Tere,
sai käidud täna naisteaersti juures ning tuvastati 5 nädalane rasedus. Juhuu. Eeldatav sünnikuupäev on 4 juuli. Kes minuga juba samas paadis?
Esileht › Lapse ootamine › Juunikuu mardikad
Tere,
sai käidud täna naisteaersti juures ning tuvastati 5 nädalane rasedus. Juhuu. Eeldatav sünnikuupäev on 4 juuli. Kes minuga juba samas paadis?
Mina samas paadis , raseduskalkulaatori järgi peaks olema TA 02.06
Arsti aja sai alles 24.10ks.
Kas südametööd kuulsid juba 5ndal nädalal?
Tere tulemast Mardikapüüdija.
Täna oli UH ning näha oli kotikest. Tita pidi nii tilluke veel olema, et teda pole näha ning südametööd ka mitte. 19.10 uuesti vastuvõtule, siis peaks juba väike merineitsi olema. Usun, et seda arstiaega väga kannatamatu oodata. Huvitav, et nii pikad järjekorrad. Ma sain Pelgulinna naistenõuandlasse kohe järgmine päev aja.
Tere tulemast Mardikapüüdija.
Täna oli UH ning näha oli kotikest. Tita pidi nii tilluke veel olema, et teda pole näha ning südametööd ka mitte. 19.10 uuesti vastuvõtule, siis peaks juba väike merineitsi olema. Usun, et seda arstiaega väga kannatamatu oodata. Huvitav, et nii pikad järjekorrad. Ma sain Pelgulinna naistenõuandlasse kohe järgmine päev aja.
Asi pole järjekordades, vaid selles, et nii vara pole mõtet minna.
Tean, et pole, kuid polnud kindel, kui kaua rasedus kesta on võinud, kuna viimane mentruatsioon oli augustis väga teistmoodi.. Nagu poolik.
Hei!
ootasin ka juba paar nädalat, et saaksin liituda. Sain triibud juba septembri keskel ning tegin ka veretesti kinnituseks. Päevade järgi on TA hetkel 01.06, arstile saan 17.10. Iiveldus on platsis ja varjamine järjest raskem. Loodan, et kõik läheb hästi!
Praegu siis oleme kõik ootamas arsti aega mis tundub veel mägedetaga. Mul 24.10 aeg .
Mitmes laps teil on? Kui vanad teised?
Mul 4a ja 8a
Mina siis 01.06 TAga ja üks laps olemas -8a.
Minul 16a ja 7a.
Hey!
Viimased päevad algasid 24.08, kalkulaatori järgi peaks olema 5+2.
10.10 on ultraheli, nii väga ootan seda❤️
29.09 vereanaluusis hcg oli 376, 3.10 oli juba 2227.
Muret teeb ainult see, et kõht pidevalt punnis, alaselg ja alakõht valutavad.
Mõnusat ootamist meile!
Hei värskendage mu mälu , kas esimeses UHs kus rasedus tuvastatakse saab juba väikse pildikese või saab selle alles 12 nädala UHs ?
Hei värskendage mu mälu , kas esimeses UHs kus rasedus tuvastatakse saab juba väikse pildikese või saab selle alles 12 nädala UHs ?
Eks see oleneb vist arstist ja töökorraldusest, aga mina olen just 7-8. nädala UHs saanud ja 12.nädalal peav eraldi ostma, kui on soovi 😊
Sain triibud oktoobri alguses 😊 Esimene UH on oktoobri lõpus 😊 Ootan kolmandat last, teised lapsed on hetkel 4,5a ja 2,5a.
Üks küsimus: kas meie foorumi nimi võiks olla “juunibeebid 2024”, sest mina nt alguses ei leidnudki õiget foorumit üles? (See vaid idee 😊)
Tere! Liitun ka ootajatega.
Pool aastat oodatud triibud sain eile. Kalkulaatori järgi TA 14-15 juuni.
Arsti aega veel ei ole pannud, ootan ilmselt kuu lõpuni ja siis helistan.
Esimene laps 6a 🙂
M.
Hei, mul peaks olema täna 6+2 ja täna esimene päev kui iiveldab, õudne, ma olin selle esimese lapse ajast juba unustanud.
🐈
Hei!
ei ole veel triipe saanud, kuid tean 100%, et olen ootel. Päevade järgi näitab tähtajaks 3. Juuli, aga olen kindel ka selles, et tuleb Juuni beebi. Tean täpselt, millal oli eostamine. Kodus ootamas 1 laps, kes on aastane.
