sinnamaani oli enesetunne üsna kehvake, kõht valutas ja rinnad olid tundlikud. Peale kommentaari jätmist olid kõik sümptomid nagu käega pühitud. Esimene rasedus ja nüüd olen ärevil, et kas kõik ikka on korras. Ilmselt ja loodetavasti ikka on ja eks sümptomid tulevad-lähevad ning on erineva tugevusega samuti, aga arstini on veel nädal ja ärevus tahab võimust võtta. Ma isegi teadvustan endale, et ehk muretsen ma praegu väga üle, aga kuskile tahtsin oma mure kirja saada.

Kuidas teil? Kas ka vahepeal kaob rindade tundlikkus ära ning kasvav emakas mõnda aega tunda ei anna?

B

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kommenteerisin siin viimati eile hommikul. Kuni sinnamaani oli enesetunne üsna kehvake, kõht valutas ja rinnad olid tundlikud. Peale kommentaari jätmist olid kõik sümptomid nagu käega pühitud. Esimene rasedus ja nüüd olen ärevil, et kas kõik ikka on korras. Ilmselt ja loodetavasti ikka on ja eks sümptomid tulevad-lähevad ning on erineva tugevusega samuti, aga arstini on veel nädal ja ärevus tahab võimust võtta. Ma isegi teadvustan endale, et ehk muretsen ma praegu väga üle, aga kuskile tahtsin oma mure kirja saada.

Kuidas teil? Kas ka vahepeal kaob rindade tundlikkus ära ning kasvav emakas mõnda aega tunda ei anna?

B

Minul endal väga vähe sümptomeid, ainult sagenenud pissil käimine ja rindade hellus. Olen ise tajunud et mul hommiku poole näiteks rinnad vähem valusad aga see vast sõltub inimesest?

Kui palju sul rasedust olema peaks praegu, mina läheksin võibolla südame rahustuseks teeksin vereproovi.

Eltsu

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Rasedust on tänasega 6+1 ja esimene arstivisiit on 22.11.

B

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nii tore, et siin juba aktiivne arutelu. Tundsin end nii üksi oma rõõmus ja siis meenus, et esimese lapsega tulin ka perekooli ja siit sai alguse  tore beebigrupp. Igaljuhul on mul hetkel 6+4 ja TA 7.juuli.  Teise lapse tulek oli meile mehega väga-väga suur üllatus, kuna esimese lapse tegu võttis 6+ aastat ja palju ravimeid +opp ja me ei olnud isegi kindlad kas tahaks teist(eks väike unistus oli ikka) Esimene laps on olnud päris katsumusterohke 😅 aga igaljuhul otsustas see pisike meie juurde tulla ja meid üllatada, sellega harjumine võttis veidi aega aga nüüd juba suur elevus. 🙂 Arstivisiiti alles detsembri alguses, ei jaksa enam oodata.

K

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Paula kus sa emos käisid? Kas tallinnas?

Pille

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 82 )

Esileht Lapse ootamine Juuli beebid 2024