Esileht Ilu Juustesse jäetavat palsamit?

Näitan 10 postitust - vahemik 1 kuni 10 (kokku 10 )

Teema: Juustesse jäetavat palsamit?

Postitas:
Kägu

Üldiselt püüan vältida igasuguseid pähe jäetavaid tooteid, sest juuksed lähevad niigi kiiresti mustaks. Hetkel aga on juuksed eriti kuivad ja et kamm paremini läbi libiseks, tahaks proovida pihustatavat palsamit. Ostsin esialgu Amika oma, aga selle lõhn on nii tugev, et ma lihtsalt ei kannata seda välja. Olen üldse lõhnade suhtes väga tundlik, ei kasuta enda pealgi parfüümi, sest see ajab kohe südame pahaks. Kas keegi oskab soovitada sellist palsamit, mille lõhn on neutraalne või väga tagasihoidlik, aga vahend teeb samas oma tööd väga hästi? Kui midagi sellist leiaks, oleks tõesti 5+.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

kasutan vaheldumisi Goldwelli ja Swartzkopi omi (salongitooted), ja väga head on mõlemad. Ei tee juukseid mustaks (kuivapoolne juus, pesen 5-6 päeva tagant), ühtegi muud viimistlusvahendit ei kasuta. Täiesti piisavad föönimiseks ja mõningaseks sirgendamiseks.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

soovitan k18 maski, pähe jäetav. Kallis aga on oma hinda väärt.

0
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

soovitan k18 maski, pähe jäetav. Kallis aga on oma hinda väärt.

Ei tea, mul ei teinud küll midagi. Iga suva palsam on parem. Kaks topsi kasutasin ära, et ehk võtab muutus aega, aga ei midagi.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mulle soovitas juuksur spreisid ja seerumeid ja konkreetselt just seda: L’Alga volüümiseerum. Sain aru, et ei pea olema tingimata “pähejäetav palsam”, kõik seerumid-spreid käituvad sama loogika alusel. Ja see seerum, mida mina kasutan teeb juuksed hästi pehmeks ja kammitavaks, enam ei teki pusasid nagu varem.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mulle soovitas juuksur spreisid ja seerumeid ja konkreetselt just seda: L’Alga volüümiseerum. Sain aru, et ei pea olema tingimata “pähejäetav palsam”, kõik seerumid-spreid käituvad sama loogika alusel. Ja see seerum, mida mina kasutan teeb juuksed hästi pehmeks ja kammitavaks, enam ei teki pusasid nagu varem.

Mis see loogika siis on, mille alusel nad töötavad? Palsamit kasutatakse niisutuseks mu meelest.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Goldwelli Kerasilk juuksekreemi soovitan. Ma pole ülimalt lõhnatundlik, mingi lõhn tal kindlasti on aga vbl mitte kõige hullem, See-eest toime on juukseotstele väga hea.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina julgen soovitada Kevin Murphy Young Again juukseõli. Nimi on küll “õli”, aga tekstuur on pigem nagu geel ja ei jäta juukseid rasuseks. Muidu mul sama mure alati, nagu teemaalgatajal.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Seerumite-spreide loogika on sama nagu pähejäetaval palsamil – niisutada ja kaitsta juukseid ka kuumaga töötlemise eest (vähemalt see L’Alga oma, mida mulle juuksur soovitas).

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis see loogika siis on, mille alusel nad töötavad? Palsamit kasutatakse niisutuseks mu meelest.

Sorry, kirjutasin enne valesse aknasse, aga uus katse siis 🙂
Seerumite-spreide loogika on sama nagu pähejäetaval palsamil – niisutada ja kaitsta juukseid ka kuumaga töötlemise eest (vähemalt see L’Alga oma, mida mulle juuksur soovitas). Ja võin kinnitada, et nüüd mõnda aega seda kasutades – minule väga meeldib, julgen soovitada küll 🙂

0
0
Please wait...

Näitan 10 postitust - vahemik 1 kuni 10 (kokku 10 )

Esileht Ilu Juustesse jäetavat palsamit?