Esileht Lapse ootamine Juunibeebid 2023

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 161 )

Teema: Juunibeebid 2023

Postitas:
Kägu

Vabandust, korrutan ühte sama juttu.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Liitun!!
Sain oma esimesed triibud kätte 04.10 väga kiirelt ja väga tumedad. Ise olen nagu peata kana kuna esimene beebi tulekul. Hirm on küll suur😂 esimene visiit kah kirjas eks näis.
praegu 5nädalat 5pàeva ja kui päevad ei oleks ära jaanud oleksin ka pakkunud, et ilmselt tööl palju stressi.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul õnnestus nüüd esimest korda koroonaviirus hankida, see see “kerge tõbisus”, mida enne kurtsin, oligi. Õnneks oli päris kehva enesetunnet vaid 1 ööpäev, praeguseks lihtsalt kohatised köhahood. Perearst arvas, et rasedusele suurt ohtu see kujutada ei tohiks, muretseda ei lubanud 🙂
UH aja rasedusega arvele võtmiseks sain ülejärgmise nädala alguseks, siis juba 8. nädala keskpaik.

AM

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei jõudnud arsti aega ära oodata ja käisin südamerahustuseks HCG mõõtmas 5+1 näit 5211. Muidu enesetunne väga hea 🙂

Sygisv2rvid

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei jõudnud arsti aega ära oodata ja käisin südamerahustuseks HCG mõõtmas 5+1 näit 5211. Muidu enesetunne väga hea 🙂

Sygisv2rvid

Mul oli täna sama, aga ma käisin juba UH-s.  Zoomis ja zoomis, siis lõpuks nägime teda ja südamelöögid olid ka.
Aga mul on sama väike rasedus nagu Sul.
Ma olen NII elevil. 😊

RN

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul on täna 5+5 ja iiveldamine hakkab üha enam tunda andma. Midagi väga hullu ei ole, aga juba hommikul ärgates tunnen, et sees keerab veidi ja nii läheb pärastlõunani välja. Kui rohkem tegevuses olen, siis mõnikord ei märkagi. Aa noh, tean, et hullem on veel ees.

Uudist kellelegi veel rääkinud ei ole ja enne arsti juures kinnituse saamist ei plaani kindlasti rääkida ka. Ideaalis ei räägikski enne jõule, aga kuna 3-s laps, siis ei julge loota, et nii kaua varjata õnnestub.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul on täna 5+5 ja iiveldamine hakkab üha enam tunda andma. Midagi väga hullu ei ole, aga juba hommikul ärgates tunnen, et sees keerab veidi ja nii läheb pärastlõunani välja. Kui rohkem tegevuses olen, siis mõnikord ei märkagi. Aa noh, tean, et hullem on veel ees.

Uudist kellelegi veel rääkinud ei ole ja enne arsti juures kinnituse saamist ei plaani kindlasti rääkida ka. Ideaalis ei räägikski enne jõule, aga kuna 3-s laps, siis ei julge loota, et nii kaua varjata õnnestub.

Nimi jäi ennist alla panemata.

MK

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul on nüüd kahel korral määrinud kergelt. Enamasti läbipaistva voolusega segamini pisut verd. Veidi teeb murelikuks. Teise lapsega mul oli ikka päris veritsus ühe päeva ja kõik oli siiski korras, niiet püüan mitte üle mõelda. UH juba teisipäeval.

kolmasrõõm

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul on nüüd kahel korral määrinud kergelt. Enamasti läbipaistva voolusega segamini pisut verd. Veidi teeb murelikuks. Teise lapsega mul oli ikka päris veritsus ühe päeva ja kõik oli siiski korras, niiet püüan mitte üle mõelda. UH juba teisipäeval.

kolmasrõõm

Oh, nii raske on see mitte ülemõtlemine ikka. Loodetavasti kõik hästi sul!

Mul määris üleeile õhtul ka roosalt. Mõtlesin juba, et ongi kõik, ulusin mehe kaisus hea peatäie, aga hommikul ämmakaga rääkides rahustas ta selles mõttes maha, et muretsemine ei muuda seda, mis on (paremaks vähemalt mitte) ja enne UH-i ei tea keegi öelda, kuidas rasedusega lood on. UH tõsteti nädal varasemaks, 17.10 peale.
Mul on hakanud keskpäeva paiku tukastamishood peale tulema, lihtsalt nii uniseks jään, et magan 10-30 minutit, siis jälle hea olla. Muidu mul mingeid erilisi kaebusi pole, ei iivelda, söögiisu on paremaks läinud kui täitsa algul, kuid süües saab kõht jube ruttu täis… rinnad on jätkuvalt valusad, aeg-ajalt kõht ka veidi kisub ja on pidevalt kuidagi punnis.

