Kati333
Tere,
Võtan ka juulibeebidesse ritta. Tähtaeg küll 08.08, aga kuna esiteks augustibeebide teemat pole ning teiseks mulle tehakse plaaniline keiser tervise erisuste tõttu kindlasti varem, siis tõenäoliselt on juulibeebit oodata.
Endast nii palju, et 36a naine ja püüame abikaasaga kolmandat. Viimasest rasedusest aga möödas juba 7 aastat. Seega kõik on jälle uus ja põnev. Lapsed mul üldse suurte vahedega. Võibolla kuskil alateadvuses keha tajub, et ühe titeiga läbi, siis võib alles järgmisele mõelda 😀
Kui varem olen elus muretult ja kergelt rasestunud, siis seekord pidi pool aastat ootama. Mõistusega sain aru, et vanust rohkem ning kannatust vaja, aga emotsioonid elavad ikka oma elu. Tegelikult olin ka sellele tsüklile juba käega löönud, sest tavalise 28-32 asemel venis asi juba 40p. Tegin 2 Biocardi testi nädala alguses ja sain mõlemiga pärast õiget aega kuivamistriibu. Olin kindel, et eks see jama ole ning noomisin veel end, et oli nüüd vaja seda ajupesu endale teha. Päevi aga ei hakanud ja ei olnud mingeid tundemärke ei päevadest ega ka rasedusest. Eile poes käies haarasin apteegist suvalise 1,20€ ribaka isegi ei teagi miks, aga koju ma ta tõin ning 16:00 tehtud test andis koheselt õrna triibu.
https://www.upload.ee/files/14695805/20221125_160933.jpg.html
Seega asi väga värske, aga loodan väga, et jääb püsima. Enda arvutuste kohaselt pidin rasestuma, kas 11.11 või 15.11 vahekorrast. Teadmata OV ja pesastumise aega võib olla nii üht kui teist. Praegu mõtlen milline veider lugu. Terve aasta tsükkel regulaarne olnud ja nüüd rasestun sellise “tsüklihäire” foonil. Panustasime nagu jänkud üle päeviti 31.10-06.11 ja järgmised nädalad ei mõelnud sellele enam üldse kuna teadsin, et õige aeg on ju möödas. Seega tuli just siis kui seda üldse ei oodanud ja vahekorra ajal ei mõelnud lapse eostamise peale.
Enda arvestuste ja triibu heleduse põhjal võiks joosta alles 4ndl.
Mõnusat ootusaega kõigile!