Mis te teete, et iiveldust leevendada?
Mulle eelmise rasedusega ämmakas soovitas Coca-Colat. Ise ka olin segaduses selle soovituse peale, kuid justkui nagu aitas. Kuna sain soovituse alles 1. trimestri lõpus, siis ilmselt ma tegelikku koka mõju ei saanudki teadma, kuna iiveldus läks nagunii juba paremaks. Nüüd olen aegsasti hakanud jooma ja tundub, et aitab tõesti. Muidugi väikestes kogustes, lonksu haaval kui tõesti paha olla on, kuna on see jook ju üsna mürk. 🙂
Eelmise rasedusega selleks ajaks olin juba korduvalt oksendanud, hetkel veel ei ole. Loodaks seda õudust lükata nii kaua edasi kui vähegi võimalik, kuna jäin eelmisega ikka väga nõrgaks peale mitut kuud oksemaratoni.
Teinebeebi
Ma selle jutu peale ostsin cocat(ja jõin pokaalist, et oleks peen värk), tegi küll paremaks 🙂 Päeval on mul enam-vähem, aga õhtul hakkab rohkem iiveldama. Ühel õhtul jälle aitas Fanta. Ma muidu olen vee sõber ja ei joo neid magusaid jooke, aga praegu tõesti kuidagi toimivad. Algul aitas Värska ka, aga nüüd ei suuda mõelda selle joomisele. Seda rasedust iseloomustab mul pigem isutus. Toidud, mis varem mulle väga meeldisid, ajavad südame pahaks. Ja täiesti tavaline on, et ostan poest suure hurraaga mingi toidu ja selleks ajaks, kui seda süüa vaja, hakkab vastu.
Samas, kujutan ette, et kui teine trimester algab ja need sümptomid ära kaovad ning samas liigutusi veel ei ole tunda, siis võib teistpidi muretsema hakata. Esimese lapsega ikka olin pabinas, kas on kõik ok.
Mõngel