AM

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

kolmasrõõm

Oh, nii raske on see mitte ülemõtlemine ikka. Loodetavasti kõik hästi sul!

Mul määris üleeile õhtul ka roosalt. Mõtlesin juba, et ongi kõik, ulusin mehe kaisus hea peatäie, aga hommikul ämmakaga rääkides rahustas ta selles mõttes maha, et muretsemine ei muuda seda, mis on (paremaks vähemalt mitte) ja enne UH-i ei tea keegi öelda, kuidas rasedusega lood on. UH tõsteti nädal varasemaks, 17.10 peale.

Mul on hakanud keskpäeva paiku tukastamishood peale tulema, lihtsalt nii uniseks jään, et magan 10-30 minutit, siis jälle hea olla. Muidu mul mingeid erilisi kaebusi pole, ei iivelda, söögiisu on paremaks läinud kui täitsa algul, kuid süües saab kõht jube ruttu täis… rinnad on jätkuvalt valusad, aeg-ajalt kõht ka veidi kisub ja on pidevalt kuidagi punnis.

AM

Mul tekkisid ka need tukastamishood. No nii raske on silma lahti hoida. Iivedust on mul aeg-ajalt, aga õnneks mitte palju. Kuid kõht on gaase täis. Ma käin ainult liibukates, sest need ei ole ebamugavad jalas.

Aga nende hirmude kohapealt, siis mul on ka need. Ma nii kardan, et ta ei jää püsima.
Mul paar sõbrannat teab ka sellest, et ma ootan ja siis nad jagasid oma kogemust, mis tegid mul asja veel hullemaks. Ma nii kahetsen, et ma seda jagasin.

RN

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

6+4 ja südameke tuksleb! Tänaseks on süda rahul ja hea turvaline olla.. Sümptomid on ikka pigem tagasihoidlikud – ehk väsimust on pisut rohkem ..

Rahulikku ootusaega meile kõigile ❤️

Muuni.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

6+4 ja südameke tuksleb! Tänaseks on süda rahul ja hea turvaline olla.. Sümptomid on ikka pigem tagasihoidlikud – ehk väsimust on pisut rohkem ..

Rahulikku ootusaega meile kõigile ❤️

Muuni.

Kui tore, Muuni 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei!! Liitun ka teiega . Sain just enda triibud. Mehele veel pole jõudnud rääkida .  Me alustasime proovimist septembris ja kohe õnnestus . Olen veel veidi shokis. Minul veel sümptomeid ei ole. Rinnad ehk annavad kergelt tunda.  Peaks vist nüüd arstile aja panema . Lihtsalt huvi pärast küsin , et kuidas te mehele teada andsite ?

minni

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Heia!

Minul täna 6+3 äpi järgi ja uh öeldi ka, et vastab sellele suurusele. Ka süda lõi kenasti, regulaarselt.

Huvitav, et äpp ütleb TA 6.juuni, aga arst ütles täna 14.juuni.

Sümptomid on pigem väga minimaalsed. Kõhus on vahel venitustunnet. Alguses oli väga bloated olla koguaeg, aga see on tagasi tõmmanud. Öösel käin tualetis, mida enne rasedust pole kunagi teinud. Aga nüüd alati tõusen öösel 1-2korda, et käia. Kuid muud ei ole, ei iiveldust ega hellasid rindu.

