Mina tundsin eile õhtul esimest korda kõhu pealt lööki – nii põnev!
Ootan elevusega homset LA’d, mis sest , et soo sain tasulises UH-s juba pea 2 nädalat tagasi teada. Siis vaadati ka organid üle, aga ehmatas jutt lühenenud emakakaelast. Loodan, et seda ka mu palumise peale kontrollitakse.
Mul ka tujud nagu ameerika mäed ja ei tea isegi, mida tahan ja mida mitte. Olen eelmise postitajaga nõus – praegu on tõesti tunne, et võiks vabalt üksi elada. 😀
Olen hea meelega see igav rase edasi, sest eelmisega oli palju probleeme ja lõppes ka kehvasti. Tõeline kergendus oli, kui 19 nädalat täis sai.
Ostsin peale soo teadasaamist 2 bodi ja piilun ka siin tasapisi vankreid-voodeid-turvahälle. Tahaks juba kangesti veel miskit osta, aga varavõitu ja pole nii palju ruumi nende hoiustamiseks.
Vanker on peas juba välja valitud, aga pole konkreetselt vaatamas-katsumas käinud. Elan 4. korrusel ja tahaks midagi kerget. Silma jäi Bugaboo Fox2, aga samas selle vankrikorvil veidi ostukorvi välimus, kuigi muidu mulle selline lihtsus ja klassikaline look meeldivad. Emmaljunga NXT90 meeldib ka, aga see kaalub nii palju ja mul ilmselt ei ole võimalik raami alla trepikotta jätta.
Milliseid vankreid te, kellel juba laps(ed) olemas, kasutanud olete? Või millist plaanis osta on?