Esileht Lapse ootamine Juunikuu mardikad

Näitan 20 postitust - vahemik 31 kuni 50 (kokku 50 )

Teema: Juunikuu mardikad

Postitas:
Kägu

Hei, arstil käidud, süda lõi ilusti. Täna siis 7+4 . Esmaspäeval lähen arvele võtma.

Ainuke rasedus tunnus on see et rinnad on mega valusad.

Kuidas teistel ?

🐈

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina olen suhteliselt suremas. Rinnad olid varakult valusad, aga alates 5.nädalat meeletu iiveldus, pearinglus, peavalud ning oksendamine

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina olen see 01.06. TAga, kes alguse poole kirjutas. Minul uh järgi täna 10+3, mis tähendab, et TA nihkub mai lõppu. Jätkan kuni uue uhni siiski siin grupis jälgimist. Enesetundest nii palju, et umbes alates 5. Nädalast algas iiveldus, mis tänaseks on tagasi tõmmanud. Kõht läheb üsna kiiresti tühjaks, aga seni olemine hea. Nüüd teistpidi hirm, et kuidagi liiga hea ja kas kõik on ikka korras 😝 loodetavasti saan järgmisel/ülejärgmisel nädalal kuklavoldi uhsse ja saan veenduda, et kõik on hästi. Kuidas teistel?

J.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Käisin täna arstil. Päevade järgi peaks olema täna 8+4 aga UH järgi 7+4 ja südametööd ei leitud. Olen väga väga kurb ja ei taha uskuda. Aga tõsi see on na anti kaasa tablett. Homme hommikul pean sisse võtma ja organism hakkab puhastama 🙁

Teistele head ootamist!

❤️

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina sinu asemel laseks seda kontrollida mitte piirduda ühe vaatlusega. Kui triipe püüdsin ja siin foorumit kammisin, oli paraku neid olukordi veel, kus anti tablett, kuid tegelikult ei olnud see vajalik, kuna rasedusega oli kõik korras.

J.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kahjuks nii ongi.. südameke ei löö ja reedel on medikamentoosne katkemine.

Mõnusat ootuse arga teile kõigile!

❤️

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul sai täna ultrahelis käidud, rasedust 5+4. Kuna viimased päevad on määrinud siis soovitati palju vedeleda ja mitte mingisugust stressi. Loodame, et minu mannatera jääb püsima. Hetke seisuga TA 29.06

Eltsu

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere! Liitun ka teiega. Sain teise rasvase triibu testile laupäeval, rohelise tule lapse tulekule andsime tegelikult üle aasta aja tagasi.

Äpi järgi rasedust kuus nädalat, tähtaeg 29. juuni. Arstile lähen ülejärgmisel nädalal, loodan, et kõik on korras. Seni pole julgenud väga rõõmustada.

Katja

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Käisin täna äe vastuvõtul, tegime vahekontrolli enne OSCAR uuringut, sest esimene visiit loode oli väiksem kui oleks pidanud olema viimase menstruatsiooni järgi.

Täna vastas 9+2, südametöö oli ilusti olemas nagu ka esimene UH. Nüüd ootan arsti vastuvõttu 😊.

Enesetunne veidi on paremaks läinud, aga siiski iiveldab ja väsimus kimbutab

JJ.

0
0
Please wait...

Postitas:
berru123

Tere!

Liitun ka juunikuu ootajatega. Tänase seisuga raseduse suurus 9+4 ja TA peaks jääma 14.06 kanti. Endast nii palju, et kodus on mul juba kaks last (7a.ja kohe-kohe 2a.), kes on mõlemad saadud IVF abil, kuna tehniliselt ma ise lapsi ei oleks pidanud saama (mõlemad munajuhad läbimatud ja liiteid täis). Aga oh üllatust, kui need triibud testile tulid! 🙂 6.nädalal käisin rasedust tuvastamas, siis ilusti süda lõi ning nüüd 9.nädalal võeti mind arsti juurde arvele ja tehti veel uh enne Oscarit, kõik on ok ja loode kasvab tublisti. Olen arvel arsti juures, mitte ämmaka seetõttu, et viimane rasedus lõppes esilekutsumisega 36+6 preeklampsia diagnoosiga ning varasemalt olen pidanud läbi elama ka raseduse katkestamise med.näidustustel kasvupeetuse ja platsentaarpuudulikkuse tõttu.