Seega kinnituseks ka teistele kõigile, kel sümptomeid vähe – ei pea alati iiveldama, et hcg ilusti tõuseks, tibuke kasvaks ja süda lööks. Meil on hästi 🙂

Järgmine visiit on alles 1.november ämmaka juures. Tahaks juba varem minna 😀

Pöialliisi

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei!! Liitun ka teiega . Sain just enda triibud. Mehele veel pole jõudnud rääkida . Me alustasime proovimist septembris ja kohe õnnestus . Olen veel veidi shokis. Minul veel sümptomeid ei ole. Rinnad ehk annavad kergelt tunda. Peaks vist nüüd arstile aja panema . Lihtsalt huvi pärast küsin , et kuidas te mehele teada andsite ?

minni

Ma lihtsalt helistasin talle kohe kui teada sain. Ma olin lihtsalt nii elevil, et ma ei suutnud nädalavahetuseni oodata, et talle kodus teada anda. 😀

RN

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei!! Liitun ka teiega . Sain just enda triibud. Mehele veel pole jõudnud rääkida . Me alustasime proovimist septembris ja kohe õnnestus . Olen veel veidi shokis. Minul veel sümptomeid ei ole. Rinnad ehk annavad kergelt tunda. Peaks vist nüüd arstile aja panema . Lihtsalt huvi pärast küsin , et kuidas te mehele teada andsite ?

minni

Tere, palju õnne triipude puhul!

Olin samas olukorras. Otsustasime, et hakkame sptembris teist last proovima ja suur shokk oli, kui testile tuli kaks rasvast triipu. Mehele andsin teada kohe.
Samamoodi ei eeldanud, et koheselt õnnestub. Esimene ei olnud planeeritud, et võrrelda kaua läheb.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina käisin täna UH-s – rasedus vastas suurusele ja pisike süda põksub nagu vaja 🙂 Miks vahepeal määrinud on, ei tea. Veidi murelik olen seetõttu ikka, aga siiski oli suur kergendus, et hetkel kõik ok. TA 5.06.

Mehele ma spetsiaalselt “rääkima” ei pidanudki või no ta on minu jaoks siiski protsessis samaväärne osaleja – seega kui oli põhjust arvata, et võiks testi osta, siis ostsime, ja kohe kui järgmisel hommikul selle testi ära tegin, sai ta teada (ja näha), et kaks paksu triipu sealt vastu vaatasid.

AM

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere!

Liitun teiega. Käisin arstil ja sain teada, et süda lööb ja pisike kasvab. Rasedust 7+3, mõõtude järgi 7+1. Tähtaeg on 2.06. Järgmise nädala lõpus on ämmaemanda aeg.

Fili

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Käisin täna arstil. Beebi 5+5 mõõtude järgi, 6+1 päevade järgi. Südametegevus olemas ❤️

kolmasrõõm

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nii toredaid uudiseid muudkui tuleb 🙂
Kuidas teil teistel une/väsimusega lood on?
Mul on hästi palju suhtlemist eeldav töö, ei saa laua taga tukkuda kuskil salaja – ja olen tööpäeva lõunaks juba nii väsinud, et pea käib ringi, ja kui õhtul koju jõuan, siis esimese asjana panen omale hommikumantli selga ja lähen diivanile kerra, mitte midagi teha ei jaksa. Eile sain lõuna ajal poolteist tundi magada ja oli märksa inimlikum õhtul olla.

AM

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Käisin ämmaka juures, südametöö oli ilusti olemas. Oscari aeg on 28.11

Iiveldab mõnuga, näksimine aitab, aga koguaeg ka süüa ei saa.

Lota

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nii tore häid uudiseid lugeda ♥️ endal on mul suur hirm, et kõik pole hästi… Eile valutas kõht päris tugevasti. Muidu on mul igapäev tugev valge voolus olnud ja täna 0. Arst alles esmaspäeval… Proovin positiivselt end meelestada, aga väga raske on.

Sygisv2rvid

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nii tore häid uudiseid lugeda ♥️ endal on mul suur hirm, et kõik pole hästi… Eile valutas kõht päris tugevasti. Muidu on mul igapäev tugev valge voolus olnud ja täna 0. Arst alles esmaspäeval… Proovin positiivselt end meelestada, aga väga raske on.

