Kägu – on küll. Esimene võimalus on, et mingil põhjusel toimubki OV hiljem see tsükkel ja seega lükkab ka päevad oodatust palju kaugemale. Kui hetkel OV testi ei teeks, siis mõtleksid hiljem, et miks päevad juba ei hakka ja asi tundub kahtlane. Kui nüüd OV on testidega kinni püütud, siis tead arvestada, et umbes 14 päeva pärast alles algavad päevad (kui just pragusest OVist rasedaks ei jää). Varem neid oodata ei tasu.
Teine võimalus on see, et OV toimus õigeaegselt ja Sul on keegi hoopiski pesa tegemas kõhukesse. Mõnedel tuvastab ka OV-test rasedust ja see tumedam kontrolltriibuke võib viitada siis hoopiski juba rasedusele.
Seda, kumb variant on, näed Sa ilmselt paari päeva jooksul ära. Tee tavaline rasedustest ja kui sinna saad 2 triipu, siis on asi selge. Kui aga kahte triipu pole, siis ilmselt ongi tegu väikse tsüklihäirega ja hetkel on hoopis aeg mehega tegutseda 🙂
Minul oli eilsel OV-testil natuke tumedam juba triip, mis tavaliselt viitab lähenevale OVile, aga tänane test oli jälle heledam. Ma nüüd ei tea, kas OV oligi ikkagi juba ära (mul oleks väga hea meel selle üle, sest panustatud on nädala jooksul nagunii) või siis oli tänane heledam test hoopiski kehva vetsuskäigu tõttu. Ma natukene kiirustasin vetsu testi tegema, mille tulemusel sain topsi veidi pingutatult väheke uriini. Veidi hiljem sai normaalselt põis tühjendatud, aga siis jäi tops uuesti kaasa võtmata ja seega uus test koheselt tegemata. Mõtlesin, et proovin ühe testi täna ikkagi veel ära teha, aga eks paistab, kas ka päriselt teen.
Äpp ennustab OViks üldsegi 3.august ehk CD16 (suuremast veritsusest lugedes), sinnani vast testin ära (kui just täiesti pos testi ei saa vahepeal), siis vaatab, mis edasi saab. Täna on CD 12 ja mind valdavad kahetised tunded. Ootan väga OVi, et anda esimese aastaringi viimased panused, et uut aastaringi alustada triipudega. Samas kui ei lähe veel õnneks, siis jääb üks katse veel meile täiesti ise üritada, sest viljatusraviarst on alles augusti lõpus ja minu tsüklid on pigem lühikesed. Ja kui siis ka õnneks ei lähe, jääb kogu meie lootus arstide abile – olgu selleks siis väiksem või suurem abi, et üks pisike maailmaime lõpuks meieni jõuaks.
Elli-Ly