Hei!
ei ole veel triipe saanud, kuid tean 100%, et olen ootel. Päevade järgi näitab tähtajaks 3. Juuli, aga olen kindel ka selles, et tuleb Juuni beebi. Tean täpselt, millal oli eostamine. Kodus ootamas 1 laps, kes on aastane.
Sa pole rase.
Hei!
Sa pole rase.
okei doktor kägu😅
Üldiselt olen märganud, et konkreetsete sünnikuudega gruppides naised ikka püsivad viisakad (erinevalt üldisest Perekooli foonist), aga siin ikka tarvis mõnel “teadjal” nõmetsema hakata. Väga kurb! Loodan siiralt, et see isik lahkub grupist ja ei hakka siin edaspidi sappi pritsima.
Minugipoolest võib ära muuta. Ma lihtsalt ise olen esimest korda siin foorumis, siis ma ei oska nime muuta.
Liitun ka teiega, TA küll 31.05, aga olen veendunud, et sünnib juunis, loodan, et on okei, et siia liitun.
Täna 7+4, neljapäeval äe vastuvõtt, rasedust kinnitama. Viimased päevad on jube iiveldus, väsimus ja lihtsalt nõrkus.
1 laps on juba olemas, kohe varsti 2 aastane.
Kuidas teil?
JJ.
Nüüd kindel juunibeebi, TA nihkus 11.06 peale ehk täna oli alles 6+2 mõõtude järgi, õnneks südametöö oli näha.
JJ.
Ma käisin arstil 13.10 siis oli 6+1(ise arvasin päevade järgi et 6+5) südametööd veel ei kuulnud, kutsus tagasi 24.10 . Nüüd ootan jälle, see aeg tundub igavik .
Iiveldanud on õnneks üks päev ainult, aga kõht on küll jube raske ja punnis, kujutan ette juba et kõik raudselt saavad aru, aga ilmselt tegelikult veel midagi ei paista .
Kuigi kolmas rasedus, seega võib paistma hakata küll üsna varakult juba.
Kuidas teil teistele teatamisega on ? Ootate 12 nädalat ära ?
Mul teavad ainult elukaaslane ja üks sõbranna.
On teil mingeid põnevaid ideid kuidas teistele teatada ? Midagi erilist ?
🐈
Tere. Tegin ka eile hommikul rasedustesti ja sain kaks triipu. Perre on tulemas siis 4 laps. Esimene 13a(T), teine 11a(P) ja kolmas 7a(T).
Minu andmete järgi hetkel 4 nädalat ja 6 päeva. TA peaks olema 24.06.
Homme helistan ja panen omalegi arsti juurde aja.
Mina sain eile positiivse koduse rasedustesti. Tegime kunstlikku viljastamist, oli kolmas siirdamine, esimesed kaks ei õnnestunud. Siirdamine toimus 10.10.
Mul õrnalt määrib ja kõht veidi pakitseb. Test oli mulle väga üllatuslikult positiivne, aga kuna iseeneslikud rasedused (3 tk) on aastaid tagasi peetunud, siis kardan seda kõike.
Lisaks olen hetkel välismaal ning ei saa veretesti teha. Või õigemini – see on keerulisem kui Eestis oleks.
/Kastanipuu
Tere,
Kolin ka siia ümber. Mul eelmisest nädalast triibud testil. Reedel oli vereproov 177 ning tänane proov näitas 783 juba. Tegemist on kunstliku viljastamise tibuga, raseduskalkulaator näitab andmeid sisestades 4+3, eeldatav sünnitamise kuupäev selle järgi 28.06.
Arsti juurde aeg pandud 1.november.
Eltsu
Tere tulemast 🥳
Mul homme kaua oodatud arsti aeg. 8 nädalat peaks nüüd täis olema.
🐈
Tere!
Liitun ka nüüd teiega. Oleme last üritanud üle aasta. Viimane katkemine oli juuli 2022. Hirm on väga suur, aga loodan paremat nüüd. Ov järgi peaks olema nüüd 2 nädalat ja mõned päevad. Päevade järgi 5+6 nädalat. Aga tean millal oli ov. Äppi järgi on TA 28.06. Mina sain arstile aja alles 11.12 ehk siis peaks ma olema juba 9+ nädalat.
Kodus olemas 7 aastane poeg.
Esileht › Lapse ootamine › Juunikuu mardikad