Sygisv2rvid

Kas kõht valutas kohe pikalt, terve päeva? Või oli pigem hootine valu?
Praegu võib ka gaasidest, mida raseduse I trimestris on rohkelt, lüüa kõhtu väga vastiku ja tugeva valu. Ma olen vahel öösel lausa selle valu peale ärganud, aga peale vetsuskäiku läheb üle.
Mis iganes valu korral aga võib võtta NoSpad, see peaks lihaseid lõdvestama.
Mina küll usun, sygisv2rvid, et sinu kõhuvalu oli lihtsalt rasedusega toimunud muudatuste tagajärg ja see, et mõni päev on tunnused nii ja teine päev naa, on mu meelest ka raseduse ajal normaalne. Mäletan esimese rasedusega seda paanikat, mis tekkis, kui ühtäkki rinnad enam valusad polnud, oi ma mudisin neid nii ja naapidi, et peab ju natukenegiiii valus olema ja nüüd on küll kõik läbi – aga tegelikult keha hakkas rasedusega kohanema ja rindade tundlikkus kaduki ära lihtsalt mingil hetkel. Voolus ka kindlasti terve rasedus suur ei olnud, pigem just esimestel nädalatel. Et ära väga muretse, stress kohe kindlasti hea pole ja esmaspäev on juba varsti!

AM

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Äkki minu lugu rahustab kedagi siit.

Mul ei ole ei rinnad hellad ega iiveldust. Ainult vahel kiskumise tunne kõhus, tihedam pissimine ja gaasid.

Möödunud laupäeval oli väga väga tugev kõhuvalu, niiet ikka hellasin emosse et mis teha kas tulen näitan võii… nad ütlesid et võta 2parakat ja 2nospad kokteilina koos sisse ja kui tunni pärast üle ei lähe, siis tule.  Suur valu läks selle kokteili peale siis üle, aga veel pühapäevalgi oli nii, et kui istusin või tõusin, köhatasin või narsin siis lõi valu sisse. Valveämmakas aga rahustas maha, et see võib täitsa norm olla. Ka dr.Google kinnitab seda juttu. Et need sidekoed seal kõik praegu harjuvad uue olukorraga 😀

Esmaspäevaks oligi igasugune valu läinud ja ilma eriliste tunnusmärkideta ja vaegusdeta rasedus läheb rõõmsalt edasi.

Täna ämmaka juures 7+2 vastas kenasti mõõtmetele, lootevedelikku piisavalt, südametöö ilus.

Sain südant kuulata ka, võttis ikka pisara silma. On väga pikalt oodatud beebi ka.

Vot selline lugu.

Kõike kõige paremat teile ja rahulikku meelt

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Liitun ka teiega !

Tulemas kolmas laps. Alustasime triibupüüdmist aprillis ja pos test 26.09.

UHs käisin 13.10 6+3 ja südameke tuksus. TA 5.06

Peebs

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

MM

Liitun enda jaoks uue maailmaga! Esimene beebi ja olen seda väga oodanud. Hirm uue ja  tundmatu ees on muidugi suur.
Alakõht on justkui õhku täis ja pinges ning rinnad on tundlikud (4 nädalat).
Uuriksin kogenematelt, kuidas on raseduse alguses füüsilise aktiivsusega? Olen siiani väga sportlik olnud. Netist loen, et kõhulihaseid mitte teha (arusaadav), aga et pulss mitte üle 140. Kas tõesti juba nii varajases faasis?

MM

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Liitun enda jaoks uue maailmaga! Esimene beebi ja olen seda väga oodanud. Hirm uue ja tundmatu ees on muidugi suur.

Alakõht on justkui õhku täis ja pinges ning rinnad on tundlikud (4 nädalat).

Uuriksin kogenematelt, kuidas on raseduse alguses füüsilise aktiivsusega? Olen siiani väga sportlik olnud. Netist loen, et kõhulihaseid mitte teha (arusaadav), aga et pulss mitte üle 140. Kas tõesti juba nii varajases faasis?

MM

Tere tulemast 🙂

Mina olen aru saanud, et kui oled pidevalt füüsiliselt aktiivne olnud, siis sarnase koormusega võid jätkata, kuid suurendada seda raseduse ajal arukas ei oleks. Samuti jälgida enesetunnet – kui hakkab kehv, siis tagasi tõmmata.

AM

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina jätsin kolmeks kuuks trenni ära(Ma käin jõusaalis). Igaks juhuks, sest esimene pool on pisut ohtlik aeg. Hiljem lähen tagasi.

RN

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina olen olnud mõõdukalt aktiivne (hommikune jooga), aga jätsin ära hematoomi tõttu. Kui poleks veritsemist olnud, oleksin jätkanud. Ämmemand soovitas ka väga rahulikku eluviisi.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sygisv2rvid, kuidas sul läheb?

AM

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 161 )

Esileht Lapse ootamine Juunibeebid 2023