Enesetundest nii palju, et iiveldus algab kohe hommikul silmad avades ja lõppeb õhtul silmad sulgedes, oksendanud ei ole kordagi. Lihtsalt ongi konstantne iiveldus. Loodetavasti see üks hetk ikka järgi annab, sest praegu elan praktiliselt küüslauguleibade peal 😛

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nii huvitav. Mul täna alles 9+1, aga kinnitatud TA 14.06. Sinul täna 9+5, aga TA ka 14.06. Keegi teab, mis see loogika siin taga on? 😀

M.

0
0
Please wait...

Postitas:
berru123

Minu viga! TA 11.06 ikka. Kirjutasin valesti 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hea meel, et meid siin juba parasjagu on. Minul täna 11 plus 3 rasedust. Esmaspäeval UH. Enne oli meeletu iiveldus, nüüd nati parem. Kuidas teil kõtudega lood on, mul kolmas lap ja tunne nagu kõht juba ikka väga suur, kuigi kahe eelmisega polnud veel nähagi.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul rasedust viimase ultraheli järgi 8+1. Sümptomitest ainult sagenenud pissihäda ja veidi valusad rinnad. Ei mingeid isusid, ei mingit kõhtu, ei mingit iiveldust ega oksendamist. Tundub, et mul vedanud.

4. Detsember lähen ka nifty testi tegema.

Eltsu

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuidas teil läheb?

Käisin vahepeal OSCAR testil ära, riskid kõik madalad ja TA nihkus 9.06 peale eelneva 11.06 asemel.

Beebs oli UHs nii aktiivne, et mõõtude võtmine võttis omajagu aega 😁.

Kui keegi hakkaja hakkab FB gruppi kokku panema, siis olen huviline liitumaks.

JJ.

0
0
Please wait...

Postitas:
Aasa

Minul ka esimene laps IVF ja teine siis tuli ups, üllatus. Ja väga tore üllatus, sest minu tõenäosus ise rasestuda oli vähem kui 1%. Vanust ka juba 43, nii et uut IVFi polnud ka plaanis. Tähtaeg 5. juuni.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere, minul täna 12+6 , eile käisin oscar UH , kõik korras, riskid madalad, pigem tüdruk 🥰 Kodus ootamas juba kaks neiut , nüüd siis kolmas 🥰 TA 4.06 .

Plaanin jõuludel vanematele väikse üllatuse teha 😉

🐈

+1
0
Please wait...

Postitas:
berru123

Hei-hei!

Minul ka Oscaris käidud, kõik korras ja riskid madalad. Tähtaeg lükkus üks päev edasi ehk 12.06. Oli väga aktiivne, küll lehvitas ja siis jälle noogutas arsti jutule kaasa 🙂 Enesetunne on mul palju parem, enam ei iivelda pooltki nii nagu enne ja üleüldse olen kuidagi roosam ja rõõmsam.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul on sellel kolmapäeval Oscari UH. Siis on rasedust 12+3 🙂 Mul siiani veel iiveldab ja vahepeal on süda üsna paha, aga õnneks enam ma nii suremas ei ole kui viimased 7 nädalat ning eluisu hakkab tagasi tulema. Kui keegi võtab salajase Facebooki grupi tegemise enda peale, siis olen ka huvitatud liitumisest pärast kolmapäevast UH-d 🙂

Ilusat advendiaega kõigile ning kohtumiseni varsti kuskil chatis/grupis 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul oscar alles 19.dets. Täna käisin Nipt’i jaoks verd andmas ja ühe hooga sain siis juba beebit ka näha. Rasedust 10+5 ja kõik tundub hästi olevat. Kuna mul endiselt pole siiamaani mingeid sümptomeid siis oli hea rahustus näha, et kõik on ok.

Eltsu

0
0
Please wait...

Näitan 20 postitust - vahemik 31 kuni 50 (kokku 50 )

Esileht Lapse ootamine Juunikuu mardikad